Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MimanN
Založen: 14.1.2008 Příspěvky: 133 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 08.02.09 22:29 Předmět: R19 GTD a laďák? |
|
|
Co udělá průchozí koncovej tlumič (laďák) na chování klasickýho dieselu? Stoupne spotřeba? Co kdybych to zkombinoval s filtrem? _________________ ..mimojiné Renault R19 GTD Chamade  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 09.02.09 10:40 Předmět: |
|
|
No je to jen můj názor ale ladák na dieslu je podle mě nesmysl zvuk stejně neni to co by měl bejt a výkon ti to rozhodně nepřidá a spotřeba by měla bejt +- stejná no plní to jen jedinej vyznam a to pěknou koncovku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 09.02.09 10:46 Předmět: |
|
|
"laďák" je nesmysl aji u benzínu...
ale dávat briketožroutovi nějakej ostrej, nebo sportovní zvuk je trochu šílený...buď mám naftu abych ušetřil na palivu, nebo mám benál, abych si zařádil a vypadal a zněl jako sporťák...
upřímně nechápu, co vymýšlíš...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MimanN
|
Zaslal: 09.02.09 10:56 Předmět: |
|
|
včera jsem o výfukových úpravách četl spousty topicu,super byl mj. '300koní v plynu'...ale k věci-jeden mechanik mi básnil o Škodě Octavii tdi,jak na ni krásně zni laďák..tak me napadlo co to s tim dieslem může udělat? Vždyť se krouťák posune do vyšších otáček,a točit diesel aby jel znamená větší spotřebu....jen by mě proste zajímalo jestli s tím nemáte někdo zkušenosti.. _________________ ..mimojiné Renault R19 GTD Chamade  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 09.02.09 10:59 Předmět: |
|
|
jezdi ke me jeden manik ma ladak na nafte a řek bych že vyhozeny penize nepoznal sem to na jizde ... trošku se zlepšil zvuk ale zanedbatelne když tam navařiš ozdobnou trubku budeš na tom stejne _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 09.02.09 11:05 Předmět: |
|
|
no dokážu si představit, jak laďák ještě umocní super sportovní a pravidelnej běh TDička...
a když nad tím tak přemýšlim, tak jakkoliv upravenej vejfuk za turbem bude mít opravdu monstrózní efekt na výkon...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 09.02.09 13:26 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | ...
a když nad tím tak přemýšlim, tak jakkoliv upravenej vejfuk za turbem bude mít opravdu monstrózní efekt na výkon...  | proč by nemoh turbo motory potřebujou dejchat tak se jim otvira vyfuk a dost to pomaha (turbobenzinovejch) _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 09.02.09 13:41 Předmět: |
|
|
výfuk za turbem má být co nejkratší, potažmo co nejvíc průhozí...nevím jak u nafty, ale aspoň u turbobenzínu to tak je...
takže tím, že tam budeš rvát různý super laděný tlumiče tomu logicky moc nepomůžeš...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
barth88
Založen: 1.11.2008 Příspěvky: 202 Bydliště - POVINNÉ *: Vrané nad vltavou
|
Zaslal: 09.02.09 18:25 Předmět: |
|
|
no já měl na r19D ládák a nijak to teda neznělo mám ho ještě doma a přemýšlim že si ho dám na dT ale ne kvůli zvuku ale fakt jen koncovce sory za  _________________ laguna 2004 dci 74 kw chip na 96kw
r19 16v cabrio 129poctivejch,serviska, bez koroze, KLIMA S PAL PC VE STAVBĚ
http://barth888.rajce.idnes.cz/20110116/
r19 ph2 1.9dT 66kw brzděnejch klimou-minulost
r19 ph2 1.9d 47kw bez ničeho-minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MimanN
|
Zaslal: 09.02.09 19:31 Předmět: |
|
|
barth88 napsal: | no já měl na r19D ládák a nijak to teda neznělo mám ho ještě doma a přemýšlim že si ho dám na dT ale ne kvůli zvuku ale fakt jen koncovce sory za  |
V pohodě, něco takovýho jsem chtěl slyšet! _________________ ..mimojiné Renault R19 GTD Chamade  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mercury

Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 1924 Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice
|
Zaslal: 09.02.09 20:31 Předmět: |
|
|
MimanN napsal: | včera jsem o výfukových úpravách četl spousty topicu,super byl mj. '300koní v plynu'...ale k věci-jeden mechanik mi básnil o Škodě Octavii tdi,jak na ni krásně zni laďák..tak me napadlo co to s tim dieslem může udělat? Vždyť se krouťák posune do vyšších otáček,a točit diesel aby jel znamená větší spotřebu....jen by mě proste zajímalo jestli s tím nemáte někdo zkušenosti.. |
TDI s ladakem rekni tomu automechanikovi at uz to nehuli...
tim krasnym znenim ladaku mysli zvuk zetoru jak jezdi po poli?  _________________ R19 Chamade 16S
Octavia RS 1.8T
BMW E36 328i
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 11.02.09 12:59 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | "laďák" je nesmysl aji u benzínu...
ale dávat briketožroutovi nějakej ostrej, nebo sportovní zvuk je trochu šílený...buď mám naftu abych ušetřil na palivu, nebo mám benál, abych si zařádil a vypadal a zněl jako sporťák...
upřímně nechápu, co vymýšlíš...  |
Benzin má aspon zvuk ,ale chapu že odpůrci hlučných výfuků si ladak k telu nikdy nepustí, ale ono když je to decentní ne uřvany tak v lete s otevřenym okynkem se to moc pěkně poslouchá jak to bublá a střílí za další neni nadruhou stranu od věci když je auto trochu slyšet chodci hnedka zbystří a neženou se do silnice.Třebas na motorce je ladak zároven i bezpečnostní záležitost ...nevim rozhodně bych to neodsuzoval ani na autech...Mel sem ultra tichý auto aparkoval sem před barakem a ukradli mi ho ani sem nemrk kdyby nekdo nastartoval rendla tak me to zaručene zbudi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

|
Zaslal: 11.02.09 14:18 Předmět: |
|
|
tak sem to nemyslel...
pod pojmem "laďák" si představim tu no-name tlustou trubku co si někteří jedinci dávají na motory typu 1.3, 1.4 atp...
nemám nic proti kvalitnímu zvoučku, ale všeho s mírou...a hlavně je něco jinýho, když řve 200 koní a když řve 50 chcíplých..  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|