Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 23.03.08 19:48 Předmět: lakyrnickej dotaz |
|
|
chtel bych prestrikat palubni desku a tak nejka bych od vas profesionalu a znalcu v oboru potreboval poradit jak na to? a sundavat ji teda nebudu to se radsi z toho voseru a vse to oblepim . zkratka jak nestrikat plast a cim at to trochu vydrzi a vypada.... at se mi to nevoloupe jak banan.... diky za pomoc  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
Lepsi je bejt mrtvej nez-li druhej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 23.03.08 19:55 Předmět: Re: lakyrnickej dotaz |
|
|
StyflerZ1 napsal: | chtel bych prestrikat palubni desku a tak nejka bych od vas profesionalu a znalcu v oboru potreboval poradit jak na to? a sundavat ji teda nebudu to se radsi z toho voseru a vse to oblepim . zkratka jak nestrikat plast a cim at to trochu vydrzi a vypada.... at se mi to nevoloupe jak banan.... diky za pomoc  | delal to kubais jen tak na okraj (a dneska ja ) moznosti je vic, ale treba odmastit redidlem, dat zaklad na plasty, na to plnic, na to barvu a bezbarvy lak... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

Založen: 15.12.2007 Příspěvky: 301 Bydliště - POVINNÉ *: Alcossebre-Castellon,Espana
|
Zaslal: 23.03.08 20:20 Předmět: Re: lakyrnickej dotaz |
|
|
Dunga napsal: | StyflerZ1 napsal: | chtel bych prestrikat palubni desku a tak nejka bych od vas profesionalu a znalcu v oboru potreboval poradit jak na to? a sundavat ji teda nebudu to se radsi z toho voseru a vse to oblepim . zkratka jak nestrikat plast a cim at to trochu vydrzi a vypada.... at se mi to nevoloupe jak banan.... diky za pomoc  | delal to kubais jen tak na okraj (a dneska ja ) moznosti je vic, ale treba odmastit redidlem, dat zaklad na plasty, na to plnic, na to barvu a bezbarvy lak... | kurva to je najaky slozity musim tam dat plnic zas tak se mi stim srat nechce... a lak taky? ... muzes mi to nejak vic zorvest , popsat... nebo tak neco .... Nemas instruktazni video? to bylo bomba..., namas co... no nic tak alespon fotky to uz by snad slo ne?  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
sekec
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 1551 Bydliště - POVINNÉ *: Včelná
|
Zaslal: 23.03.08 20:30 Předmět: Re: lakyrnickej dotaz |
|
|
Dunga napsal: | StyflerZ1 napsal: | chtel bych prestrikat palubni desku a tak nejka bych od vas profesionalu a znalcu v oboru potreboval poradit jak na to? a sundavat ji teda nebudu to se radsi z toho voseru a vse to oblepim . zkratka jak nestrikat plast a cim at to trochu vydrzi a vypada.... at se mi to nevoloupe jak banan.... diky za pomoc  | delal to kubais jen tak na okraj (a dneska ja ) moznosti je vic, ale treba odmastit redidlem, dat zaklad na plasty, na to plnic, na to barvu a bezbarvy lak... |
tak hod foto ne? _________________ Škoda Roomster Recaro Edition :-)
Škoda 1000Mb :-)
ex:
Škoda Octavia Combi 1,9TDI RS
VW Golf 3 1,9 Tdi
Renault R19 16V PH 2 5.dv
Renault R 19 16V ph1 chamade
Renault R 19 16V ph1 3.dv
Renault R 19 54 kw 3.dv
Fiat UNO 1,7 D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tuner
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 390 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava-