Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Výměna motoru

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
deathadder
Anonymní

PříspěvekZaslal: 10.06.08 20:56    Předmět: Výměna motoru Citovat

Zdarec válec,tak jsem zadřel Sad Poctivě měněný kvalitní olej,veškeré výměny jak mají být a najednou cinkot,brzda,kouř a nazdar motore.
Chci se zeptat,mám R19 16v r.v 92 s novou kastlou,sehnal jsem motor ze staré kastle a nevím jestli vše pasuje jak má a jestli tam není nějaký problém,nevím třeba v uchycení převodovky,nebo snad nějaká hadic jinak,nebo prostě něco,ten nový motor je taky rok 92,ale ze staré kastle,prosím za radu,díky.[/b]

Naposledy upravil deathadder dne 10.06.08 22:39, celkově upraveno 1 krát.
LANiN
Anonymní

PříspěvekZaslal: 10.06.08 21:00    Předmět: Citovat

vše by mělo byt určitě stejne
KUNAX

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 11.06.08 06:13    Předmět: Citovat

Tyjo,to fakt nechápu,jak se může zadřít motor. Slyšim každou chvíli,že někdo zadřel motor,ale já u toho nikdy nebyl natož abych si to sám zkusil Laughing Laughing Laughing A to že motory honim jak vzteklej. Přeci pokud v tom je olej,pokud se to nepřehřejvá,pokud nejsou vymletý rozvody,tak se to nemůže zadřít ne?
KUNAX

PříspěvekZaslal: 11.06.08 06:21    Předmět: Citovat

Svůj 8V 66kW jen lehce připotkal a to jen svou nedbalostí - nevyměnil jsem včas rozvody. Takhle jsem jednou dělal s kamarády kraviny na parkovišti, opřel jsem to o omezovač a gumoval a gumoval a přes ručku a zase gumoval a zase přes ručku a takhle asi 3minuty v podstatě neustále na omezovači a po tomhle kousku mi ten motor začal jakoby cvrdlikat a jel na tři válce. Když se to rozdělalo,tak se zjistilo,že jeden ventil mám podpálenej,druhej ohnutej a třetí nějak ťuknutej, takže ventily se vyměnily,udělaly se rozvody a hotovo. Nic jinýho tomu motoru nebylo ani omylem. Leju tam Texaco Havoline polosynth.
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 11.06.08 07:01    Předmět: Citovat

jedinej rozdil je tam ve vanach u starejxh modelu je plechova vana a jina převodvka ..pokud maš novej model tak už budeš mit vanu hlinikovou takže musiš na ten motor přendat hlinikovou vanu a bude to jinak pasovat bez problemu ...
deathadder
Anonymní

PříspěvekZaslal: 11.06.08 08:26    Předmět: Citovat

m1tv napsal:
jedinej rozdil je tam ve vanach u starejxh modelu je plechova vana a jina převodvka ..pokud maš novej model tak už budeš mit vanu hlinikovou takže musiš na ten motor přendat hlinikovou vanu a bude to jinak pasovat bez problemu ...

Super,díky,vanu mám hliníkovou,jen snad bude pasovat na blok,ale říkáš,že stačí vyměnit,tak asi pasovat bude,díky za info.
deathadder
Anonymní

PříspěvekZaslal: 11.06.08 08:27    Předmět: Citovat

KUNAX napsal:
Svůj 8V 66kW jen lehce připotkal a to jen svou nedbalostí - nevyměnil jsem včas rozvody. Takhle jsem jednou dělal s kamarády kraviny na parkovišti, opřel jsem to o omezovač a gumoval a gumoval a přes ručku a zase gumoval a zase přes ručku a takhle asi 3minuty v podstatě neustále na omezovači a po tomhle kousku mi ten motor začal jakoby cvrdlikat a jel na tři válce. Když se to rozdělalo,tak se zjistilo,že jeden ventil mám podpálenej,druhej ohnutej a třetí nějak ťuknutej, takže ventily se vyměnily,udělaly se rozvody a hotovo. Nic jinýho tomu motoru nebylo ani omylem. Leju tam Texaco Havoline polosynth.

U mě taky vše vyměněno jak má,ale motor už dost zkusil a má 265000 najeto,já se ani moc nedivím,že se zadřel.
KUNAX

PříspěvekZaslal: 11.06.08 08:58    Předmět: Citovat

Aha,no to už je hodně najeto,tak to se dá omluvit taková havárka,ale stejně si myslim,že by měl vydržet víc...
deathadder
Anonymní

PříspěvekZaslal: 11.06.08 09:42    Předmět: Citovat

KUNAX napsal:
Aha,no to už je hodně najeto,tak to se dá omluvit taková havárka,ale stejně si myslim,že by měl vydržet víc...

vydržet mohl,protože šlapal bez problémů,ale 3x týdně závody,okruhy,ten motor jel opravdu poslední 3 roky už jen na plno.
britva

Bydliště - POVINNÉ *: Bratislava

PříspěvekZaslal: 11.06.08 20:19    Předmět: Citovat

m1tv napsal:

Vane asi davali tak, ze aka bola po ruke, lebo ja mam 91 origo motor a vana je hlinikova a este mam jeden motor tiez 91 a tiez je vana hlinikova.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: