Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
flipper05
Založen: 27.4.2009 Příspěvky: 7 Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava-SR
|
Zaslal: 24.06.09 21:47 Předmět: 1.9 TD nechce štartovať |
|
|
Zdravím chalani. prosím pomôžte. Vymenil som žhaviče a na chvílu to pomohlo. Ale ked ráno chcem naštartovať, tak iba točí, točí, dym z výfuku a nechyti. Nechám nažhaviť aj 5x a potom ledva ťažko naskočí a trhá ho. Keď sa zohreje ide dobre, ako má. Len to štartovanie ma trápi. Čo by to mohlo byť? Diky, Filip |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 24.06.09 21:49 Předmět: |
|
|
nespadava nafta? než začneš startovat skus napumpovat naftu jestly to pomuže .. když ne tak nedělal si neco s čerpadlem ? nebo rozvodak ? že by se hnul předstřik _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
flipper05
|
Zaslal: 24.06.09 22:06 Předmět: |
|
|
Ked som menil žvaviče tak som musel poodpájať prívody nafty a hadičky, ale to som pozapájal naspäť a fungovalo to. To bolo asi pred mesiacom a až teraz začalo toto robiť. Ako sa tam dá napumpovať nafta? Niekde na filtri? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jendík
Založen: 22.1.2009 Příspěvky: 39 Bydliště - POVINNÉ *: Lučice
|
Zaslal: 25.06.09 15:59 Předmět: |
|
|
Jo, nahoře na držáku filtru mám aspoň teda já takovej černej čudl, v prostřed má díru, je vykloněnej směrem dopředu asi pod uhlem 45° , ten se mačká. Jinak u nafty by se měl při studenym motoru zvednout volnoběh (co já vym tak automaticky), já to mám zrychtovaný na ručně pod volantem a to dost pomáhá. Bez toho to po ránu trhá a motor houpe než se zahřeje, ale s tim to jde v poho. Tak jenom jestli ti tohle chodí? _________________ R19 1.9 TDE, motorák Paramo, převoďák Mogul, tankuju u Benziny (nebo u kamaráda :-). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
flipper05
|
Zaslal: 25.06.09 16:23 Předmět: |
|
|
Tak som spravil, nacukal som mu a štartuje teraz celkom v pohode. Zrejme padol stĺpec nafty. Ale musím pri každom štartovaní pridať plyn. Už to celkom funguje. Uvidíme. Díky moc za pomoc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sprtak007

Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 74 Bydliště - POVINNÉ *: Telč
|
Zaslal: 19.07.09 08:25 Předmět: |
|
|
No to ze pridat plyn je normal, mam 1,9dt a bez plynu ani za kokot ani tepl ymotor nenatocim... _________________ Renault 1,9dT 66kW, r.v.1992 cca6,5l/100km |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|