Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Muty
Založen: 15.11.2008 Příspěvky: 62 Bydliště - POVINNÉ *: Hrobce, okr.Litoměřice
|
Zaslal: 17.11.08 20:47 Předmět: Rezavá chladící kapalina |
|
|
Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat jestli máte taky rezavou chladící kapalinu? Slyšel jsem že je to u rencků normální. A nebo pitomec od kterýho jsem to koupil tam lil obyč vodu a dalo by se to vypláchnout?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wofer
Založen: 24.7.2008 Příspěvky: 288 Bydliště - POVINNÉ *: Velké Bílovice
|
Zaslal: 17.11.08 20:49 Předmět: |
|
|
ne nemame to vypusti a dej ta fridex z destilkou  _________________ R19 PH2 1721ccm 54kW.Hudba TOXIC,SONY,XXL POWER.Vyfuk montti motosport,rezonator WM sport. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.11.08 20:51 Předmět: |
|
|
a po nějake době to zas vypusti a dej tam zas fridex a destilku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 17.11.08 20:52 Předmět: Re: Rezavá chladící kapalina |
|
|
Muty napsal: | Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat jestli máte taky rezavou chladící kapalinu? Slyšel jsem že je to u rencků normální. A nebo pitomec od kterýho jsem to koupil tam lil obyč vodu a dalo by se to vypláchnout?  | jde to vyplachnout, pred tydnem to potkalo mazlika, vycisteno a nachystano na zimu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muty
|
Zaslal: 17.11.08 20:54 Předmět: |
|
|
A jak se zbavit vší vody?? žadnej vypoušťák jsem tam nenašel. Nebo i čím to propláchnout abych se zbavil usazený rzi ??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 17.11.08 20:55 Předmět: |
|
|
dole na chladiči sundej tu tlustou hadici... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios Anonymní
|
Zaslal: 17.11.08 20:56 Předmět: |
|
|
Ta rezavá voda(kapalina) je docela nepříjemná, u některých aut to způsobí až to, že upadne kolo čerpadla(zrezavý).  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 17.11.08 21:00 Předmět: |
|
|
Muty napsal: | A jak se zbavit vší vody?? žadnej vypoušťák jsem tam nenašel. Nebo i čím to propláchnout abych se zbavil usazený rzi ??  | jak psal ufas a pak tam lej a lej a lej... a pak ju nasad a lej a vydelej odvzdusnovak a lej a pak vypust a lej a napln a jezdi, sice zestrucnene, ale ne nesrozumitelne myslim... znamy ma takovy chuj misto vicka expanzky, ktery namontuje, nasadi hadicu od kompresoru a bys videl, jak to leti ven... btw, delej to na zahratem motoru a lej tam horkou vodu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muty
|
Zaslal: 17.11.08 21:05 Předmět: |
|
|
Takže fridex by měl uplně zamezit tomu aby tam nějaká rezavá voda vznikala za předpokladu že to dobře proplachnu. Už jsem to zkoušel proplachovat před několika měsíci a dal jsem tam samotnou destilku ale ta voda se mi zdála pořád stejně rezavá. Jinak se mi zdá že vodní pumpa je to nejnižší místo chladící soustavy tak se bojím že se při tom vyplachování nezbavím úplně všechny vody kterou jsem proplachoval. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 17.11.08 21:12 Předmět: |
|
|
Muty napsal: | Takže fridex by měl uplně zamezit tomu aby tam nějaká rezavá voda vznikala za předpokladu že to dobře proplachnu. Už jsem to zkoušel proplachovat před několika měsíci a dal jsem tam samotnou destilku ale ta voda se mi zdála pořád stejně rezavá. Jinak se mi zdá že vodní pumpa je to nejnižší místo chladící soustavy tak se bojím že se při tom vyplachování nezbavím úplně všechny vody kterou jsem proplachoval. | fridex uz nic nezachrani, ale nemelo by se to tam tak zasirat... jakmile tam nejaky chuj pred tebou lil obyc. vodu, tak leda vymen novy chladic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 17.11.08 21:13 Předmět: |
|
|
já to prolil aspoň desetkrát... možná víckrát... vždycky sem napustil okruh (horkou vodou) nechal chvíli nastartováno, a vypustil... a furt dokola... lil sem tam i ocet, prej to trochu pomůže... no a nakonec fridex plus destilka... ale stejně to má zas hnusnou barvu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Muty
|
Zaslal: 17.11.08 21:18 Předmět: |
|
|
No tak to vidím na nějaký potravinářský barvivo aby to vypadalo trochu líp když už je to v prd.. No nic. Dík za rady |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 17.11.08 21:43 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | Muty napsal: | A jak se zbavit vší vody?? žadnej vypoušťák jsem tam nenašel. Nebo i čím to propláchnout abych se zbavil usazený rzi ??  | jak psal ufas a pak tam lej a lej a lej... a pak ju nasad a lej a vydelej odvzdusnovak a lej a pak vypust a lej a napln a jezdi, sice zestrucnene, ale ne nesrozumitelne myslim... znamy ma takovy chuj misto vicka expanzky, ktery namontuje, nasadi hadicu od kompresoru a bys videl, jak to leti ven... btw, delej to na zahratem motoru a lej tam horkou vodu! | si upad ne ? delat to na horkym motoru nejvetši blbost co mužeš udělat .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 17.11.08 21:45 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | Dunga napsal: | Muty napsal: | A jak se zbavit vší vody?? žadnej vypoušťák jsem tam nenašel. Nebo i čím to propláchnout abych se zbavil usazený rzi ??  | jak psal ufas a pak tam lej a lej a lej... a pak ju nasad a lej a vydelej odvzdusnovak a lej a pak vypust a lej a napln a jezdi, sice zestrucnene, ale ne nesrozumitelne myslim... znamy ma takovy chuj misto vicka expanzky, ktery namontuje, nasadi hadicu od kompresoru a bys videl, jak to leti ven... btw, delej to na zahratem motoru a lej tam horkou vodu! | si upad ne ? delat to na horkym motoru nejvetši blbost co mužeš udělat .. |
já to taky tak dělal... když tam leju horkou vodu, tak se snad nic nestane ne? jinak bych musel čekat až otevře termostat ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.11.08 21:50 Předmět: |
|
|
ono se to dělá tak že za studeneho motoru se vynda termostat a jednou hadicí se tlačí tlakem voda..
takhle to aspon delali na moji lentilce.. ale jak vidno nemělo cenu.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|