Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Maty59
Založen: 30.7.2008 Příspěvky: 120 Bydliště - POVINNÉ *: Dobrochov
|
Zaslal: 01.10.08 20:04 Předmět: Rezonace |
|
|
zdar,při vyšší rychlosti mi začalo něco pravidelne rezonovat od predni nápravy asi jako trrr...trrrr...trrr...jel jsem na valce a tam mi rekl-silentbloky ramene a krajni silent. stabilyzatoru... to jsem vymenil aje to lepsi ale porad to slysim ale jen u 70-80km/h nemate stim nekdo zkusenosti???diky za rady |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 01.10.08 20:20 Předmět: Re: Rezonace |
|
|
Maty59 napsal: | zdar,při vyšší rychlosti mi začalo něco pravidelne rezonovat od predni nápravy asi jako trrr...trrrr...trrr...jel jsem na valce a tam mi rekl-silentbloky ramene a krajni silent. stabilyzatoru... to jsem vymenil aje to lepsi ale porad to slysim ale jen u 70-80km/h nemate stim nekdo zkusenosti???diky za rady | odkud presne co treba vyvazit kola??? vetsinou to pri 80 dela ale popis bliz tvuj problem...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maty59
Založen: 30.7.2008 Příspěvky: 120 Bydliště - POVINNÉ *: Dobrochov
|
Zaslal: 01.10.08 20:28 Předmět: |
|
|
nee kola to nejsou ty poznam,je to jakoby se tam neco chvelo..myslel jsem loziska ale to by nemelo tu mezeru mezitim rezonovanim..!a taky to tahne do leva treba to stim muze byt spojene..?!je to tezko popsatelny-proste tam neco s presnou pravidelnosti drnci..co treba jeste to prostredni ulozeni stabilyzatoru?fakt nevim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|