Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Ufas

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2995 Bydliště - POVINNÉ *: Bechyně
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 28.07.08 19:11 Předmět: |
|
|
takže, zejtra se chystáme s kámošem na výměnu tý převodovky... nevíte někdo jestli jí dostanem ven bez problému spodem? nebo na co si dát bacha? co je třeba všechno udělat?
budem to dělat v gáráži, bez zdviže, bez jámy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 28.07.08 19:12 Předmět: |
|
|
případně někdo ochotnej z okolí kdo by nám s tim i pomoh? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 28.07.08 19:40 Předmět: |
|
|
Upřímnou soustrast, pokud to tam máte tak na <> jak u mojí devatenáctky, tak se máte na co těšit, dnes jsem se snažil zjistit jaký mám typ převodovky a když jsem viděl, že se bez odstrojení půlky motoru není možné dostat ani ke startéru, tak jsem už předem litoval všechny mechaniky, které můj Renault ještě potká
Jinak ten typ jsem samozřejmě nezjistil... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 28.07.08 19:46 Předmět: |
|
|
ty vole nestraš... já toho espace zatim ještě ani neviděl... no snad to nebude tak zlý, jednou sem tatíkovi pomáhal měnit převodovku na primeře, a za dopoledne byla venku a odpoledna druhá zpátky v autě... jenomže to mi mohlo bejt tak 14... takže už pořádně nevim co to obnáší... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 29.07.08 20:34 Předmět: |
|
|
Tak jak? Už to máte venku? My dnes tu převodovku kuchali z polozvrakované 19ky přes dvě a půl hodiny  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 29.07.08 21:14 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Tak jak? Už to máte venku? My dnes tu převodovku kuchali z polozvrakované 19ky přes dvě a půl hodiny  |
srali sme se s tim celý odpoledne, ale převodovka je furt na autě... už je to ale připravený že se "jenom sundá" už sme se o to pokoušeli dneska ale marně... bohužel, zejtra to bude stát, a ve čtvrtek má přijet kámoš toho spolužáka, měl by to bejt mechanik, tak s tim snad hne... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 29.07.08 21:42 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | hrazda napsal: | Tak jak? Už to máte venku? My dnes tu převodovku kuchali z polozvrakované 19ky přes dvě a půl hodiny  |
srali sme se s tim celý odpoledne, ale převodovka je furt na autě... už je to ale připravený že se "jenom sundá" už sme se o to pokoušeli dneska ale marně... bohužel, zejtra to bude stát, a ve čtvrtek má přijet kámoš toho spolužáka, měl by to bejt mechanik, tak s tim snad hne... |
Tak to přeju hodně štěstí. My jsme se s tím naštěstí moc párat nemuseli, protože auto půjde stejně do šrotu a měli jsme to usnadněný žě něco bylo povolený, poloosy vyhozený a sahara s klimou taky pryč a i tak to byla drbačka... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 29.07.08 21:44 Předmět: |
|
|
hmm a na tom espacu je zvrchu poloviční přístup k motoru, jak to má krátkej čumák... takže zezadu se nedostanem... a tam nám to nejspíš ještě na něčem drží... hele startér musí taky dolu? na renaultclubu někdo něco se startérem psal... ale ten přece nejde do převodovky ne? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 29.07.08 21:53 Předmět: |
|
|
Ufas napsal: | hmm a na tom espacu je zvrchu poloviční přístup k motoru, jak to má krátkej čumák... takže zezadu se nedostanem... a tam nám to nejspíš ještě na něčem drží... hele startér musí taky dolu? na renaultclubu někdo něco se startérem psal... ale ten přece nejde do převodovky ne? |
No na té 19ce se zezadu taky nedalo dostat...
MY jsme odstrojovali snad vše, držáky, silentbloky, dráty, hadice, ŘJ ABS a i startér šel ven, pak jsme nakonec stejně shodili i rám motoru, tak šlo dolů vše... _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ufas

|
Zaslal: 29.07.08 21:57 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Ufas napsal: | hmm a na tom espacu je zvrchu poloviční přístup k motoru, jak to má krátkej čumák... takže zezadu se nedostanem... a tam nám to nejspíš ještě na něčem drží... hele startér musí taky dolu? na renaultclubu někdo něco se startérem psal... ale ten přece nejde do převodovky ne? |
No na té 19ce se zezadu taky nedalo dostat...
MY jsme odstrojovali snad vše, držáky, silentbloky, dráty, hadice, ŘJ ABS a i startér šel ven, pak jsme nakonec stejně shodili i rám motoru, tak šlo dolů vše... |
tam dole rám naštěstí neni... ale já už to snad muset dělat nebudu, když mu přijede ten kámoš... po dnešku sem fakt zdravej na to si dát tři plzně a jít spát... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|