Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rencek RT
Založen: 30.6.2008 Příspěvky: 294 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 22.02.09 14:29 Předmět: Mohl by ot někdo sehnat nebo popřípadě poradit kde to seženu |
|
|
Ahoj všem mám takovej problém sháněl sme tu věcičku i v renaultu ale nemají ji už na skladě:-( tak leda jestli ji někdo nemá doma ale je to téčko já to téčko mám ulomený tak pproto bych to potřeboval nutně!!! vede to směrem ke škrtící klapce sem v tom laik tak jestli někdo ví tak at mi napíše kde to sehnat?díky moc všem
 _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
7 litrů/100km:D
Crash.R19 šeda metla 54KW!!§
Minulost : střet s passatem :-( R19 černá PH2
Současnost: R19 54KW 73PS vínový mazák
http://renour.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 22.02.09 14:32 Předmět: Re: Mohl by ot někdo sehnat nebo popřípadě poradit kde to se |
|
|
Rencek RT napsal: | Ahoj všem mám takovej problém sháněl sme tu věcičku i v renaultu ale nemají ji už na skladě:-( tak leda jestli ji někdo nemá doma ale je to téčko já to téčko mám ulomený tak pproto bych to potřeboval nutně!!! vede to směrem ke škrtící klapce sem v tom laik tak jestli někdo ví tak at mi napíše kde to sehnat?díky moc všem
 |
podle toho jakej to má průměr... kouknul bych se do nějákejch akvarijních potřeb...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lord Bazzi
Založen: 11.10.2007 Příspěvky: 2680 Bydliště - POVINNÉ *: Uhřice okr. Vyškov
|
Zaslal: 22.02.09 20:18 Předmět: |
|
|
Tahle maličkost je i na 1.4ce a tak před čtvrt rokem jsem ji kupoval v brně u Doupovce.Ale bylo to celkem drahý... _________________ VW Prassat Variant B4 TDI-pracant
Renaulty mám už jen pro zábavu:
16V ph2,3dv Mazlík
Nafoukané Kabrio kabrioletovič ph2kovič 8V ??kW
3x 16V na ND |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mercury

Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 1924 Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice
|
Zaslal: 22.02.09 20:53 Předmět: |
|
|
to je ta vecicka co vede z odvzdusneni klikove skrine + EGR ventil a privadi to do sani? zaslepit hadicky a nesrat se s tim ! _________________ R19 Chamade 16S
Octavia RS 1.8T
BMW E36 328i
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
|
Zaslal: 23.02.09 19:29 Předmět: |
|
|
Lord Bazzi napsal: | Tahle maličkost je i na 1.4ce a tak před čtvrt rokem jsem ji kupoval v brně u Doupovce.Ale bylo to celkem drahý... | jj já vím stojí to kolem 120 kč ale za to mi to stojí popříápadě nemá někdo? _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
|
Zaslal: 24.02.09 14:18 Předmět: Re: Mohl by ot někdo sehnat nebo popřípadě poradit kde to se |
|
|
Ufas napsal: | Rencek RT napsal: | Ahoj všem mám takovej problém sháněl sme tu věcičku i v renaultu ale nemají ji už na skladě:-( tak leda jestli ji někdo nemá doma ale je to téčko já to téčko mám ulomený tak pproto bych to potřeboval nutně!!! vede to směrem ke škrtící klapce sem v tom laik tak jestli někdo ví tak at mi napíše kde to sehnat?díky moc všem
 |
podle toho jakej to má průměr... kouknul bych se do nějákejch akvarijních potřeb...  | To není vůbec špatnej nápad jen nevím co tam vede jestli vzduch nebo tak něco?poradíte mi sem v tomhle laik,se dneska zajdu kouknout do akvarijnách potřeb:D asi na mě budou koukat jak jojo ,dík moc za radu _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
|
Zaslal: 24.02.09 19:11 Předmět: Re: Mohl by ot někdo sehnat nebo popřípadě poradit kde to se |
|
|
Rencek RT napsal: | Ufas napsal: | Rencek RT napsal: | Ahoj všem mám takovej problém sháněl sme tu věcičku i v renaultu ale nemají ji už na skladě:-( tak leda jestli ji někdo nemá doma ale je to téčko já to téčko mám ulomený tak pproto bych to potřeboval nutně!!! vede to směrem ke škrtící klapce sem v tom laik tak jestli někdo ví tak at mi napíše kde to sehnat?díky moc všem
 |
podle toho jakej to má průměr... kouknul bych se do nějákejch akvarijních potřeb...  | To není vůbec špatnej nápad jen nevím co tam vede jestli vzduch nebo tak něco?poradíte mi sem v tomhle laik,se dneska zajdu kouknout do akvarijnách potřeb:D asi na mě budou koukat jak jojo ,dík moc za radu | TAK nic tady v akvaristice to nemají ,říkali že to bude od filtru:D a jak sem jim řekl že to chci na auto tak říkal že nemá  _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 24.02.09 22:10 Předmět: |
