Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
JirkaSnake Anonymní
|
Zaslal: 27.09.08 13:27 Předmět: seřízení světel |
|
|
hledal jsem podobné téma ale marně. Jak se dají seřídit světla nechci do servisu, pravé světlo (od řidiče) svítí dost níž než to levý. měly by tam být nějaký šroubky nebo něco ale nevim to přesně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 27.09.08 13:36 Předmět: Re: seřízení světel |
|
|
JirkaSnake napsal: | hledal jsem podobné téma ale marně. Jak se dají seřídit světla nechci do servisu, pravé světlo (od řidiče) svítí dost níž než to levý. měly by tam být nějaký šroubky nebo něco ale nevim to přesně | najdes to na netu (mam pocit, ze je to i v jak na to, ale nechci kecat), nakreslis si na stenu (vrata garaze) krize, natankujes plnou a stelujes... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirkaSnake Anonymní
|
Zaslal: 27.09.08 14:41 Předmět: |
|
|
jak na to jsem zase někde ztratil a na co plnou nádrž? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 27.09.08 23:07 Předmět: |
|
|
JirkaSnake napsal: | jak na to jsem zase někde ztratil a na co plnou nádrž? | na jak na to je tu odkaz nekde, hledej... a plna nadrz se dava aby ztezkl zadek... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAChna

Založen: 2.1.2008 Příspěvky: 70 Bydliště - POVINNÉ *: Stochov near Kladno
|
Zaslal: 28.09.08 00:12 Předmět: |
|
|
nemusiš tankovat, staci neco hodit do kufru, a levy svetlo ma svitit doprava a dolu aby si neoslňoval, popř. si sešteluj světla pod volantem jo a na stk ti za kilo seřiděj světla takze naky domaci nastavování  _________________ R19 1.7 73ps ph2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 28.09.08 09:31 Předmět: |
|
|
KAChna napsal: | nemusiš tankovat, staci neco hodit do kufru, a levy svetlo ma svitit doprava a dolu aby si neoslňoval, popř. si sešteluj světla pod volantem jo a na stk ti za kilo seřiděj světla takze naky domaci nastavování  | svata pravda, ale kdyz si to chce udelat, at si to udela, az pak nekomu posviti do oci, ze za zatackou skonci ve skarpe, aspon se nad tim zamysli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirkaSnake Anonymní
|
Zaslal: 28.09.08 11:02 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | KAChna napsal: | nemusiš tankovat, staci neco hodit do kufru, a levy svetlo ma svitit doprava a dolu aby si neoslňoval, popř. si sešteluj světla pod volantem jo a na stk ti za kilo seřiděj světla takze naky domaci nastavování  | svata pravda, ale kdyz si to chce udelat, at si to udela, az pak nekomu posviti do oci, ze za zatackou skonci ve skarpe, aspon se nad tim zamysli  |
mě rozhodně nemusíš poučovat o bezpečnosti, ostatně jsem psal, že světlo u řidiče štelovat nechci. Právě kvůli tý bezpečnosti ho chci zvednout protože když svítí 2 metry před auto tak si dokážeš představit jakej mam asi výhled ke kraji silnice, tak se nad tim zamysli, ok? Jen proto že seš tady pečenej vařenej mi nemusíš vysvětlovat jak to na silnici chodí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 28.09.08 12:02 Předmět: |
|
|
JirkaSnake napsal: |
mě rozhodně nemusíš poučovat o bezpečnosti, ostatně jsem psal, že světlo u řidiče štelovat nechci. Právě kvůli tý bezpečnosti ho chci zvednout protože když svítí 2 metry před auto tak si dokážeš představit jakej mam asi výhled ke kraji silnice, tak se nad tim zamysli, ok? Jen proto že seš tady pečenej vařenej mi nemusíš vysvětlovat jak to na silnici chodí. | to bylo jako na me?!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirkaSnake Anonymní
|
Zaslal: 28.09.08 12:05 Předmět: |
|
|
to víš, že bylo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 28.09.08 12:10 Předmět: |
|
|
JirkaSnake napsal: | to víš, že bylo | za prve tu nejsem peceny vareny hosiku, za druhe jsi nikde nepsal, ze nektere nechces serizovat, no a za treti si asi pletes prave a leve svetlo, navic i jen prave svetlo ti dost osvetli cestu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JirkaSnake Anonymní
|
Zaslal: 28.09.08 13:06 Předmět: |
|
|
ok... napsal jsem to omylem obráceně ale to nemění nic na tom jakým arogantním způsobem ses ozval, kdyby si to napsal normálně tak by nebyla moje reakce na tvou odpověď taková jaká byla. Napíšu to tedy znovu: levý svítí dobře a pravý u kraje silnice svítí dolů, že nevidim ani prd co se děje, takže jsem ho potřebovat trochu zvednout jinak už jsem to udělal, takže nemá cenu to tu dál řešit. END díky
EDIT: tys mě tak zblbnul že jsem opravil něco co bylo správně, je to napsaný dobře i v tomhle i v prvním příspěvku. Akorát mi tu pleteš hlavu 
Naposledy upravil JirkaSnake dne 28.09.08 17:04, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 28.09.08 14:33 Předmět: |
|
|
JirkaSnake napsal: | ok... napsal jsem to omylem obráceně ale to nemění nic na tom jakým arogantním způsobem ses ozval, kdyby si to napsal normálně tak by nebyla moje reakce na tvou odpověď taková jaká byla. Napíšu to tedy znovu: levý svítí dobře a pravý u kraje silnice svítí dolů, že nevidim ani prd co se děje, takže jsem ho potřebovat trochu zvednout jinak už jsem to udělal, takže nemá cenu to tu dál řešit. END díky | nech si to seridit za tu 100 na nejaky domaci se vyser a pak v garazi na stenu si nakresli jak to sviti kdyz ti to seridili aji s tim zlomem na zem cary jak stoji auto a pak si to muzes stelovat furt sam....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|