Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mango Anonymní
|
Zaslal: 11.07.08 19:00 Předmět: tlmenie |
|
|
všimol som si že zadna prava čast auta je poklesla myslel som si že je to tlmičom ale po chvile jazdy sa to čiastočne napravilo počul som že to može byt aj torzna tyč neviet ako by sa dalo zystit že v čom to je  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bofi

Založen: 11.7.2008 Příspěvky: 18 Bydliště - POVINNÉ *: Střítež
|
Zaslal: 11.07.08 19:17 Předmět: |
|
|
Přidávám se k tomu dotazu.Včera jsem najel do garáže kde se zdá by měla být podlaha rovná a pravá zadní část mi připadala níž.Ale jak jsem vyjel před garáž tak zas vypadá všechno OK.Čím to? _________________ R19 1.7 66kW, 1990-bílý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 12.07.08 12:56 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Unavená torzní tyč! Buď už praskla, nebo praskne... | hm, nebo moznost "B"... loni v zime si matcin peugeot sednul na levou stranu vpredu i vzadu, kdyz se s nim jelo, narovnal se, ale jaks zaparkoval, zase sedl, delalo to asi 2 mesice a pak se srovnal a do ted je ok (a tlumicema to neni )... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rumcajs
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 760 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 14.07.08 16:07 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | mirek napsal: | Unavená torzní tyč! Buď už praskla, nebo praskne... | hm, nebo moznost "B"... loni v zime si matcin peugeot sednul na levou stranu vpredu i vzadu, kdyz se s nim jelo, narovnal se, ale jaks zaparkoval, zase sedl, delalo to asi 2 mesice a pak se srovnal a do ted je ok (a tlumicema to neni )... |
Jo, mirek dovede buď potěšit nebo narat. Taky mám chudáka střelenýho na pravou stranu, ale většinou jezdím sám a je pak rovně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|