Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 01.05.08 14:55 Předmět: pomoooooc, ale rychle!!! |
|
|
pin na konektoru k ridici jednotce cislo 6? od ceho to vede co to ma za funkci? moudre hlavy prosim o pomoc... mam to ted rozebrany, a ten pin je nejaky zmackany... mam za studena volnobeh 900, a za tepla to je okolo 1300... a cidlo teploty , motoru pro jednotku mam novy... . Diky svem za pomoc!... a pin cislo 1 taky v prdely k cemu to je? _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej
Naposledy upravil StyflerZ1 dne 01.05.08 14:58, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 01.05.08 14:56 Předmět: |
|
|
řekl bych, že relé palivovýho čerpadla... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 01.05.08 18:34 Předmět: |
|
|
1 bude kostra a 6 rele palivoveho cerpadla _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 01.05.08 19:27 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | 1 bude kostra a 6 rele palivoveho cerpadla |
aha, teď sem si všim, že se´s ptal i na pin 1...
jo, to by měla bejt kostra... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 02.05.08 23:49 Předmět: |
|
|
dekuji za odpovedi jsem zas o neco chytrejsi... uz to zas tak nejka jezdi, ale nejak se mi volnobeh drzi na oklolo tech 1300 nevim co stim, je to nejak zahada a mam i vypojenej i ten snimac otacek tachometru... a je to bezemeny uz jsem z toho v pasti zkousel jsem i stelovat ten sroubek na klapce to dela kaloby doraz na servo motorek.... zlatej nenazranej karburator..... dva sroubky a dve lanka....+ barel benzinu....  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 03.05.08 05:53 Předmět: |
|
|
StyflerZ1 napsal: | dekuji za odpovedi jsem zas o neco chytrejsi... uz to zas tak nejka jezdi, ale nejak se mi volnobeh drzi na oklolo tech 1300 nevim co stim, je to nejak zahada a mam i vypojenej i ten snimac otacek tachometru... a je to bezemeny uz jsem z toho v pasti zkousel jsem i stelovat ten sroubek na klapce to dela kaloby doraz na servo motorek.... zlatej nenazranej karburator..... dva sroubky a dve lanka....+ barel benzinu....  |
ty mas ctyrbodove vstrikovani?,nez rozdrbavat klapku tak spis skontroluj ventil volnobehu nebo nejake cidlo jestli ti neodeslo treba cidlo teploty vody pro RJ _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 03.05.08 08:18 Předmět: |
|
|
Rosta napsal: | StyflerZ1 napsal: | dekuji za odpovedi jsem zas o neco chytrejsi... uz to zas tak nejka jezdi, ale nejak se mi volnobeh drzi na oklolo tech 1300 nevim co stim, je to nejak zahada a mam i vypojenej i ten snimac otacek tachometru... a je to bezemeny uz jsem z toho v pasti zkousel jsem i stelovat ten sroubek na klapce to dela kaloby doraz na servo motorek.... zlatej nenazranej karburator..... dva sroubky a dve lanka....+ barel benzinu....  |
ty mas ctyrbodove vstrikovani?,nez rozdrbavat klapku tak spis skontroluj ventil volnobehu nebo nejake cidlo jestli ti neodeslo treba cidlo teploty vody pro RJ | jednobod F3P a cidlo je meneny tak pred mesicem... _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
|
Zaslal: 03.05.08 10:46 Předmět: |
|
|
jednobod tak tam je na volnobeh myslim motorek u neho je jeste vetsi pravdepodobnost ze blbne nez u toho ventilu _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|