Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Rezavá chladící kapalina
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Muty

Bydliště - POVINNÉ *: Hrobce, okr.Litoměřice

PříspěvekZaslal: 17.11.08 20:47    Předmět: Rezavá chladící kapalina Citovat

Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat jestli máte taky rezavou chladící kapalinu? Slyšel jsem že je to u rencků normální. A nebo pitomec od kterýho jsem to koupil tam lil obyč vodu a dalo by se to vypláchnout? Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wofer

Bydliště - POVINNÉ *: Velké Bílovice

PříspěvekZaslal: 17.11.08 20:49    Předmět: Citovat

ne nemame Laughing to vypusti a dej ta fridex z destilkou Wink
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.11.08 20:51    Předmět: Citovat

a po nějake době to zas vypusti a dej tam zas fridex a destilku Wink
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 17.11.08 20:52    Předmět: Re: Rezavá chladící kapalina Citovat

Muty napsal:
Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat jestli máte taky rezavou chladící kapalinu? Slyšel jsem že je to u rencků normální. A nebo pitomec od kterýho jsem to koupil tam lil obyč vodu a dalo by se to vypláchnout? Confused
jde to vyplachnout, pred tydnem to potkalo mazlika, vycisteno a nachystano na zimu Cool
Muty

PříspěvekZaslal: 17.11.08 20:54    Předmět: Citovat

A jak se zbavit vší vody?? žadnej vypoušťák jsem tam nenašel. Nebo i čím to propláchnout abych se zbavil usazený rzi ?? Sad
Ufas

Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně

PříspěvekZaslal: 17.11.08 20:55    Předmět: Citovat

dole na chladiči sundej tu tlustou hadici...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Alios
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.11.08 20:56    Předmět: Citovat

Ta rezavá voda(kapalina) je docela nepříjemná, u některých aut to způsobí až to, že upadne kolo čerpadla(zrezavý). Crying or Very sad Evil or Very Mad
Dunga

PříspěvekZaslal: 17.11.08 21:00    Předmět: Citovat

Muty napsal:
A jak se zbavit vší vody?? žadnej vypoušťák jsem tam nenašel. Nebo i čím to propláchnout abych se zbavil usazený rzi ?? Sad
jak psal ufas a pak tam lej a lej a lej... a pak ju nasad a lej a vydelej odvzdusnovak a lej a pak vypust a lej a napln a jezdi, sice zestrucnene, ale ne nesrozumitelne myslim... znamy ma takovy chuj misto vicka expanzky, ktery namontuje, nasadi hadicu od kompresoru a bys videl, jak to leti ven... btw, delej to na zahratem motoru a lej tam horkou vodu!
Muty

PříspěvekZaslal: 17.11.08 21:05    Předmět: Citovat

Takže fridex by měl uplně zamezit tomu aby tam nějaká rezavá voda vznikala za předpokladu že to dobře proplachnu. Už jsem to zkoušel proplachovat před několika měsíci a dal jsem tam samotnou destilku ale ta voda se mi zdála pořád stejně rezavá. Jinak se mi zdá že vodní pumpa je to nejnižší místo chladící soustavy tak se bojím že se při tom vyplachování nezbavím úplně všechny vody kterou jsem proplachoval.
Dunga

PříspěvekZaslal: 17.11.08 21:12    Předmět: Citovat

Muty napsal:
Takže fridex by měl uplně zamezit tomu aby tam nějaká rezavá voda vznikala za předpokladu že to dobře proplachnu. Už jsem to zkoušel proplachovat před několika měsíci a dal jsem tam samotnou destilku ale ta voda se mi zdála pořád stejně rezavá. Jinak se mi zdá že vodní pumpa je to nejnižší místo chladící soustavy tak se bojím že se při tom vyplachování nezbavím úplně všechny vody kterou jsem proplachoval.
fridex uz nic nezachrani, ale nemelo by se to tam tak zasirat... jakmile tam nejaky chuj pred tebou lil obyc. vodu, tak leda vymen novy chladic
Ufas

PříspěvekZaslal: 17.11.08 21:13    Předmět: Citovat

já to prolil aspoň desetkrát... možná víckrát... vždycky sem napustil okruh (horkou vodou) nechal chvíli nastartováno, a vypustil... a furt dokola... lil sem tam i ocet, prej to trochu pomůže... no a nakonec fridex plus destilka... ale stejně to má zas hnusnou barvu... Rolling Eyes
Muty

PříspěvekZaslal: 17.11.08 21:18    Předmět: Citovat

No tak to vidím na nějaký potravinářský barvivo aby to vypadalo trochu líp když už je to v prd.. No nic. Dík za rady
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 17.11.08 21:43    Předmět: Citovat

Dunga napsal:
Muty napsal:
jak psal ufas a pak tam lej a lej a lej... a pak ju nasad a lej a vydelej odvzdusnovak a lej a pak vypust a lej a napln a jezdi, sice zestrucnene, ale ne nesrozumitelne myslim... znamy ma takovy chuj misto vicka expanzky, ktery namontuje, nasadi hadicu od kompresoru a bys videl, jak to leti ven... btw, delej to na zahratem motoru a lej tam horkou vodu!
Shocked si upad ne ? delat to na horkym motoru Confused nejvetši blbost co mužeš udělat ..
Ufas

PříspěvekZaslal: 17.11.08 21:45    Předmět: Citovat

m1tv napsal:
Dunga napsal:
Muty napsal:
Shocked si upad ne ? delat to na horkym motoru Confused nejvetši blbost co mužeš udělat ..

já to taky tak dělal... když tam leju horkou vodu, tak se snad nic nestane ne? jinak bych musel čekat až otevře termostat ne?
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 17.11.08 21:50    Předmět: Citovat

ono se to dělá tak že za studeneho motoru se vynda termostat a jednou hadicí se tlačí tlakem voda..
takhle to aspon delali na moji lentilce.. Wink ale jak vidno nemělo cenu..
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: