Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kennyu Anonymní
|
Zaslal: 10.12.07 09:42 Předmět: Něco mi prasklo :-) |
|
|
Pánové problém, dneska jsem nedojel do práce, protože mi v autě ruplo. Úplně stejně to znělo, když mi praskla torzní tyč, jenomže teď mám zadek pořád stejně vysoko na obou stranách. Největší problém ale je v tom, že teď tam za jízdy poměrně dost hlasitě něco dře - skoro jako by se vysypalo ložisko v kole. Lezl jsem okolo, jestli to není něco v brzdách, na bubnech apod. ale nic jsem neviděl. Po práci to půjdu heverovat a nějak rozebírat, ale uvítal bych nějaký nápad co ještě by to mohlo být. Jo a motor jde normálně. A jako jsem dost nasranej, pár dní do vánoc, kvůli příbuzným sjezdím celou republiku a auto si vesele stojí 8km od baráku a ještě na zákazu zastavení, protože v Praze se nedá parkovat :-(. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 10.12.07 13:28 Předmět: |
|
|
řadí normálně? zkus silou pohýbat každým kolem do stran když se nepohne ložiska by snad měla být oka.. a nedře ti třeba něco o zem vyfuk nebo tak?? nebo přinejhorším příčka co drží motor neurval se šroub a nedře to celé o zem?? mě jinak nic nena padá promiň
BTW: napadlo mě ještě.. zkus sundat kola jestli se třeba brzdový třmen nepovolil (neurval šroub) a nějak to dře o kotouč nebo disk kola?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dandy Maverick
Založen: 16.11.2007 Příspěvky: 208 Bydliště - POVINNÉ *: Hořice
|
Zaslal: 10.12.07 19:44 Předmět: |
|
|
nepraskla ti přední pružina? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kennyu Anonymní
|
Zaslal: 10.12.07 23:17 Předmět: |
|
|
dandy Maverick napsal: | nepraskla ti přední pružina? |
Ano to je výhra - praskla levá přední pružina (to byla ta rána) ulítlo 1/2 závitu, pružina spadla o závit dolu a ta polovina, která přebývala mi dřela o mé nové zimní pneu, které jsem následně o něco málo utavil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dandy Maverick
Založen: 16.11.2007 Příspěvky: 208 Bydliště - POVINNÉ *: Hořice
|
Zaslal: 10.12.07 23:34 Předmět: |
|
|
taky se mě to stalo |
|