|
|
kup si obyč. kovové spojky na hadice potrebného priemeru, pourezuj a následne privar do požadovaného tvaru, prevrtaj diery v spojoch a máš to. Ja som si to tiež tak spravil a NO PROBLEMO. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
|
Zaslal: 03.03.09 11:48 Předmět: |
|
|
maximaco napsal: | kup si obyč. kovové spojky na hadice potrebného priemeru, pourezuj a následne privar do požadovaného tvaru, prevrtaj diery v spojoch a máš to. Ja som si to tiež tak spravil a NO PROBLEMO. |
Aha já sem tedka dostal takový tečko dneska to vyfotím a nevím jestli to muže být ale má jinej pruměr akorát se to strká dovnitř ta hadice nenasazuje !!dneska vyfotím pošlu foto jenže to co sem urval tama vede benzín a nevím jestli by to odolávalo popřípadě jestli nebude tect benzín,tak mi potom poradte vyfotím ,vypadá to jako tečko na tuning si otec dělal srandu je to kovový popřípadě mám i z umělé h¨moty vyfotím obojí ,díky _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
|
Návrat nahoru |
|
 |
ssmookey
Založen: 1.1.2009 Příspěvky: 95 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 03.03.09 18:23 Předmět: Re: Mohl by ot někdo sehnat nebo popřípadě poradit kde to se |
|
|
Rencek RT napsal: | Rencek RT napsal: | Ufas napsal: | Rencek RT napsal: | Ahoj všem mám takovej problém sháněl sme tu věcičku i v renaultu ale nemají ji už na skladě:-( tak leda jestli ji někdo nemá doma ale je to téčko já to téčko mám ulomený tak pproto bych to potřeboval nutně!!! vede to směrem ke škrtící klapce sem v tom laik tak jestli někdo ví tak at mi napíše kde to sehnat?díky moc všem
 |
podle toho jakej to má průměr... kouknul bych se do nějákejch akvarijních potřeb...  | To není vůbec špatnej nápad jen nevím co tam vede jestli vzduch nebo tak něco?poradíte mi sem v tomhle laik,se dneska zajdu kouknout do akvarijnách potřeb:D asi na mě budou koukat jak jojo ,dík moc za radu | TAK nic tady v akvaristice to nemají ,říkali že to bude od filtru:D a jak sem jim řekl že to chci na auto tak říkal že nemá  |
podle fotky to vypadá jak to téčko co máš na ostřikovače v kapotě zkusit to můžeš za to nic nedáš beztak tam je jen vzduch  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
|
Zaslal: 16.04.09 11:28 Předmět: Re: Mohl by ot někdo sehnat nebo popřípadě poradit kde to se |
|
|
ssmookey napsal: | Rencek RT napsal: | Rencek RT napsal: | Ufas napsal: | Rencek RT napsal: | Ahoj všem mám takovej problém sháněl sme tu věcičku i v renaultu ale nemají ji už na skladě:-( tak leda jestli ji někdo nemá doma ale je to téčko já to téčko mám ulomený tak pproto bych to potřeboval nutně!!! vede to směrem ke škrtící klapce sem v tom laik tak jestli někdo ví tak at mi napíše kde to sehnat?díky moc všem
 |
podle toho jakej to má průměr... kouknul bych se do nějákejch akvarijních potřeb...  | To není vůbec špatnej nápad jen nevím co tam vede jestli vzduch nebo tak něco?poradíte mi sem v tomhle laik,se dneska zajdu kouknout do akvarijnách potřeb:D asi na mě budou koukat jak jojo ,dík moc za radu | TAK nic tady v akvaristice to nemají ,říkali že to bude od filtru:D a jak sem jim řekl že to chci na auto tak říkal že nemá  |
podle fotky to vypadá jak to téčko co máš na ostřikovače v kapotě zkusit to můžeš za to nic nedáš beztak tam je jen vzduch  |
Ne mám tam nějaký tečko ze vzduchotechniky a myslím že tma vede benál ale netuším co vubec vede do šktící klapky ze předu do ní ale zatím to drží sem to nějak zfušoval:D _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 16.04.09 11:39 Předmět: |
|
|
tudy de jen vzduch benzin by ti přes plastovy T nešel .. benzin de jen do vstřikovani a zas zř do nadrže _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rencek RT
|
Zaslal: 21.06.09 17:49 Předmět: |
|
|
taky sem tam dal tečko ze vzduchotechniky a je vyřešeno ale ne uplně:-( _________________ Spotřeba kombinovaná cca ted s rendou
|
Návrat nahoru |
|
 |
|