Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 12.01.08 15:36 Předmět: Loketni operka |
|
|
Nemate nekdo tip jakou loketku narvat do 19tky? Z jakyho auta tam sedne,atd... Pripadne kde koupit nejakou peknou,za prijemnou cenu,ne zadnou super tuning carbonovou
Premyslel jsem i o domalamino,nebo spis dolaminovat a upravit napr z octy,ale na to neni ted cas,misto,... _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 12.01.08 16:20 Předmět: |
|
|
co já vím tak se to snad na 19-ku nedělá, má to blízko sebe sycny tak bude problém tam něco narvat, ale osobně nevím co na tom máte  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
filemona
Založen: 5.3.2008 Příspěvky: 157 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 26.03.08 18:09 Předmět: loketni operka |
|
|
ja ji tam mam a je to parada jezdil sem nejakej cas s dodavkou a tam byla a nejak sem si na ni zvyk na r 19 se nedela ale muzes tam dat ty UNI z autodoplnku ja tam mam tuhle ... http://www.graficar.cz/6271/loketni-operky/univerzalni/operka-mezi-sedadla-black.html
a sem s ni naprosto spokojen ale je potreba ji vyzkouset delaj ruzne sirky a ma i uloznej prostor a da se nastavit i vyska az budu mit auto u sebe tak to cvaknu a poslu jak to vypada aby sis udelal obrazek sam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
junis04

Založen: 10.12.2007 Příspěvky: 977 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 05.04.08 16:20 Předmět: |
|
|
ja osobne nedavno kupoval hned tu prvni na ty adrese co tu mate a sedi suprove |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 05.04.08 17:42 Předmět: |
|
|
junis04 napsal: | ja osobne nedavno kupoval hned tu prvni na ty adrese co tu mate a sedi suprove |
Tak sem hod fota. Myslím že spoustu lidí by to zajímalo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

|
Zaslal: 05.04.08 18:40 Předmět: |
|
|
jj Marvous ma pravdu... chci to videt...  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
junis04

|
Zaslal: 05.04.08 18:40 Předmět: |
|
|
ok jdu fotit |
|
Návrat nahoru |
|
 |
junis04

|
Zaslal: 05.04.08 19:00 Předmět: foto |
|
|
tady to je , jinak to tam zapadne lepe takhle to vypada jak pest na oko =) a jde to i zvysit ale ja to takhle mam zaroven s dvernima operkama
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

|
Zaslal: 05.04.08 20:09 Předmět: |
|
|
Ty jo clovece nevypada to zase az tak zle Trochu by mi vadil ten lesklej plast ale to bych vzal smirglem... jak to tam mas pridelany? Je to aspon trochu bytelny, abych se o to neoprel trochu vic a nsbiral plasty pod sedadlem Napis nejaky zkusenosti, moc me toho nenapada... _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 05.04.08 20:28 Předmět: |
|
|
By mě zajímalo, jak tahá za ručku  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
junis04

|
Zaslal: 05.04.08 20:32 Předmět: |
|
|
jako mám to chvíli tkz moc zkusenosti opravdu neni ale je to dcl dobry na takovy to odlozeni ruky jako kdyz si budes chtit poposednou pres loket a budes ho mit na tim oprenej tak za to nerucim =) ale jinak to je dcl bytelny,co se tyce upevneni tak jsou dole takovy zelezny nohy-konzole v kterych uz jsou predvrtany dirky a muzes to dat samorezkamanejak k tem plastum ale nechapu jak by to tam kdokoli mohl pripevnit ja to mam volne polozeny a stabilitu to mas super je to dobre zafixovany sedackama takze drzi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kormidelnik

Založen: 21.10.2007 Příspěvky: 333 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 05.04.08 22:10 Předmět: |
|
|
uz delsi dobu se po nejaky loktce poohlizim, ale vsechno mi to prijde jako tuzing do renaulta by mela byt leketka hezky mekoucka net akovyhle plastovy slupky.. :-( opravdu nevim co kde sehnat a hlavne k cemu to pridelat aby sla rucka i stelovat sedacky i posouvat no asi jsem narocnej, ale nic takovyho poradnyho jsem nenasel... :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tandasek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 787 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 09.04.08 21:17 Předmět: |
|
|
ahoj, já mám tuto operku, resil jsem problem barevnych provedeni, nakonec jsem sehnal tuto, operka ma navic drzaky pro tri napoje. Zatahnuti rucky neni problem, jen pri odjisteni se ruka trosku lame, ale jde to.... aspon to nelaka v zime jinak mam tu cest vlastnit tridverovy model, tim padem byl problem se sklapenim sedecek, ale kupodivu jde to bezvadne bez jake koliv manipulace s operkou, fotky jiste napovedi vice, snad se bude nekomu libit a snad i nekomu pomuze......
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigi

Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 359 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 09.04.08 21:29 Předmět: Re: foto |
|
|
tandasek napsal: | ahoj, já mám tuto operku, resil jsem problem barevnych provedeni, nakonec jsem sehnal tuto, operka ma navic drzaky pro tri napoje. Zatahnuti rucky neni problem, jen pri odjisteni se ruka trosku lame, ale jde to.... aspon to nelaka v zime jinak mam tu cest vlastnit tridverovy model, tim padem byl problem se sklapenim sedecek, ale kupodivu jde to bezvadne bez jake koliv manipulace s operkou, fotky jiste napovedi vice, snad se bude nekomu libit a snad i nekomu pomuze......
http://www.tomtruck.wz.cz/operka1.JPG
http://www.tomtruck.wz.cz/operka2.JPG
http://www.tomtruck.wz.cz/operka3.JPG
http://www.tomtruck.wz.cz/operka4.JPG
http://www.tomtruck.wz.cz/operka5.JPG |
ta nevypadá špatně... kde jsi ji sehnal a za kolik 
Naposledy upravil bigi dne 09.04.08 21:30, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|