Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jskarky
Založen: 28.11.2008 Příspěvky: 18 Bydliště - POVINNÉ *: Žďár nad Sázavou
|
Zaslal: 04.02.09 20:57 Předmět: Box na subwoofer |
|
|
Zdarec lidi, nevíte někdo ty poměry na box na subwoofer. Kamarád říkal že hloubka boxu by měla být 125% hloubky subwooferu, ale neví to jistě, tak se ptám, jestli to někdo neví konkrétněji nebo jestli někdo neví, kde by se to dalo zjistit. A taky jaký materiál je na to nejlepší, mám v plánu překližku, ale kdyby bylo něco osvědčenýho lepšího, tak napište.
PS: Rozměry subwooferu mám průměr 260mm a hloubka 120mm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grunt

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1199 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava - Polná
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 04.02.09 21:16 Předmět: |
|
|
napiš spiš co maš zač SW a co nejvic hodnot co udava vyrobce a třeba ti to nekdo dokaže spočitat ..nebo to zkusit vygooglit
a k materialu ..tak doporučuju MDF desky ne dřevotřisku _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Grunt

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1199 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava - Polná
|
Zaslal: 04.02.09 21:18 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | napiš spiš co maš zač SW a co nejvic hodnot co udava vyrobce a třeba ti to nekdo dokaže spočitat ..nebo to zkusit vygooglit
a k materialu ..tak doporučuju MDF desky ne dřevotřisku |
jj to je presne ono ja sem si za boha nemohl vzpomenout jaky sou ty tri pismenka  _________________ Renault 19 16v PH1 (pripraven na GO)
SEAT Toledo 1.9 Tdi 66kw 1,5Kc/km
http://grunt.rajce.idnes.cz/
http://www.wreckedexotics.com/newphotos/bad |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jskarky
Založen: 28.11.2008 Příspěvky: 18 Bydliště - POVINNÉ *: Žďár nad Sázavou
|
Zaslal: 05.02.09 08:29 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | napiš spiš co maš zač SW a co nejvic hodnot co udava vyrobce a třeba ti to nekdo dokaže spočitat ..nebo to zkusit vygooglit
a k materialu ..tak doporučuju MDF desky ne dřevotřisku |
No to je právě to co nevím, na něm nic psanýho není a krabice nebyla originál. Je to beztak něco čínskýho, ale tak do začátků to stačí. Vím jen že to má 200W RMS |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|