Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pivinek

Založen: 23.11.2007 Příspěvky: 3025 Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
winterwolf

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov
|
Zaslal: 14.07.08 21:39 Předmět: Re: Údržba předních tlumičů |
|
|
Clovece ty jsi masochista  _________________ Lukáš
ex.R 19 cabrio Ph II 1,7 F3N 66Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 14.07.08 23:23 Předmět: |
|
|
ja uz bez stahovaku na pruziony uz nikdy nedelam....este ze mame uplne novy na dilne... sem to delal jednou a trosku crash....se asi celkem nudis co???... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
Zaslal: 15.07.08 08:04 Předmět: |
|
|
no ty špagáty, to je teda machrovina , ty ložiska horního uložení měls dát nový,stojí pár korun,takhle jsem je taky vyčistil a stejně nevydržely  _________________ F7R 16 Soupapes http://goreff.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

|
Zaslal: 15.07.08 08:21 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | no ty špagáty, to je teda machrovina , ty ložiska horního uložení měls dát nový,stojí pár korun,takhle jsem je taky vyčistil a stejně nevydržely  |
to mě nenapadlo, myslíš jen ty kuličky s plastovým kroužkem? nebo i ty plechy???? tak vyndat tlumič nic není..... ale to čištění je prdel, zvláště když se namotá vrtačka s ocelákem do nohavice montérek....  _________________ Renault 19 - 2.0 16V - phI Cœur de l'champion suisse
r.v. - 1991, 3dvířko...
-> http://www.pivinek.rajce.idnes.cz/Ventil_-_2017/
http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?t=9477 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pivinek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 15.07.08 10:38 Předmět: |
|
|
pivinek napsal: | aha děkuji za tip.... v blízké budoucnosti to napravím  | to je pristup!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 15.07.08 11:08 Předmět: |
|
|
Čéče jestli můžu poradit, tak než tyhle různý rezatý kusy natřeš,tak si s tím víc vyhraj. Zdálo se mi,že je z toho ta rez jen otlučená a šup už je na tom barva. Vim,že je to dneska všecko drahý jako kráva,ale když už to děláš,tak aby ti to chvíli vydrželo a měl si z toho radost Já když takhle něco vyndám,nasadim na flexu ocelovej kartáč reju to a pigluju dokud na tom neni kousek rzi a všude(i v záhybech) vidim jen čistou ocel. Pak hurá vydrbat technickým benzínem, pak šup základovku a pak teprv budiž tyhle úchylný barvičky Taky někdy odrezovač neni od věci. Ale jak jsem řek - vim že barvy,laky,ředidla a tyhle srandy jsou hrozně drahý a taky né vždy je čas na hrdinství  _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 15.07.08 12:41 Předmět: |
|
|
pivinek Sorry, ale ty ses trasnej patlal Jednak je to otresny a hlavne rvat tam zpatky stary ulozeni...
Chudaci ventilove, takovym lidem bych ty auta sebral, protoze kdyz si to po nekom takovym jak ses ty, koupi normalni clovek, tak beci jen jak to zacne trochu rozebirat... _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 15.07.08 12:58 Předmět: |
|
|
to KUNAX a pivinek když jsem vařil prahy.. tak jsem mezipraží obrousil brusným kotoučem na flexu pak ocelový kartáč na vrtačku a pak to 3dny namáčel odrezovačem a mezipraží jako nové ani ždibínek známky po rzi pak vypatlal pul ředidla na vyčištění, nastříkal základem a nechal schnout na sluníčku a foukal nato horkovzdušným komoušským topením div mi elektrika v garáži nevyhořela.. zavařil práh vystříkal dutiny a cajk ... podobná postup jsem dělal s rameny nápravy a ramenem motoru ale tam jsem použil základ a pak vrchní barvu tepelně odolnou ... někde bych měl mít fota tadyk dole vpodpisu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 15.07.08 13:10 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | pivinek Sorry, ale ty ses trasnej patlal Jednak je to otresny a hlavne rvat tam zpatky stary ulozeni...
Chudaci ventilove, takovym lidem bych ty auta sebral, protoze kdyz si to po nekom takovym jak ses ty, koupi normalni clovek, tak beci jen jak to zacne trochu rozebirat... |
chtěl bych viděl hlavně Tebe jak za nový uložení vyplázneš x tisíc...
je vidět, že to auto má rád, když se s tím tak sere...určitě by to šlo udělat i líp, ale je to furt lepší, než sedět u pc a buzerovat... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KUNAX
Založen: 21.5.2008 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 15.07.08 13:14 Předmět: |
|
|
On myslel asi jen to otočný uložení - to ložisko. A to nestojí x tisíc,ale pár stovek. _________________ R19 F3P N760 65kW r.v.94 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 15.07.08 13:20 Předmět: |
|
|
KUNAX napsal: | On myslel asi jen to otočný uložení - to ložisko. A to nestojí x tisíc,ale pár stovek. |
tak to pak jo, v tom případě beru tuto část zpět...
nicméně se mi furt nelíbí, když se buzeruje někdo, kdo se stará o auto...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|