Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 10.06.08 17:31 Předmět: čtyřbodové pásy |
|
|
Má někdo ve svém rencku čtyřbodové pásy? Potřeboval bych poradit kam uchytit ty pásy. Ty zadní vým kam uchitit a ten nalevo taky ,problem je s tym pravým. Jelikož budu dávat i sport sedačky a ten pas je v serii uchyceny na tej sedačce. Takže když ji odělam tak to nebudu mit kam uchytit . Napadlo mě to umistit pod jeden šrub kterym bude připevněna sedačka k podlaze. Sem ale někde četl že tak se to nemá dělat. Mate někdo nápad kam to umystit , nebo my nezbude jina možnost než tam navrtat nové uchyceni? _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
weight: cca 890kg
http://cube1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 10.06.08 22:12 Předmět: Re: čtyřbodové pásy |
|
|
cube napsal: | Má někdo ve svém rencku čtyřbodové pásy? Potřeboval bych poradit kam uchytit ty pásy. Ty zadní vým kam uchitit a ten nalevo taky ,problem je s tym pravým. Jelikož budu dávat i sport sedačky a ten pas je v serii uchyceny na tej sedačce. Takže když ji odělam tak to nebudu mit kam uchytit . Napadlo mě to umistit pod jeden šrub kterym bude připevněna sedačka k podlaze. Sem ale někde četl že tak se to nemá dělat. Mate někdo nápad kam to umystit , nebo my nezbude jina možnost než tam navrtat nové uchyceni? |
mrkni ke me na rajce, mam to tam vyfoceny (aspon myslim :-D ) jinak chytil bych oba dva do uchytu pro zadni pas _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cube

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 947 Bydliště - POVINNÉ *: Jížní morava
|
Zaslal: 11.06.08 18:27 Předmět: Re: čtyřbodové pásy |
|
|
sparky9101 napsal: | cube napsal: | Má někdo ve svém rencku čtyřbodové pásy? Potřeboval bych poradit kam uchytit ty pásy. Ty zadní vým kam uchitit a ten nalevo taky ,problem je s tym pravým. Jelikož budu dávat i sport sedačky a ten pas je v serii uchyceny na tej sedačce. Takže když ji odělam tak to nebudu mit kam uchytit . Napadlo mě to umistit pod jeden šrub kterym bude připevněna sedačka k podlaze. Sem ale někde četl že tak se to nemá dělat. Mate někdo nápad kam to umystit , nebo my nezbude jina možnost než tam navrtat nové uchyceni? |
mrkni ke me na rajce, mam to tam vyfoceny (aspon myslim :-D ) jinak chytil bych oba dva do uchytu pro zadni pas |
Tam to nemas vyfocene. Mě jde konkretně o ten jeden spodní pravy co je k ruční brzdě tam nevim kde to uchytit.  _________________ Ph2,16v chamade-Project RED ENGINE-dead
weight: cca 890kg
http://cube1.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 11.06.08 19:54 Předmět: |
|
|
sroub pod sedackou _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|