Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

štartovanie R 19 D

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vymazalladislav
Anonymní

PříspěvekZaslal: 30.11.08 08:34    Předmět: štartovanie R 19 D Citovat

Dobrý deň zo Slovenska, prosím o radu. Pri studených štartoch mi motor pekne chytí no po pár sekundách začne ísť nepravidelne z výfuku ide sivý dym ako keby niektorý valec nespaľoval. Po pár sekundách ide motor už zase dobre. Vymenil som žhaviče aj trysky a robí to stále. Pri teplom počasí to nerobí. Ďakujem.
kakadu20

Bydliště - POVINNÉ *: Jasuschova 26 Košice, Slovensko

PříspěvekZaslal: 30.11.08 12:55    Předmět: Re: štartovanie R 19 D Citovat

vymazalladislav napsal:
Dobrý deň zo Slovenska, prosím o radu. Pri studených štartoch mi motor pekne chytí no po pár sekundách začne ísť nepravidelne z výfuku ide sivý dym ako keby niektorý valec nespaľoval. Po pár sekundách ide motor už zase dobre. Vymenil som žhaviče aj trysky a robí to stále. Pri teplom počasí to nerobí. Ďakujem.

ja mam to iste Very Happy , tak prosim poradte dvom bezmocnym slovakom Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GuruTheGreat
Anonymní

PříspěvekZaslal: 01.12.08 22:13    Předmět: Citovat

Tak sme traja! Shocked

Ale mne ide najprv bielosivy a až potom modry dym, niekedy čisto biely, začalo to až ked sa počasie ochladilo, predtym to nerobilo, ten motor šlapal ako hodinky, malokto veril že to je naftak.

Už som vymenil aj palivovy filter aj olej ale nič nepomaha, proste nepravidelny chod a pluvanie na 5-7minut po studenom štarte - žeby citič?? mne sa zda že do motora ide velmi bohata zmes, nestiha ju spalovat, možu byt aj valce... ako to zistit?

Prosim, nevie niekto poradit?

R19 D 1990 Chamade hatchback 47KW 1.9L 289000km - 5rychlost. manual bez otačkomeru.

Please Crying or Very sad
GuruTheGreat
Anonymní

PříspěvekZaslal: 08.12.08 11:54    Předmět: Citovat

Tak som sa bol spytat jedneho mechanika na tento moj problem, a ako nahle som tam došiel mi povedal že to velmi citit že motor nespaluje, a ešte ten modry dym! že pravdepodobne /na 90%/ možu za to trysky... že su opotrebovane, ale že nema tlakomer na meranie tlakov motora R 19 ale je takmer isty že su to trysky.

Chcem sa vas opytat... Odkial by sa dalo trysky zohnat on-line za dobru cenu? pozna niekto e-obchod na slovensku s katalogom n. dielov a cennikom? aj som pogoogloval, ale na nič pre R19 som netrafil... asi ich vymenim sam, pripada to len na povolenie zopar matic - nič zložiteho, ale ich najprv musim zohnat a objednat.

Poradi niekto?
vymazalladislav
Anonymní

PříspěvekZaslal: 08.12.08 18:31    Předmět: Trysky Citovat

Pozor na tú výmenu, treba tam niečo nastavovať, ja by som to nechal na mechanika.
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 08.12.08 19:57    Předmět: Citovat

zkus jestly ti opravdu žhavi .. měl sem podobnej problem rele sice cvakalo na žhavičkach bylo 12v ale když sem vyndal žhavičku připojil ji na kabel tak nežhavila .. vyčistil sem kontakty na rele a je to Ok Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: