Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dave Chamade Anonymní
|
Zaslal: 22.11.07 09:11 Předmět: Na tři válce |
|
|
Ahoj, dal jsem auto do servisu aby mi udělali výfuk,, do motoru vůbec prý nelezli a když jsem si to odvezl, po cestě to začalo ztrácet výkon, zvuk jak traktor a veliký vibrace, mám pocit že to jede na tři válce, nevím co s tím mám dělat jsem zoufalej, kde může být chyba? Kabely ke svíčkám jsem prohlédl, byly ok, pomozte prosim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kava
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 44 Bydliště - POVINNÉ *: Chotěboř
|
Zaslal: 22.11.07 12:16 Předmět: Re: Na tři válce |
|
|
Dave Chamade napsal: | Ahoj, dal jsem auto do servisu aby mi udělali výfuk,, do motoru vůbec prý nelezli a když jsem si to odvezl, po cestě to začalo ztrácet výkon, zvuk jak traktor a veliký vibrace, mám pocit že to jede na tři válce, nevím co s tím mám dělat jsem zoufalej, kde může být chyba? Kabely ke svíčkám jsem prohlédl, byly ok, pomozte prosim  |
Tak jeste prohledni svicky a bud je vycisti nebo vymen. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 22.11.07 14:35 Předmět: Re: Na tři válce |
|
|
kava napsal: | Dave Chamade napsal: | Ahoj, dal jsem auto do servisu aby mi udělali výfuk,, do motoru vůbec prý nelezli a když jsem si to odvezl, po cestě to začalo ztrácet výkon, zvuk jak traktor a veliký vibrace, mám pocit že to jede na tři válce, nevím co s tím mám dělat jsem zoufalej, kde může být chyba? Kabely ke svíčkám jsem prohlédl, byly ok, pomozte prosim  |
Tak jeste prohledni svicky a bud je vycisti nebo vymen. |
Někdo Ti za jízdy zpřeházel kabely na rozdělovači  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dave Chamade Anonymní
|
Zaslal: 22.11.07 15:00 Předmět: |
|
|
To jsou svině a ještě k tomu za jízdy!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuller
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 29 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 22.11.07 15:19 Předmět: |
|
|
U mě to bylo víčko rozdělovače, úplně sjetý.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dave Chamade Anonymní
|
Zaslal: 22.11.07 15:52 Předmět: |
|
|
Kolik stojí zapalovycí kabely? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 22.11.07 15:59 Předmět: |
|
|
nastartuj to aby to jelo na ty 3 válce a začni postupně vytahovat kabeli od svíček. při oddělání jednoho z nich to nic neudělá. to je ten válec co se fláká. pak k němu dej svicku (ostatní odpoj) a začni startovat, hází-li jiskru maš smůlu asi ti jeblo tesnění od hlavou, jestli ne tak to bude svíčka, kabel, nebo rozdělovač, jak už bylo řečeno  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dave Chamade Anonymní
|
Zaslal: 23.11.07 08:49 Předmět: |
|
|
Takže to byla naprostá prkotina- podezření za zapalovací kabely- vyměnil jsem je za "funkční"- žádná změna, rozdělání rozdělovače- kontrola, pročištění.. nic, pořád stejný, tak jsem si koupil za 45kč svíčky brisk... co byste řekli? Samozřejmě to bylo svíčkama  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 327 Bydliště - POVINNÉ *: Česká Třebová
|
Zaslal: 23.11.07 11:44 Předmět: |
|
|
Dave Chamade napsal: | Takže to byla naprostá prkotina- podezření za zapalovací kabely- vyměnil jsem je za "funkční"- žádná změna, rozdělání rozdělovače- kontrola, pročištění.. nic, pořád stejný, tak jsem si koupil za 45kč svíčky brisk... co byste řekli? Samozřejmě to bylo svíčkama  |
No to se ani nedivim, protože když toho mýho ten předchozí majitel koupil tak vyměnil svíčky a po 20 000km to jelo taky chvílema na tři pak zase na všechny, no takhle to povyměňoval přes tři značky, nejhorší byly Bosch a NGK ale ještě zkoušel asi další troje značky až pak usoudil že je něco s motorem a přivezl to k nám, dali jsme mu tříelektrodový Brisky podle katalogu a najednou ejhle svíčky vydržely 60 000, od tej doby mě nikdo nepřesvědčí o jinej značce, teď to auto mám já a jezdím pořád na ně a komu koliv je dávám do auta, nikdy nebyl žádnej problem a za posledních 5 let u mě nikdo ani žádnou jinou novou svíčku na skladě neviděl než Brisk. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 23.11.07 12:12 Předmět: |
|
|
KristensenJ napsal: | Dave Chamade napsal: | Takže to byla naprostá prkotina- podezření za zapalovací kabely- vyměnil jsem je za "funkční"- žádná změna, rozdělání rozdělovače- kontrola, pročištění.. nic, pořád stejný, tak jsem si koupil za 45kč svíčky brisk... co byste řekli? Samozřejmě to bylo svíčkama  |
No to se ani nedivim, protože když toho mýho ten předchozí majitel koupil tak vyměnil svíčky a po 20 000km to jelo taky chvílema na tři pak zase na všechny, no takhle to povyměňoval přes tři značky, nejhorší byly Bosch a NGK ale ještě zkoušel asi další troje značky až pak usoudil že je něco s motorem a přivezl to k nám, dali jsme mu tříelektrodový Brisky podle katalogu a najednou ejhle svíčky vydržely 60 000, od tej doby mě nikdo nepřesvědčí o jinej značce, teď to auto mám já a jezdím pořád na ně a komu koliv je dávám do auta, nikdy nebyl žádnej problem a za posledních 5 let u mě nikdo ani žádnou jinou novou svíčku na skladě neviděl než Brisk. |
A co říkaš na svíčky Champion? _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dave Chamade Anonymní
|
Zaslal: 23.11.07 12:34 Předmět: |
|
|
hmm, tak právě tam měl Boschky ten předchozí majitel, dokonce s tepelnou hodnotou 7, má tam být 15, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 23.11.07 12:37 Předmět: |
|
|
ty mezi nima byly taky a taky letěly pryč. A to není že by tam dal jaký ho napadnou, vždycky podle typu auta našel svíčky koupil je a vždycky to dělalo buď nějakej problem po pár kilometrech, že třeba jedna nešla a nebo to vydrželo 20-30 000km a byly odpálený. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 23.11.07 20:22 Předmět: |
|
|
Hm, já mám bosh nějakejch 50000km a dobrý. Zajímavé. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KristensenJ
|
Zaslal: 23.11.07 21:07 Předmět: |
|
|
jo to věřím mě zase spousta lidí co taky dělají auta tak nadávají na Brisk a vychvalujou jiný já zase mám zkušenost s Briskama jedině dobrou, žádnou jinou. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Angel
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 57 Bydliště - POVINNÉ *: Přerov
|
Zaslal: 24.11.07 08:13 Předmět: |
|
|
No já jsem měl na autě svíčky BOSCH byly dobré,potom jsem zkoušel nějaké čtyřbodové BRISK a to byla katatrofa a ted mám již druhým rokem DENSO IRIDIUM a jsem spokojen Jen ta cena cca 500 Kč za kus  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|