Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Dave Chamade Anonymní
|
Zaslal: 16.11.07 09:33 Předmět: Mlácení jaxviňa |
|
|
Ahoj, pomohl by mi někdo identifikovat co to může být? Při menší nerovnosti na vozovce se opravdu hlásí podvozek, jak vzadu, tak vpředu- bouchání, pochybuji že je to normální, čím by to mohlo být? Když jsem to dával známýmu aby auto po koupi prohlédl, na nic nepřišel, asi byl opilej nebo co:)
Děkuji za odpovědi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vítek
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1483 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 16.11.07 09:37 Předmět: |
|
|
mohlo by to byt uchyceni tlumicu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 16.11.07 09:56 Předmět: |
|
|
Ono toho může být víc, čepy, tyče řízení, silentbloky ramen,stabilizátorů...No a vzadu tohle dokáže dvoutorzková náprava;) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dave Chamade Anonymní
|
Zaslal: 16.11.07 11:02 Předmět: |
|
|
A to musím vyměnit celou Nápravu? Nebo stačí nějak ošetřit uložení nebo jak? Jinak, jak poznám že je to horní uložení v kelu (vizuálně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 16.11.07 13:13 Předmět: |
|
|
Dave Chamade napsal: | A to musím vyměnit celou Nápravu? Nebo stačí nějak ošetřit uložení nebo jak? Jinak, jak poznám že je to horní uložení v kelu (vizuálně) | pokud maš v haji zadni ložisko na naprave tak sem schopnej ho za 2t vymenit ..ale blansko je trošku z ruky _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 16.11.07 17:11 Předmět: |
|
|
hele zjistíš to tak, že vezmes nejaky to kolo po obvodu a začneš s ním lomcovat (sem a tam, tam a sem), pokud tam bude něco mlátit tak většinou čepy, v zadu ani tak ná ložiska (leda, že by byli povoleny) spíš by hučeli. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Geoorg Anonymní
|
Zaslal: 23.11.07 22:02 Předmět: |
|
|
Zdarec já mám taky problem,mě bouchá předek i zadek ale ve předu mám vyměněný všechny čepy i tlumiče na zadu nee,můžou to být vadný tlumiče na zadu?Díkec |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 24.11.07 12:57 Předmět: |
|
|
sob007 napsal: | Ahoj mám taky problém z boucháním vod předního pravýho kola se mi při přejezdu nerovností ozývá takový dutý bouchání tak by mě zajímalo co by to mohlo být nebo spíš co bude stát oprava ??  |
můžou to být čepy a jeden stojí něco mezi 3 až 5 set, na jednom kole máš dva čepy, ale mění se vždy celej předek _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|