Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lukáš Dopita
Založen: 18.12.2008 Příspěvky: 123 Bydliště - POVINNÉ *: Litovel, Novosady 551, 784 01
|
Zaslal: 30.12.08 20:29 Předmět: palivové čerpadlo |
|
|
Ahoj! Panove, takže všem děkuji za nabidku palivoveho čerpadla. Dneska jsemvypustil benzin, sundal nádrž, atd... no hnus velikej. Po sleze jsem vyzkoušel jestli čerpadlo frčí a připojil ho na baterii, k memu udivu vychrstl benzin takže čerpadlo jelo. Načež jsem zjistil že do čerpadla nejde proud. Když jsem překontroloval relatko a to fungovalo tak jsem byl bezradnej. Pak uz v nejvesti zoufalosti jsem klekl k pojistne skrini a čumim tam na nějakej vypinač, ten vypinač byll ukoplej. Bylo to přerušeni napeti k čerpadlu. Moje přitelkyně to musela nějak ukopnout. Ten vypinač jsem vyměnil a sepnul. Vše jsem dal opět do kupy a auto nastartoval. Ten vypinač tam byl a ja o něm nevěděl. Myslel jsem že mě trefí... No hnus. Jinak díky všem... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 31.12.08 07:34 Předmět: Re: palivové čerpadlo |
|
|
Lukáš Dopita napsal: | Ahoj! Panove, takže všem děkuji za nabidku palivoveho čerpadla. Dneska jsemvypustil benzin, sundal nádrž, atd... no hnus velikej. Po sleze jsem vyzkoušel jestli čerpadlo frčí a připojil ho na baterii, k memu udivu vychrstl benzin takže čerpadlo jelo. Načež jsem zjistil že do čerpadla nejde proud. Když jsem překontroloval relatko a to fungovalo tak jsem byl bezradnej. Pak uz v nejvesti zoufalosti jsem klekl k pojistne skrini a čumim tam na nějakej vypinač, ten vypinač byll ukoplej. Bylo to přerušeni napeti k čerpadlu. Moje přitelkyně to musela nějak ukopnout. Ten vypinač jsem vyměnil a sepnul. Vše jsem dal opět do kupy a auto nastartoval. Ten vypinač tam byl a ja o něm nevěděl. Myslel jsem že mě trefí... No hnus. Jinak díky všem... |
Moje přitelkyně to musela nějak ukopnout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukáš Dopita
Založen: 18.12.2008 Příspěvky: 123 Bydliště - POVINNÉ *: Litovel, Novosady 551, 784 01
|
Zaslal: 31.12.08 08:51 Předmět: |
|
|
Jiná možnost není. Je to tam u té pojistkové skříně... Tam já nesedávám...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 31.12.08 15:00 Předmět: |
|
|
rumcajs se spýš zamýšlel při jaké činnosti ho ukopla  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|