Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Braindead
Založen: 11.3.2008 Příspěvky: 172 Bydliště - POVINNÉ *: Milovice u Horic
|
Zaslal: 16.06.08 14:27 Předmět: servo nebo olej.. |
|
|
cao hele mam problem...menim jsem blok a dneska kdyz jsem to poprvi nakopnul tak docela pohoda..sice nedjriv klepal ale pak se to zlepsilo,vubec nic nikde neteklo proste tak jak to ma bejt...pak jsem se jel projet a kdyz jsem se pak znova podival na motor tak kolem rozvodu,pumpy altiku atd to bylo cely pocakany az na kapotu....jako kdyz vypadne zatka ventilu....nevite co to muze bejt...vim ze pod motorem nekde na ty strane vede hadice na sero tak nevim jestli jsem ji nejak neskripl kdyz jsem tam daval motor?? ..jinak nevim kde by z ty strany strikal tak olej z motoru...dik za rady vsem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 16.06.08 14:33 Předmět: |
|
|
nastartuj otevri kapotu a otacky dej tak na 2000ot a toc volantem mozna to uvidis ze ti tam nekde neco strika
nejlip at ti nekdo slape na plyn a toci volantem a ty se koukej kde co a jak |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 16.06.08 14:49 Předmět: |
|
|
a podivej se na gufero na klice jestli si menil blok.... _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 16.06.08 16:02 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | o jakej olej se jedná, jde poznat už podle smradu,nebo barvy...olej v řízení má červenou barvu(ATF) a pěkně páchne  | no nekdy uz cervenou nema nekdy je cernej jak motorovej ale podle čichu to de poznat presne jak rikas...  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarko

Založen: 12.10.2007 Příspěvky: 135 Bydliště - POVINNÉ *: Svidník
|
Zaslal: 16.06.08 17:49 Předmět: |
|
|
Mne to robilo to isté. Chcalo to okolo hriadele remenice servo-pumpy. Rozobrať sa to nedá, iba výmena |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|