Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Neustále svíticí kontrolka dobíjení :-(

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Klejzlik

Bydliště - POVINNÉ *: Hranice

PříspěvekZaslal: 01.11.08 22:25    Předmět: Neustále svíticí kontrolka dobíjení :-( Citovat

Vůbec nevím co s tím,k alternátoru se u 1.8 16V nemůžu ani za boha dostat,relátka se zdají být v pořádku..Budou to podle mě uhlíky ale jaké tam maj být?Je to podle nějakého typu nebo jen podle výrobce altíku a rozměru uhlíků? Poradí prosím někdo,díky moc Rolling Eyes
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 01.11.08 22:28    Předmět: Citovat

zkus se mrkmout jestli ti nevypadl konektor z regléru Wink

sic tam je napikaču místo ale první zkus todle než ho budeš dolovat ven..
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 02.11.08 10:34    Předmět: Citovat

zkus se mrknout do dalších 100 topiců,který se tím zabívají...než založíš nové téma Idea ...nechápu co furt máte s těma relátkama Question
Klejzlik

PříspěvekZaslal: 02.11.08 13:02    Předmět: Citovat

Právě,že jsem něco pročítal a zkoušel jsem vše co tam bylo ale nějak jsem nenašel jaké Ty uhlíky..Nevím vůbec,mám tu káru cca 15 dní Rolling Eyes
goreff

Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova

PříspěvekZaslal: 02.11.08 13:14    Předmět: Citovat

Klejzlik napsal:
Právě,že jsem něco pročítal a zkoušel jsem vše co tam bylo ale nějak jsem nenašel jaké Ty uhlíky..Nevím vůbec,mám tu káru cca 15 dní Rolling Eyes
stejně se ti ten regler s uhlíkama nepodaří na autě vytáhnout,není tam místo,takže bude muset jít altík ven a ta závada nemusí být jen uhlíkama...jinak jsem kupoval uhlíky v prodejně,která se specializuje na autoelektriku,tam budou vědět...podruhé jsem už kupoval uhlíky i s regulátorem Laughing

Naposledy upravil goreff dne 02.11.08 14:27, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Klejzlik

PříspěvekZaslal: 02.11.08 13:20    Předmět: Citovat

Dobře,zkusím se podívat po všem ještě jednou a pokud nebudu vědět,tak napíšu sem nebo to dám do servisu
Klejzlik

PříspěvekZaslal: 04.11.08 11:04    Předmět: Alternátor R19 1.7 benzín Citovat

Co když koupím novej?Teda starší od borce z aukra ale je to z 1.7 benzínu... Asi není nj nápad,že? Crying or Very sad
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 04.11.08 15:41    Předmět: Re: Alternátor R19 1.7 benzín Citovat

Klejzlik napsal:
Co když koupím novej?Teda starší od borce z aukra ale je to z 1.7 benzínu... Asi není nj nápad,že? Crying or Very sad
ne pac za neho das skoro stejny love jako za repas a muze se ti posrat za chvilku zas....udelej si repasi a budes vedet co si na nem uz udelal a melo by to vydrzet... Wink
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
Myšák

Bydliště - POVINNÉ *: Lomnice u Tišnova, Brno-venkov

PříspěvekZaslal: 04.11.08 20:38    Předmět: Citovat

hele když sme u těch svítících kontrolek, abych nezakládal nové téma... když stojím všecko je uplně o.k. ale jak jedu a třeba hlavně když jedu po hrbolech mě pořád problikává ta posra..á kontroka, jako altík dobíjí ale mě už to tak vytáčí!!!!! Evil or Very Mad dík za rady.
Fiat Uno 1.0 FIRE - pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
radecek7

Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov

PříspěvekZaslal: 04.11.08 20:56    Předmět: Citovat

Myšák napsal:
hele když sme u těch svítících kontrolek, abych nezakládal nové téma... když stojím všecko je uplně o.k. ale jak jedu a třeba hlavně když jedu po hrbolech mě pořád problikává ta posra..á kontroka, jako altík dobíjí ale mě už to tak vytáčí!!!!! Evil or Very Mad dík za rady.
zkontroluj kontakty.... Wink
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
nikosNT

Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava

PříspěvekZaslal: 04.11.08 22:33    Předmět: Citovat

Rade, dobrá rada nad zlato.Skus to trochu rozvést kde a kam šáhnout. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sekec

Bydliště - POVINNÉ *: Včelná

PříspěvekZaslal: 02.12.08 20:07    Předmět: Citovat

zdar mam taky problem mem neustale problikava kontrolka dobijeni a ja nevim cim to je alternator je tam novej dobiji jak ma ale proste kdyxz zapnu vetrak a dalkovy tak zacne problikavat nekdy uplne maliínko a nekdy vic cim to muze bejt???
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky Skype Name
Dunga

Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem

PříspěvekZaslal: 02.12.08 22:18    Předmět: Citovat

sekec napsal:
zdar mam taky problem mem neustale problikava kontrolka dobijeni a ja nevim cim to je alternator je tam novej dobiji jak ma ale proste kdyxz zapnu vetrak a dalkovy tak zacne problikavat nekdy uplne maliínko a nekdy vic cim to muze bejt???
me taky problikavala, ve stredu budu mit zrepasovany altik a pak uz bude (snad, klep, klep) klid! Twisted Evil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 02.12.08 23:16    Předmět: Citovat

sekec napsal:
jaky maš kontakty na baterce? jak si byl v budejkach tak to ani moc hezky nestartovalo takže by moh bejt problem v nich a nebo mrkni jestly maš dostdotaženej kabel na starteru ..a pokud nai jedno tak vem startovaci kabel připoj ho na altik a druhej konec na baterku pokud to přestane je problem v kabelu pokud ne je altik v haji Wink
Mirek

Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava

PříspěvekZaslal: 02.12.08 23:17    Předmět: Re: Neustále svíticí kontrolka dobíjení :-( Citovat

Klejzlik napsal:
Vůbec nevím co s tím,k alternátoru se u 1.8 16V nemůžu ani za boha dostat,relátka se zdají být v pořádku..Budou to podle mě uhlíky ale jaké tam maj být?Je to podle nějakého typu nebo jen podle výrobce altíku a rozměru uhlíků? Poradí prosím někdo,díky moc Rolling Eyes

Já nechci děla nějaké závěry ale na tom autě toho bude co se elektriky týká asi kupa práce, víš sám že tam toho nefungovalo podstatně víc! Hodně zdaru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger Skype Name
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Elektrika Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: