Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
plc
Založen: 18.10.2008 Příspěvky: 21 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 26.11.08 09:23 Předmět: huceni prevodovky |
|
|
k tomotu problemu je tu jiz par temat ale nikde jsem nenasel tohle.....prevodovka mi huci jen pri deceleraci, radit jde normalne....nevite nekdo cim to muze byt? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lanex

Založen: 14.4.2008 Příspěvky: 211 Bydliště - POVINNÉ *: planeta Země, Kladno
|
Zaslal: 26.11.08 16:29 Předmět: |
|
|
jak dlouho ti to dělá? A nehejba se ti celkem dost řadicí páka, když máš přidáno a prudce ubereš a naopak? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
plc
Založen: 18.10.2008 Příspěvky: 21 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 26.11.08 18:32 Předmět: |
|
|
tak kdyz prudce uberu tak se trochu pohne ale to delala i predtim kdyz to nehucelo, dela to uz par tydnu.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 26.11.08 20:58 Předmět: |
|
|
Lanex napsal: | jak dlouho ti to dělá? A nehejba se ti celkem dost řadicí páka, když máš přidáno a prudce ubereš a naopak? |
Co by to znamenalo? _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.11.08 09:19 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | Lanex napsal: | jak dlouho ti to dělá? A nehejba se ti celkem dost řadicí páka, když máš přidáno a prudce ubereš a naopak? |
Co by to znamenalo? | to co se stalo mi.. polu jde (už je) do kytek.. mi se takhle rozsypala  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 27.11.08 09:49 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | to co se stalo mi.. polu jde (už je) do kytek.. mi se takhle rozsypala  |
Nestraš  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 27.11.08 10:59 Předmět: |
|
|
No a tak mě napadlo,daj se tyhle převodovky nějak opravit? Páč je asi lepší převodovku opravit než koupit jinou stejně vyřízenou. Nikde jsem díly do převodovek neviděl.A asi to neni jen tak rozebrat a zse složit co??? _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 27.11.08 16:12 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | No a tak mě napadlo,daj se tyhle převodovky nějak opravit? Páč je asi lepší převodovku opravit než koupit jinou stejně vyřízenou. Nikde jsem díly do převodovek neviděl.A asi to neni jen tak rozebrat a zse složit co??? | díly do převodovky koupíš jedině originální...a nejsou vůbec levné ...jinak opravuje je můj soused(většinou právě renault)...nejdražší jsou ložiska,které ve většině případů spůsobují hlučnost skříně.... _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/
Naposledy upravil goreff dne 27.11.08 16:16, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.11.08 16:14 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | No a tak mě napadlo,daj se tyhle převodovky nějak opravit? Páč je asi lepší převodovku opravit než koupit jinou stejně vyřízenou. Nikde jsem díly do převodovek neviděl.A asi to neni jen tak rozebrat a zse složit co??? | já ji třeba nerozebral to je snad první věc v životě kterou jsem nedokázal rozdělat
jinka jak píše goref...
tak podle mě je lepší koupit starší a přehodit.. bo za opravu převodovky dáš jak za 4jiné pojízdné rencky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.11.08 16:21 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | já bych si taky nechal spravit tu svoji,samozřejmě pokud by byla opravitelná a za kolik....sada ložisek stojí kolem 5tis  | tak za 1000,- se tady da sehnat i levnejc kdyz se zadari  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 27.11.08 16:26 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | goreff napsal: | já bych si taky nechal spravit tu svoji,samozřejmě pokud by byla opravitelná a za kolik....sada ložisek stojí kolem 5tis  | tak za 1000,- se tady da sehnat i levnejc kdyz se zadari  | no to mám právě obavu,ložisek je všude plná prdel,ale ani podle rozměru je neseženeš v náhradě...tuhle informaci mám nejen od souseda,ale i od dalších dvou lidí, co se opravama převodovek zabývají  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.11.08 16:27 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | LANiN napsal: | goreff napsal: | já bych si taky nechal spravit tu svoji,samozřejmě pokud by byla opravitelná a za kolik....sada ložisek stojí kolem 5tis  | tak za 1000,- se tady da sehnat i levnejc kdyz se zadari  | no to mám právě obavu,ložisek je všude plná prdel,ale ani podle rozměru je neseženeš v náhradě...tuhle informaci mám nejen od souseda,ale i od dalších dvou lidí, co se opravama převodovek zabývají  | ale já myslel celou převodovku pane  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 27.11.08 16:38 Předmět: |
|
|
jasně,která chčije zespod táhlem řazení a za chvliku se rozsype,jako ta předchozí...stejně si myslím,že většina takto rozsypaných převodovek je kvůly nedostatku oleje(nemyslím synchrony).... _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 27.11.08 16:59 Předmět: |
|
|
a nebo taky tím že už to má hafo najeto a hafo pokouřeno
a třeba taková 1.4ková ve ventilu se rozsype razdvatři  |
|