Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Muty
Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 62 Bydliště - POVINNÉ *: Hrobce, okr.Litoměřice
|
Zaslal: 20.02.09 18:32 Předmět: Zadní náprava |
|
|
Nazdar lidi,
Chystám se udělat něco s podvozkem a koukal jsem tady že někdo tu psal o přidání pružin na zadní tlumiče což mi přišlo jako nejefektnější. Bylo tam že dával z favorita. Chtěl jsem se zeptat na zkušenosti. Bude potřeba vyřadit tyče nebo to nějak zkloubit a experimentovat Jiný varianty jako vyklínovat nebo přesadit torzky mi nenabízejte Nechci to jen snížit. Nedá se dozadu koupit hotovej celek sportovní pružina s tlumičem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 20.02.09 18:56 Předmět: |
|
|
Nějaké experimenty s pružinama dozadu nejsou vubec potřebá. Ja tam mám štelovatelné tlumiče koni. Naprostá spokojenost tvrdé to je dost. Přejíždat české přejezdy přes koleje je pak pěkná sranda . Pokud to chceš i snížit tak jinší možnost než přesadit torzku nebo vyklinkovat není. _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
weight: cca 890kg
http://cube1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 20.02.09 19:10 Předmět: |
|
|
KTR / GAZ  _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 20.02.09 19:23 Předmět: Re: Zadní náprava |
|
|
Muty napsal: | Nazdar lidi,
Chystám se udělat něco s podvozkem a koukal jsem tady že někdo tu psal o přidání pružin na zadní tlumiče což mi přišlo jako nejefektnější. Bylo tam že dával z favorita. Chtěl jsem se zeptat na zkušenosti. Bude potřeba vyřadit tyče nebo to nějak zkloubit a experimentovat Jiný varianty jako vyklínovat nebo přesadit torzky mi nenabízejte Nechci to jen snížit. Nedá se dozadu koupit hotovej celek sportovní pružina s tlumičem? | jenze tam neslo o snizovani, nebo pritvrzeni, ale o to, ze to pouzil jako nahradu za prasklou torzku! navic bych do toho nesel, protoze sice to tak bobes pouziva a nekdo pred nim taky, ale ja osobne bych z toho nejlepsi pocit nemel...! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muty
|
Zaslal: 20.02.09 19:28 Předmět: Re: Zadní náprava |
|
|
Dunga napsal: | Muty napsal: | Nazdar lidi,
Chystám se udělat něco s podvozkem a koukal jsem tady že někdo tu psal o přidání pružin na zadní tlumiče což mi přišlo jako nejefektnější. Bylo tam že dával z favorita. Chtěl jsem se zeptat na zkušenosti. Bude potřeba vyřadit tyče nebo to nějak zkloubit a experimentovat Jiný varianty jako vyklínovat nebo přesadit torzky mi nenabízejte Nechci to jen snížit. Nedá se dozadu koupit hotovej celek sportovní pružina s tlumičem? | jenze tam neslo o snizovani, nebo pritvrzeni, ale o to, ze to pouzil jako nahradu za prasklou torzku! navic bych do toho nesel, protoze sice to tak bobes pouziva a nekdo pred nim taky, ale ja osobne bych z toho nejlepsi pocit nemel...! |
Aha. Tak to jsem si už nezapamatoval. A proč by si z toho neměl dobrej pocit Myslíš že to kastle neudrží A co se týče tyčí tak vyřadit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 20.02.09 19:34 Předmět: |
|
|
torzky přesadit a dat Koni sport a max spokojenost  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muty
|
Zaslal: 20.02.09 19:54 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | torzky přesadit a dat Koni sport a max spokojenost  |
Bohužel se bojí toho že když jen s přesazenou torzkou tam posadím další dvě osoby dozadu a vezmu hup tak se mi pohádaj blatník s kolem:( Nebo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 20.02.09 20:12 Předmět: |
|
|
pokud nemaš unaveny torzky tak neni problem ..a když tam daš Koni tak z toho strach vubec nemam .. zaleži teda co maš za kola .. ja mam přeasezeno o 10cm dolu koni ,kola 8x15 et 25 a v poho _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muty
|
Zaslal: 20.02.09 20:19 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | pokud nemaš unaveny torzky tak neni problem ..a když tam daš Koni tak z toho strach vubec nemam .. zaleži teda co maš za kola .. ja mam přeasezeno o 10cm dolu koni ,kola 8x15 et 25 a v poho |
No teď se mi to houpe jak autobus ale podle mě ne tím že by byli tlumiče v pánu. Předek mám vysoko a zadek je tak nějak akorát vysokej. Jinak tam mám 7,5x16 et asi 35 + 20mm podložky. Jinak když tam dám tu pružinu neudělá to něco s kastlí? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 20.02.09 20:23 Předmět: |
|
|
ta pružina je nouzovka neni to na dlouhy ježdeni Kup Koni a nebudeš potřebovat žadny pružiny _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muty
|
Zaslal: 20.02.09 20:32 Předmět: |
|
|
Ok tak žádný kladný přísvěvky na pružiny jsem neviděl. Ještě jsem slyšel že někdo dělá ty torzky tvrdší. Nevíte něco o tom? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

|
Zaslal: 20.02.09 21:39 Předmět: |
|
|
zaleži co maš za napravu pokud 2 torzku tak o tom nevim .. pokud 4torzku z 8v modelu tak je tam možnost dat ze 16v ta je o neco tvrdši _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muty
|
Zaslal: 21.02.09 09:26 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | zaleži co maš za napravu pokud 2 torzku tak o tom nevim .. pokud 4torzku z 8v modelu tak je tam možnost dat ze 16v ta je o neco tvrdši |
Mám 4-torzku s kotoučema kterou repasuju. Z jakýho je auta nevím protože jsem jí měl za dvojku vyndanou z auta. Teď se peru kde sehnat prachovky na brzdovej pístek a ty plovoucí válečky nebo jak bych to nazval. Originál opravný sady by mě vyšli dráž jak náprava
A ještě si psal si že tam mám dát koni ale důvod proč tam nedat pružinu si mi nenapsal. Prosím o zdůvodnění  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|