Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mr.Voza

Založen: 7.2.2008 Příspěvky: 133 Bydliště - POVINNÉ *: Chrudim
|
Zaslal: 10.12.08 23:33 Předmět: Volant 16V - odlepena guma od vence volantu |
|
|
Ahoj,
koupil jsem tady ve foru volant z 16V (normalni 3-ramenej). V horni casti je asi na 1/4 obvodu odlepena ta guma od vnitrniho vence volantu a protaci se. Nez ho nacpu do auta, chtel bych se zeptat, jestli se to da nejak prilepit? Nedelal to uz treba nekdo z vas? Napadlo me treba napichnout se inijekcni strikackou s jehlou pod tu gumu a striknout tam nejaky lepidlo, nebo neco podobnyho.
Pri mym stylu rizeni by me to protaceni gumy na volantu asi ani nevadilo, ale preci jenom... kdyby to drzelo, bylo by to lepci...
Co vy na to? Nejaky rady nebo napady? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beda

Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 3330 Bydliště - POVINNÉ *: Rožnov p. R./Brno
|
Zaslal: 10.12.08 23:50 Předmět: |
|
|
to by me taky zajimalo , a pri rizeni to nevadi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 11.12.08 10:25 Předmět: |
|
|
Tak vidím, že ti to došlo
No taky mě to vadilo když jsem s tím chvilu jezdil jak jsem ti psal, ale když většinu času držíš volant v hodinách 3 a 9, tak ti to nevadí a co se týče točení, tak když rychle točíš, tak si toho ani nevšimneš
Ale s tou stříkačkou to není špatnej nápad jinak nevím jak se tam dostat _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 11.12.08 10:41 Předmět: |
|
|
jak píšeš tak tou stříkačkou a jehlou a použil bych chemoprén.. je jich víc druhů takže ted nevím kerej.. ale já s tím kdysi lepil babši kožeknu na boku křesla a je tomu pár let a drží..
je to takové to co schne rychlejc než týden jak maj chemoprény ve zvyku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 11.12.08 20:46 Předmět: |
|
|
hm, jelikož je to uzavřený bez odvětrání tak se ředidlo z toho alkaprénu bude odpařovat půl roku, asi to bude chtít něco dvousložkového. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 11.12.08 21:11 Předmět: |
|
|
Nemel jsem ten volant nekdy ja? Dunga mi ho prodaval jako 100% stav.
Taky jsem premyslel, jak to udelat, strikacka me samo taky napadla, bud nejakej chemopren, epoxid, nebo neco takovyho. _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Voza

|
Zaslal: 12.12.08 00:07 Předmět: |
|
|
Cawba: Nevim jestli jsi ho nemel. Ja jsem ho ted kupoval od reezyho.
jarda: hmm... taky jsem premejslel, jestli by to vubec zaschlo, kdyz tam neni pristup vzduchu.
Zkusim se teda nekde v krame poptat na neco dvouslozkovyho. Nevite nekdo o necem? Kdyz nic nebude, tak se na to vyprdnu a dam to tam jak to je... ono se to protaci jenom kdyz se za tu gumu fekt zabere, takze to bude pri rizeni asi fakt OK... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.12.08 11:13 Předmět: |
|
|
a co sekunďák ?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 12.12.08 19:32 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Nemel jsem ten volant nekdy ja? Dunga mi ho prodaval jako 100% stav.
Taky jsem premyslel, jak to udelat, strikacka me samo taky napadla, bud nejakej chemopren, epoxid, nebo neco takovyho. | ja jsem ti psal, ze je v lepsim stavu nez jsem mel na chamade, fotky jsi videl a protacet se mi neprotacel, nemluve o tom, ze jsi vedel, ze jsem ho koupil od juraska a nikdy nepouzil, tak si bez dal honit ego nad trubky a nemel tu, jo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 13.12.08 09:30 Předmět: |
|
|
to podle mě nespravíš,sežen si jinej,jejich plná prdel a za pár korun...škoda,že já jsem ten svůj prodal,když ještě tohle fórum nebylo,byl naprosto nepoškozenej....jako novej...no skončil v nějakým škodylaku rapid  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 13.12.08 09:59 Předmět: |
|
|
taky mam jeden nadhernej...ale nechavam si ho  _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr.Voza

|
Zaslal: 15.12.08 17:09 Předmět: |
|
|
Tak jsem koupil v drogerii nejaky dvouslozkovy lepidlo. Ta vsevedouci pani v krame rikala, ze je tekuty, nez zaschne, takze strikackou by prolyzt melo... Vite jaky hov.no budete mit po pul kile hořký cokolady? Tak asi takhle tekuty bylo to lepidlo po namichani 1:1 podle navodu. Proste tuha hmota. Tak jsem se na to vys... a dal jsem ten volant do auta, tak jak je. Fakt je, ze to pri rizeni vubec nevadi, takze uz to neresim. Este budu muset vymyslet nejakou krytku na tu stredovou diru. Ten "polstar" se me tam vubec nelibil, tak jsem ho tam nedaval. Bez nej je to asi o 1000% lepci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 15.12.08 17:48 Předmět: |
|
|
No vidíš, já ti říkal, že to ani nevadí..já ho stejnak držel jak se má a nebo dole  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|