Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.01.08 19:24 Předmět: zpátečka |
|
|
zdravím.. kdysi na starem foru jsem se ptal ale už jsem to zapoměl tak mě nekamenujte prosím ...
kde najdu spínaš/čidlo na zpáteční světla?????????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 14.01.08 19:58 Předmět: |
|
|
asi v topeni to je dotaz ..co takle lehnout pod auto a hledat na převodovce čidlo s dvema kabelama? je tam jediny _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.01.08 21:40 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | asi v topeni to je dotaz ..co takle lehnout pod auto a hledat na převodovce čidlo s dvema kabelama? je tam jediny |
tak sry ze se ptam.. ale na prevodovcezadne kable nemam .. jinak bych se tak blbe neptal a rozebiralo se to jakto ze tam zadne nemam.. ale uz nevim.. z paru aut vim ze to je na prevodovce ale ja tam proste nic nemam.. prevodovku sem mel venku vhuru nohama ale proste nic fakt nic!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 14.01.08 22:10 Předmět: |
|
|
Asi máš ten typ převodovky co se dělal v první sérii, psali o tom někde na Francouzském fóru, že do prvních modelů R19 se umisťovala pouze převodvka bez zpátečky!!..
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.01.08 22:14 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Asi máš ten typ převodovky co se dělal v první sérii, psali o tom někde na Francouzském fóru, že do prvních modelů R19 se umisťovala pouze převodvka bez zpátečky!!..
 |
já jen že mi u technický (stejně se dělala no.. vite...) dělali problémy se zpátečkou a dokonce unás na parkovišti me videl polda jak parkuju a nesvítí mi zpátečka a šup za kilo že nesvítí ..
takže tam nikde jinde zadnej spinac nebo tak neni? no fajn o starost míň  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 14.01.08 22:54 Předmět: |
|
|
je u LP poloosy(před řidičem) když si sundaš L kolo a daš nastranu ten plast tak ho uvidiš před poloosou bliž k převodovce ma zelenou barvu ..(nebo oranžovou pokud ho nekdo už menil.. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
taven
Založen: 29.10.2007 Příspěvky: 89 Bydliště - POVINNÉ *: Čelákovice
|
Zaslal: 03.11.08 16:07 Předmět: |
|
|
plati to i pro 54kw s sundanim L kola??? taky mi nesvitej couvacky tak hledam kde by mohl byt ten spinac... vubec se nevyznam takze vyndavani prevodovky atd. neprichazi v uvahu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 03.11.08 17:13 Předmět: |
|
|
taven napsal: | plati to i pro 54kw s sundanim L kola??? taky mi nesvitej couvacky tak hledam kde by mohl byt ten spinac... vubec se nevyznam takze vyndavani prevodovky atd. neprichazi v uvahu  | no jasně  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|