Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Menfis

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 875 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 14.10.08 09:49 Předmět: Zabezpečení vozidla |
|
|
Chtěl bych si trochu lépe zabezpečit auto proti krádeži, tak bych se vás chtěl zeptat jaké máte zkušenosti, co se Vám osvědčilo a naopak, co používáte, a jaká byla cena? Díky _________________ Tak už jsem zase plně pojízdný, hovno auto, ale autobus... VW Passat Variant...peciškááá
Bylo: PH2 16V 135 koníků (červeňák), Ph1 16V,Ph1 8V
Umění žít spočívá v tom, umět se včas rozhodnout, na co se vys...t !!!
http://menfis.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 14.10.08 13:08 Předmět: Re: Zabezpečení vozidla |
|
|
Menfis napsal: | Chtěl bych si trochu lépe zabezpečit auto proti krádeži, tak bych se vás chtěl zeptat jaké máte zkušenosti, co se Vám osvědčilo a naopak, co používáte, a jaká byla cena? Díky | dobrá železobetonova garáž s ostnatým drátem kolem a nabytý 100000000000woltami a taky ta garáž by měla být v obýváku,ale i tak by ho šikovné ruce ukradli,proti tomuto není řešení.A opovaž se,aby mi někdo ukradl červenáka  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 14.10.08 14:04 Předmět: |
|
|
tajnej vypinac nejlevnejsi a ucina vec .... pokud ti to auto odtahnou stejne nezmuses nic |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

|
Zaslal: 14.10.08 14:18 Předmět: |
|
|
Respektive R19 ti na 90% nebude krast profik na to je to moc levny auto a amater zkusi zakladni veci tzn dostat se dovnitr odelat spinacku a jet pokud to nenatoci necha to tam stat mam zkusenosti z predchozim vozem mel sem mazdu necely dva mesice pak mi ji cmajzli nemel sem to zabezpeceny ale dostat se do ty mazdy a nastartovat je pohoda z rendlem to bude o neco slozitejsi spinacka tam je pevnejsi.Co si budem podidat krade se vseco  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 14.10.08 15:51 Předmět: |
|
|
nejlepsi vec je :-) udelat tajnej vypinač na idučku a je to a nikam nikdo neujede ja to mněl :-) a 3x se mi pokouseli ukrast chamiho a ani jednou se ji¨m to nepovedlo museli byt nasrani  _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 14.10.08 15:52 Předmět: |
|
|
na othaj je dobrej podovozek jako mam ja to nenaložiš ani kdyby si se na hlavu postavil a i poliši s botičkou moc neuspějou  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
Zaslal: 14.10.08 16:35 Předmět: |
|
|
vyndej rádio, nech z tý díry čumět komektory a dráty, a nidko si toho ani nevšimne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 14.10.08 16:45 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | vyndej rádio, nech z tý díry čumět komektory a dráty, a nidko si toho ani nevšimne... | to je nápad a myslím,že i bude fungovat _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 14.10.08 17:38 Předmět: |
|
|
Tak to mám já a nikdo tam zatim nelezl  _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
weight: cca 890kg
http://cube1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.10.08 20:08 Předmět: |
|
|
přesně .. z kasliku na rejdiou nechat trčet dráty a jebat nato. .a nikdo se ti do auta nebude dobývat..
jinak já mám ve dveřích kolem zámku a centrálu navařené plechy.. a zámky mám nefunkční jen na okrasu.. když se mě chteli dostat do auta tak vyhačkovat nevahačkovali ani jedny dveře gumy kolem oken vytahane vsechny 4dveře a přez zámek se snažili šroubovákem ale kuloví ani to jim nevyšlo tak proto mám doteď na spolujezdcových dveřích bodlinu od šroubováku na kterou se každý dycky na sraze ptá ...
jediný zámek funkční je na 5tých dveřích.. a ten taky zkoušeli šroubovákem a prdlačky
jinak nevím jak to tam je udělané ten klučina předemnou si to nechaval dělat někde.. takže vám v tomhle neporadím .......
BTW: jinak na odtah bych doporučil auto snížit co to jde (viz m1tv) a kola nechat dycky vytočené  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

|
Zaslal: 14.10.08 20:14 Předmět: |
|
|
jj s tema vytocenejma kolama mas recht  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.10.08 20:18 Předmět: |
|
|
galejda napsal: | jj s tema vytocenejma kolama mas recht  | j j vytočené kolesa a nejlíp auto parkovat když už tak aby to nemohli odtahnout za předek.. tj předkem ke zdi zadkem k cestě a max ti nejaky zavislak vybije okno a proti tomu uz je max neprustrelne okna nebo aspon ty kable  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 14.10.08 20:19 Předmět: |
|
|
vypustit a je to hned na zemi  _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
weight: cca 890kg
http://cube1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 14.10.08 20:21 Předmět: |
|
|
cube napsal: | vypustit a je to hned na zemi  |  |