Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

imobilizer

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Ostatní
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kamokery
Anonymní

PříspěvekZaslal: 03.12.07 15:20    Předmět: imobilizer Citovat

cuzte draci. nemate nekdo skusenost jak se da obejit imobilizer? stratil sem dalkovy klic, nahradni klic je normalni. da se s tim faro nastartovat ale cca po 5 minutach chcipne a uz natocit nejde.
Mel sem to v R servisu - tam na to koukali 3 dny a pak mi to vratili s tim ze potrebujou cislo straceneho klicku Wink takze konecna... poradite mi negdo?
nikosNT

Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava

PříspěvekZaslal: 03.12.07 18:41    Předmět: Citovat

Skoušels nějakej menší servis kde je většina prací bez papíru.Tam mívaj bohatší skušenosti. Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kamokery
Anonymní

PříspěvekZaslal: 03.12.07 19:24    Předmět: Citovat

no zjistil sem ze to tu v CR asi zadny servis neumi. zitra to nalozim a odvezu ke chlapkovi do polska. vyjde to tam i levneji a prz uz to delal Rolling Eyes
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 03.12.07 19:47    Předmět: Citovat

kamokery napsal:
no zjistil sem ze to tu v CR asi zadny servis neumi. zitra to nalozim a odvezu ke chlapkovi do polska. vyjde to tam i levneji a prz uz to delal Rolling Eyes
no oficialne asi ne no....ale nam se stalo neco podobnyho....ztratili se klice od rovera kde byl taky imobilizer....a nas PAN elektrikar....klobouk dolu to udelal sam neco pres diagnostiku ze to zase jelo....ale vubec nevim jak... Embarassed
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
kamokery
Anonymní

PříspěvekZaslal: 08.12.07 12:13    Předmět: Citovat

no tagze po vycerpani vsech moznosti, jsem auto nalozil na vozik a odvezl k sousedum do polska. ten chlapek se v tom hrabal a asi vedel co dela Cool vyslo me to na 2000 ale jezdim Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Ostatní Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: