|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hrazda

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 504 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 17.07.08 10:52 Předmět: !!!SOS!!! HELP |
|
|
Sháním někoho v blízkém okolí Olomouce, Přerova, nebo Prostějova, kdo by mi byl schopný zítra, nebo o víkendu vyměnit spojku na autě. Většina servisů je momentálně obsazena a já už od pondělka nejezdím, ohrožuje to i mou účast na sraze
Samozřejmě to nechci zadarmo
Díky předem _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 17.07.08 11:23 Předmět: Re: !!!SOS!!! HELP |
|
|
hrazda napsal: | Sháním někoho v blízkém okolí Olomouce, Přerova, nebo Prostějova, kdo by mi byl schopný zítra, nebo o víkendu vyměnit spojku na autě. Většina servisů je momentálně obsazena a já už od pondělka nejezdím, ohrožuje to i mou účast na sraze
Samozřejmě to nechci zadarmo
Díky předem |
Tak přesně tohle jsem řešil vloni a nakonec jsem jel s Bobešem
Tak doufám že budeš mít více štěstí  _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 17.07.08 11:31 Předmět: |
|
|
Jestli ti nevadi, ze je to v prerove, tak zkus: 608861084
Typek ma ale vecne nabrane prace ze nestiha A jinak ma ventila, takze na druhou stranu vi kam sahnout...
Jinak vim i o dalsich v prerove. Kdyztak se nejak ozvi... _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 17.07.08 11:43 Předmět: |
|
|
Cawba napsal: | Jestli ti nevadi, ze je to v prerove, tak zkus: 608861084
Typek ma ale vecne nabrane prace ze nestiha A jinak ma ventila, takze na druhou stranu vi kam sahnout...
Jinak vim i o dalsich v prerove. Kdyztak se nejak ozvi... |
No když nestíhá, tak snad ani nemá cenu mu nějak volat, ale zkusím. Mě teď řekl chlápek od nás, že to nezvládne, že se to musí nějak tahat vrchem, že ostatní auta to mají spodem, tak nevím, ale už mě to pěkně sere  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

|
Zaslal: 17.07.08 12:18 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Cawba napsal: | Jestli ti nevadi, ze je to v prerove, tak zkus: 608861084
No když nestíhá, tak snad ani nemá cenu mu nějak volat, ale zkusím. Mě teď řekl chlápek od nás, že to nezvládne, že se to musí nějak tahat vrchem, že ostatní auta to mají spodem, tak nevím, ale už mě to pěkně sere  |
Napiš Dungoj ať napíše Hassanoj aby napsal Zorroj jestli se mu do toho nechce...
Jako vážně myslím, že má dílnu v Olomóci  _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 17.07.08 12:19 Předmět: |
|
|
Uz je na ceste do Prerova... tak snad to dopadne....  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 17.07.08 12:23 Předmět: |
|
|
hrazda napsal: | Cawba napsal: | Jestli ti nevadi, ze je to v prerove, tak zkus: 608861084
No když nestíhá, tak snad ani nemá cenu mu nějak volat, ale zkusím. Mě teď řekl chlápek od nás, že to nezvládne, že se to musí nějak tahat vrchem, že ostatní auta to mají spodem, tak nevím, ale už mě to pěkně sere  |
Tak to kecá-mám stejnej motor jako ty-kromě plynu a u mě to udělali za den. Prej shodili nápravu a spodem.Včetně lanka, komplet sadu. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

|
Zaslal: 17.07.08 12:48 Předmět: |
|
|
Václav Sedlář napsal: | hrazda napsal: | Cawba napsal: | Jestli ti nevadi, ze je to v prerove, tak zkus: 608861084
Tak to kecá-mám stejnej motor jako ty-kromě plynu a u mě to udělali za den. Prej shodili nápravu a spodem.Včetně lanka, komplet sadu. |
Ano takto to jde dokonce i u ventila ale
Ne každý to ví že to jde spodem a ne každý má odvahu se do toho takto pustit... _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 17.07.08 13:23 Předmět: |
|
|
Já nevím, jestli kecal nebo ne, prostě řekl, že to nezvládne, tak nezvládne, je to lepší než kdyby to auto rozdrbal a já pak dva týdny nejezdil, to by pro mě bylo docela likvidační
Každopádně děkuju Cawbovi za tip a veřejně tu slibuju, že mu v Dražovicích koupím 10piv  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 17.07.08 13:46 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | hrazda napsal: | Každopádně děkuju Cawbovi za tip a veřejně tu slibuju, že mu v Dražovicích koupím 10piv  |
Takže to klapne ???  |
Myslím, že jo, sice to auto asi nebude zítra, jak jsem si přál,ale snad v pondělí už jezdit bude, pak už jen udělat revizi a opravu na plynu, který mi po výměně palce a víčka rozdělovače přestal fungovat, vyčistit vnitřek a umýt to a hurá na sraz  _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 17.07.08 14:03 Předmět: |
|
|
Boris napsal: | Napiš Dungoj ať napíše Hassanoj aby napsal Zorroj jestli se mu do toho nechce...
Jako vážně myslím, že má dílnu v Olomóci  | nejsem si jisty, jestli se zoro na 911customs nevyprdl...
hrazda:ta spojka muze v klidecku spodem, co ti to vykladal za bludy?! ja ji menil normalne spodem, jen sundas ram (nahore to mosis met chytle) a povolis prevodovku, vydelas, vymenis, zasrubujes, nahodis ram, stastnou cestu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hrazda

|
Zaslal: 23.07.08 19:19 Předmět: |
|
|
Tak pánové a dámy, auto mám doma, ale bohužel se zjistilo (samozřejmě pozdě), že auto má v <> převodovku, mechanik si toho nevšiml, protože měl auto hned před dílnou a na těch pár metrů to nepoznal a já si myslel, že to je tou spojkou, tak mám novou spojku na zkurvené převodovce...
Převodovka při akceleraci hvízdá, na lichý kvalty slaběji na sudý docela hodně a vyhazuje trojku, pětka jde trochu přes zuby...
Netuší někdo co by to mohlo způsobit? Je potřeba sehnat jinou převodovku, nebo to je nějaká blbost, co se dá opravit?
Mě to připadne, jako kdyby byl utrhlý nějaký silentblok a jak se hýbe motor, tak že to ty kvalty vyhazuje, ale piliny v oleji z té převodovky mi říkají, že asi opravdu odešla do věčných lovišť...
Dík za nějaké poznatky...
Jinak práce mě vyšla (včetně dalšího oleje do převodovky) na 3200,- a pán se s tím chudák drubal od včerejška, prej to bylo všechno zarezlé...
Na závěr děkuji Cawbovi za jeho doporučení, že udělal co mohl, abych se mohl dostat na sraz...
EDIT:
Teď koukám na typy převodovek pro moje auto, co bych asi měl shánět a potřeboval, aby mi někdo vysvětlil rozdíly mezi jednotlivými typy...
JB3 - 062
JB3 - 037
JB3 - 067
JB3 - 047
Edit2: Takže 047 067 by měly mít delší kvalty než 062 a 037, jestli jsem to dobře spočítal, je to pravda? Dík za info _________________ Škoda Octavia Elegance 1,9TDi
exRenault 19 1,8S RT |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|