Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
django
Založen: 29.2.2008 Příspěvky: 66 Bydliště - POVINNÉ *: Nový Bor
|
Zaslal: 07.03.08 19:52 Předmět: čím lepit čelní sklo |
|
|
zdárek lidičky. můžete mi poradit nějaky dobrý lepidlo na čelní sklo? mám auto po docela slusny srazce s jelenem. ale ted sem ho dal slusne do kupy, uz jen to sklo. čím nalepit? předem díky
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 08.03.08 10:05 Předmět: |
|
|
samozřejmě existuje lepidlo na sklo,je na to speciání sada ...levnějš ti vyjde nové sklo...jinak je to na lepení jenom velmi malého poškození  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
django
|
Zaslal: 08.03.08 10:09 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | samozřejmě existuje lepidlo na sklo,je na to speciání sada ...levnějš ti vyjde nové sklo...jinak je to na lepení jenom velmi malého poškození  |
ted jde o to cemu řikáš malé poškození
ale tak snad si nějak poradím. a když ne tak hold ne no. i to se stava a dotahnu to do servisu at to udělaj za me... ale to sem pravě nechtel chtel jsem si to auto dat dohromady bez servisu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 08.03.08 10:21 Předmět: |
|
|
django napsal: | goreff napsal: | samozřejmě existuje lepidlo na sklo,je na to speciání sada ...levnějš ti vyjde nové sklo...jinak je to na lepení jenom velmi malého poškození  |
ted jde o to cemu řikáš malé poškození
ale tak snad si nějak poradím. a když ne tak hold ne no. i to se stava a dotahnu to do servisu at to udělaj za me... ale to sem pravě nechtel chtel jsem si to auto dat dohromady bez servisu | od kamínků malé praskliny....no od jelena to asi malé nebude že...jinak existuje spousta firem které ti to zalepí,pokud to půjde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 08.03.08 12:23 Předmět: |
|
|
no ja bych rekl ze se pta cim ho nalepit ne slepit,daji se koupit lepidla primo urcena k tomu ale vic o tom nevim  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
django
|
Zaslal: 08.03.08 14:23 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | no ja bych rekl ze se pta cim ho nalepit ne slepit,daji se koupit lepidla primo urcena k tomu ale vic o tom nevim  |
jo přesně tohle jsem myslel... nejakej název nějakýho lepidla na autoskla nebo tak neco? doporučení? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 08.03.08 21:57 Předmět: |
|
|
priplatil bych za to wurth, fakt dobre drzi (a nedelam reklamu ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
django
|
Zaslal: 09.03.08 14:12 Předmět: |
|
|
díky za rady. kde děláš že toho víš o těch lepidlech tolik? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 09.03.08 14:26 Předmět: |
|
|
django napsal: |
díky za rady. kde děláš že toho víš o těch lepidlech tolik? | v jednom nejmenovaným podniku spravuju nákladní auta a autobusy...okna tam lepí kolegové  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
django
|
Zaslal: 09.03.08 23:52 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | django napsal: |
díky za rady. kde děláš že toho víš o těch lepidlech tolik? | v jednom nejmenovaným podniku spravuju nákladní auta a autobusy...okna tam lepí kolegové  |
tak fajn a nemohli by ti neco poradit na co si při tom dát bacha a tak? jen tak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
django
|
Zaslal: 23.05.08 14:34 Předmět: tak jeste jednou |
|
|
zdravim. po odstupu co sem se nedostal k lepeni toho okna - ted sem stare vyřízl a ted reším otázku - jake lepidlo použít, někdo říka že na autokelly za 400 a nekdo zase ze lepsi. kdo mate s jakymy lepidly zkusenosti? kazda rada se mi hodi. předem díky lidi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 23.05.08 17:25 Předmět: |
|
|
nechal bych to zalepit nekde kde tomu rozumi a maš klid .. stači že nedodržiš postup a okno ti za chvily praskne nebo huř při bouačce nebude držet jak ma a to bych zažit nechtel .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 23.05.08 17:31 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | nechal bych to zalepit nekde kde tomu rozumi a maš klid .. stači že nedodržiš postup a okno ti za chvily praskne nebo huř při bouačce nebude držet jak ma a to bych zažit nechtel .. | tak,tak,v domácích podmínkách to není nejlepší,přenech to radši profíkům  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vassago Anonymní
|
Zaslal: 08.11.08 12:03 Předmět: |
|
|
Vidite v tom moc problem.
Zbytky lepidla serizni priblizne do roviny, poripade ocisti uplne a natri primerem.
Na sklo names rovnomnerne lepidlo, sezen si k sobe nekoho kdo ti ho pomuzer usadit rovne a je to.
Lepidlo nekupuj zadnej levnej smejd ale kolem 400 uz by to melo bejt ready. Dej si pozor na dobu schnuti sou jepidla co schnou prez noc a taky ze muzes po dvou hod. vyjet.
Cim rychlejs tim lip. Jo a chce to delat nekde kde mas sucho a teplo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|