Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Myšák

Založen: 26.6.2008 Příspěvky: 378 Bydliště - POVINNÉ *: Lomnice u Tišnova, Brno-venkov
|
Zaslal: 22.09.08 20:43 Předmět: Starter-help! |
|
|
Ahoj všichni. Potřebuju poradit, kdo jste už měnili starter na ventilovi, jak ho vytahnout ven, respektive jak ho potom vrátit nazpět... Nevím jestli sem tak hloupej nebo co, ale už sem s tím byl na rampě, a vubec si s tím nemůžu poradit. Předem děkuju za každou radu. _________________ Renault 19 1.8 16v černej - K.O.
Škoda Felicia - prodáno
Renault 19 1.8 16v od KOPIHO
Fiat Uno 1.0 FIRE - pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 22.09.08 20:49 Předmět: |
|
|
rada neni.......sem to nikdy nastesti nedelal a nikdy delat nechcu muzu ti jednu dat...pevny nervy.......pac co sem o tom slysel...... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 22.09.08 22:00 Předmět: |
|
|
tak buď vyndáš poloosu a vyndáš spodem a nebo tu vytahneš horem... ale obojí je pakárna _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 22.09.08 22:03 Předmět: |
|
|
CHUD napsal: | tak buď vyndáš poloosu a vyndáš spodem a nebo tu vytahneš horem... ale obojí je pakárna |
jo a to muzu potvrdit jeste kdyz ti nejde vyndat zavlacka z poloosy a kdyz ji po hodine vyndas a zjistis ze je tam prirezla poloosa takl ze vyndat nejde tak je tzo super vid CHUDE:D mluvim z vlastni zkusenosti a horem to je hrozna pakarna delali jsme to s chudem v sobotu _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 22.09.08 22:08 Předmět: |
|
|
sudaš druhou část vyfuku (1.svody, 2.koleno) + takove ty držaky co zespod podpírají svody a pak to pujde krásně ven spodem takže na rampě.. cca 2-3hodiny práce pro tebe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 23.09.08 08:07 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | sudaš druhou část vyfuku (1.svody, 2.koleno) + takove ty držaky co zespod podpírají svody a pak to pujde krásně ven spodem takže na rampě.. cca 2-3hodiny práce pro tebe  |
njn jenze u 50ti procent aut jsou ty svorniky tak zarezli ze je nepovolis plus sundat ty vyztuhy taky pekny srani _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: 23.09.08 08:14 Předmět: |
|
|
přesně ono rozpojovat vejfuk znamená pak mrd*ní se svorníkama a nebo to že to blbě sedne a propálí se ta "drátěnka" co je v tom spoji jako těsnějí _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.09.08 08:18 Předmět: |
|
|
lepší aby se propálíla drátěnka za 150Kč než aby se pomrdala poloosa za několik litrů toť mů názor
a pokud je člověk šikovný tak oužije brzdovku počká nějakou chvíli a pak jde všechno jako po másle.. .a navíc v tom místě uchycene na bloku to je dycky vod oleje takže nejhorší je povolit šroub na svodech  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: 23.09.08 08:21 Předmět: |
|
|
nevím co je nebezpečného na tom sundat poloosu vyklepneš pero a stahneš jí z tisícihranu na tom nevidím nic nebezpečnýho.... a ono je ti ta brzdovka na 90 procent na... páč je většinou odrezlej závit pod matkou takže je pak problém v tom to přišroubovat a ono měnit ty svorníky na autě je zhodla neřešitelné páč to z tý litiny nevytočíš.... _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 23.09.08 08:24 Předmět: |
|
|
CHUD napsal: | nevím co je nebezpečného na tom sundat poloosu vyklepneš pero a stahneš jí z tisícihranu na tom nevidím nic nebezpečnýho.... a ono je ti ta brzdovka na 90 procent na... páč je většinou odrezlej závit pod matkou takže je pak problém v tom to přišroubovat a ono měnit ty svorníky na autě je zhodla neřešitelné páč to z tý litiny nevytočíš.... |
Mám tu samou zkušenost, závit pod matkou byl tak vyrezlej, že i když jsem to povolil, tak nová matka tam pak našroubovat nešla, bo nebylo na co. Startér jsem jednou vyndaval vrchem a taky se nechalo, práce na 3 hodky tenkrát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: 23.09.08 08:27 Předmět: |
|
|
nejde tak o šikovnost (ehm....) jako spíš o stav toho dílu... _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: 23.09.08 08:29 Předmět: |
|
|
jj přesně jde to ale je to na pikaču .... než rozpojovat něco co se mi nepovede dát do hromady to raději vyndám tu poloosu (i když teda se to někomu zdá nebezpečný) a nebo odšroubuju tu výztuhu co je na svodek za starterem a pak ten plech co je na bloku a starter vytáhnu horem _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: 23.09.08 08:31 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | CHUD napsal: | nevím co je nebezpečného na tom sundat poloosu vyklepneš pero a stahneš jí z tisícihranu na tom nevidím nic nebezpečnýho.... a ono je ti ta brzdovka na 90 procent na... páč je většinou odrezlej závit pod matkou takže je pak problém v tom to přišroubovat a ono měnit ty svorníky na autě je zhodla neřešitelné páč to z tý litiny nevytočíš.... |
Mám tu samou zkušenost, závit pod matkou byl tak vyrezlej, že i když jsem to povolil, tak nová matka tam pak našroubovat nešla, bo nebylo na co. Startér jsem jednou vyndaval vrchem a taky se nechalo, práce na 3 hodky tenkrát. |
a jednou si kvůli tomu měnil paroží celé že.... měnili jsme sem chtěl říct no ono opravdu ten svorník dostat z toho paroží na autě prostě nejde _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 23.09.08 08:52 Předmět: |
|
|
CHUD napsal: | Marv napsal: | CHUD napsal: | nevím co je nebezpečného na tom sundat poloosu vyklepneš pero a stahneš jí z tisícihranu na tom nevidím nic nebezpečnýho.... a ono je ti ta brzdovka na 90 procent na... páč je většinou odrezlej závit pod matkou takže je pak problém v tom to přišroubovat a ono měnit ty svorníky na autě je zhodla neřešitelné páč to z tý litiny nevytočíš.... |
a jednou si kvůli tomu měnil paroží celé že.... měnili jsme sem chtěl říct no ono opravdu ten svorník dostat z toho paroží na autě prostě nejde |
Tuhle akci mi nepřipomínej, jsem myslel že to je poslední hodinka života toho auta. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
Zaslal: 23.09.08 08:58 Předmět: |
|
|
CHUD:Marve pojd
Marv:JJ za půl hoďky na to půjdem
.....
CHUD:Tak polez
Marv:jj za chvilku
......
CHUD:Marve potahni
Marv:JJ za čtvrt hoďky
.....
CHUD: Bizone...
Marv: přijela návštěva...
...
...
...
...
...
...
Marv:Já se na tu zas*anou francouzkou mr*ku mužu vysrat... _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|