Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BusDriver

Založen: 6.11.2008 Příspěvky: 200 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 07.11.08 22:39 Předmět: Převodovka MAN. místo AUT. |
|
|
Čus, jsem tu jenom chvilku, tak nevím jestli se to tady už neřešilo, ale nemá někdo zkušenost s překopáním automatu na manuál? Celý auto je naprosto bez jedinýho problému, jenom ta převodovka se začíná sypat, tak přemýšlým, že bych to zkusil přehodit. Tím apeluji na místní "il meccanico" a prosím o radu co na to třeba ŘJ?? Je mi jasný, že to musí jít komplet i s poloosama, bo jsou jiný, ale jakou skříň? Tabulka na foru je moc pěkná, ale kdo se v tom má vyznat Je to 66KW asi... TP je k ničemu, páč jsem to koupil před 6 lety dělaný tak nějak samo domo. Díky všem za pomoc  _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
2. Ph 2 1,8 54Kw r.v.95 Elysse |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 07.11.08 22:41 Předmět: |
|
|
uz to tady je i s fotkama tusim ze od tandaska _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
BusDriver

|
Zaslal: 07.11.08 22:51 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | uz to tady je i s fotkama tusim ze od tandaska |
JJ koukal jsem na to, ale právě nevím jestli měnil i ŘJ, což by bylo logický, protože bude nastavená na ten motor a jestli to všechno maká jak má. A druhá věc je jaký typ převodovky?? je mi celkem jedno jaký budou převody, ale aby tam pasovala. _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 07.11.08 22:59 Předmět: |
|
|
tam mu posli treba SZ a zeptejse ho _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sob007 LOPRAIS
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5122 Bydliště - POVINNÉ *: Skalice [Zn]
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 08.11.08 10:33 Předmět: |
|
|
zalezi na tom jakej automat tam mas - jestli mas ten 4rychlostni tak ten je rizenej eletrikou, tzn budes muset dat i jinou motorovou eletriku a asi i RJ, pokud mas 3rychlostni tak ti nevim ale to by se mohlo obejit bez vymeny eletriky, i kdyz urcite tam bude nejaka blokace abys nenastartoval kdyz mas zarazenou rychlost. stejne toho budes muset menit vic tak nejjednodusi by bylo sehnat nejakej starej vrak, co ma dobrou prevodovku a nesrala se tam eletrika a proste to prehodit... stejne bys musel dat pedaly, poloosy, nejak taky musis radit
pak ale asi bude problem to prepsat v papirech.
jinak ja jsem bral jetou aut. prevodovku, od blondaku v praze a spokojenost, ale uz bych do toho nesel, vsechny uz maj neco najeto a nikdy nevys kdy ti to klekne, neni to nejlevnejsi, takhle kamos menil na BMW automat a jezdil asi 2 tejdny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tandasek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 787 Bydliště - POVINNÉ *: Hradec Králové
|
Zaslal: 08.11.08 11:44 Předmět: |
|
|
cau, jestli mas ICQ nebo skype tak me napis cislo ja ti rad poradim, jinak neni problem az budes mit cestu prez HK se stavit a probrat to live i s ukazkou.... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BusDriver

|
Zaslal: 08.11.08 11:56 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | zalezi na tom jakej automat tam mas - jestli mas ten 4rychlostni tak ten je rizenej eletrikou, tzn budes muset dat i jinou motorovou eletriku a asi i RJ, pokud mas 3rychlostni tak ti nevim ale to by se mohlo obejit bez vymeny eletriky, i kdyz urcite tam bude nejaka blokace abys nenastartoval kdyz mas zarazenou rychlost. stejne toho budes muset menit vic tak nejjednodusi by bylo sehnat nejakej starej vrak, co ma dobrou prevodovku a nesrala se tam eletrika a proste to prehodit... stejne bys musel dat pedaly, poloosy, nejak taky musis radit
pak ale asi bude problem to prepsat v papirech.
jinak ja jsem bral jetou aut. prevodovku, od blondaku v praze a spokojenost, ale uz bych do toho nesel, vsechny uz maj neco najeto a nikdy nevys kdy ti to klekne, neni to nejlevnejsi, takhle kamos menil na BMW automat a jezdil asi 2 tejdny |
No je to ten 4 kvalt stejnej co měl tandasek ve stříbrným. No a jestli myslíš ten servis u chuchelskýho závodiště, tak tam jsou v pohodě, ale když jsem tam nechával dělat rozjezdovou lamelu tak cena cca 14000,- je to sice už asi 5 let a od tý doby naprosto v pohodě ale teď začala nějak hučet celá skříň bo co a vypadá to na KO... ani se mi tam nechce jet, aby mi řekli že je to v pr... _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 08.11.08 12:00 Předmět: |
|
|
Kdyby to pro tebe bylo jednodušší,tak bych věděl o tříkvalt-automatu i s jednotkou...
|
 |
BusDriver

|
Zaslal: 08.11.08 12:04 Předmět: |
|
|
z který strany je ten štítek? mám u motoru tolik sraček, že ani nevidím skrz. _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 08.11.08 12:47 Předmět: |
|
|
je na převodovce u spoje převodovka - motor.na zadní části zvrchu za snímačem otáček _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BusDriver

|
Zaslal: 08.11.08 13:26 Předmět: |
|
|
romulusx napsal: | je na převodovce u spoje převodovka - motor.na zadní části zvrchu za snímačem otáček |
Takže někde pod vzducháčem, to bude malinko problém no každopádně mě nemine asi nákladná oprava, nebo nesnadná výměna  _________________ 1. Ph 2 1,8 65Kw Baccara r.v.95 (mission accomplished AUT-->MAN)!!! SOLD
|
Návrat nahoru |
|
 |
|