Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kamokery Anonymní
|
Zaslal: 03.12.07 15:20 Předmět: imobilizer |
|
|
cuzte draci. nemate nekdo skusenost jak se da obejit imobilizer? stratil sem dalkovy klic, nahradni klic je normalni. da se s tim faro nastartovat ale cca po 5 minutach chcipne a uz natocit nejde.
Mel sem to v R servisu - tam na to koukali 3 dny a pak mi to vratili s tim ze potrebujou cislo straceneho klicku takze konecna... poradite mi negdo? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 03.12.07 18:41 Předmět: |
|
|
Skoušels nějakej menší servis kde je většina prací bez papíru.Tam mívaj bohatší skušenosti.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamokery Anonymní
|
Zaslal: 03.12.07 19:24 Předmět: |
|
|
no zjistil sem ze to tu v CR asi zadny servis neumi. zitra to nalozim a odvezu ke chlapkovi do polska. vyjde to tam i levneji a prz uz to delal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 03.12.07 19:47 Předmět: |
|
|
kamokery napsal: | no zjistil sem ze to tu v CR asi zadny servis neumi. zitra to nalozim a odvezu ke chlapkovi do polska. vyjde to tam i levneji a prz uz to delal  | no oficialne asi ne no....ale nam se stalo neco podobnyho....ztratili se klice od rovera kde byl taky imobilizer....a nas PAN elektrikar....klobouk dolu to udelal sam neco pres diagnostiku ze to zase jelo....ale vubec nevim jak...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kamokery Anonymní
|
Zaslal: 08.12.07 12:13 Předmět: |
|
|
no tagze po vycerpani vsech moznosti, jsem auto nalozil na vozik a odvezl k sousedum do polska. ten chlapek se v tom hrabal a asi vedel co dela vyslo me to na 2000 ale jezdim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|