|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Peli
Založen: 23.1.2009 Příspěvky: 58 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové, Nový Bydžov
|
Zaslal: 23.02.09 07:09 Předmět: 1,9 dT při zátěži chcípá |
|
|
Zdravim, mám problém se svým dieselem. Stojím na křižovatce, zapnuty světla+větrák na max.+blinkr+vyhřívaný sklo a zleva nevidim přez sklo tak si chci stáhnout el.okno no a v tom momentě se bez cukání zastaví motor a když startuju tak běží na prázdno, pravděpodobně odpojená nafta. Vylezu ven a auto kousek odtlačim, po vytažení okna zpátky nahoru a chvilce startování zase normálně chytí, pak už ok. Změřil sem jak to dobíjí, na volnoběh cca 13,5V. Při 2000ot. bez odběru cca 14,5V. Při 2000ot. se světly+blinkry+vyhřívaný sklo+ stěrače cca 13,7V. Vypínám spotřebiče a 14,6V ale asi po 5vteřinách už bez odběru zase chcípe a chvíli nejde nastartovat, z chvílizase chytí. Teď mi nejde do hlavy proč to při zátěži odpojuje naftu a nespomalí se třeba stěrače. Poraďte pls elektriku moc neovládám. sory za román |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zvady

Založen: 6.1.2009 Příspěvky: 662 Bydliště - POVINNÉ *: Zvolen, SR
|
Zaslal: 23.02.09 08:02 Předmět: |
|
|
skušal so pozreť napr prívodný kabel k el. cievke čo púšťa naftu z čerpadla? treba dať na nu priamo kábel od + ka skusiť či zopina ale asii hej ked normálne ide. Pozri či nieje kábel uvonený. Je to len moja trefa naslepo ale skus aj toto pozret.
Tu je obrazok kde ho nájdeš, aj ked neviem aké ma TD čerpadlo ja mám len D
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peli
Založen: 23.1.2009 Příspěvky: 58 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové, Nový Bydžov
|
Zaslal: 23.02.09 12:50 Předmět: |
|
|
na to se určitě podívám, dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|