Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VoznakJ
Založen: 4.11.2007 Příspěvky: 177 Bydliště - POVINNÉ *: Albrechtice u Českéo Těšína
|
Zaslal: 18.09.08 18:15 Předmět: Mřížky ventilace |
|
|
Zdravím kluci. Díval jsem se tady na foru ale nějak jsem nenašel něco co by se týkalo mřížek ventilace. proto se vás jakožto osob náležitě znlých ptám. jak se dají vyndat mžížky ventilace? Chtěl bych je dat do jine barvy neež je ta původní. Popřípadě jaké máte zkušenosti s barvou? A tak? Díky _________________ Student Maverick |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wotschko
Založen: 13.9.2008 Příspěvky: 8 Bydliště - POVINNÉ *: Vamberk
|
Zaslal: 18.09.08 18:29 Předmět: |
|
|
šroubovák píchneš do tý dírky mezi ventilátorem a palubkou pak šroubovákem zatlačíš doleva mřížka se ti povytáhne a to samý na druhej straně a pak jen vyjmeš |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 18.09.08 21:25 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | proboha hlavně to nedávej do jiné barvy... Bleeee |
kazdej ma jinej vkus ja bych taky nejradej cely auto prekopal horsi je kdyz se to nepovede to se to pak tezko vraci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Meli Anonymní
|
Zaslal: 19.09.08 09:44 Předmět: Re: Mřížky ventilace |
|
|
VoznakJ napsal: | Zdravím kluci. Díval jsem se tady na foru ale nějak jsem nenašel něco co by se týkalo mřížek ventilace. proto se vás jakožto osob náležitě znlých ptám. jak se dají vyndat mžížky ventilace? Chtěl bych je dat do jine barvy neež je ta původní. Popřípadě jaké máte zkušenosti s barvou? A tak? Díky |
vykašli se na šroubovák jde to i bez něj jen ji otoč nahoru a jak bude nahoře zatlač a ona vyskočí z obou stran de to líp žádné násílí!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|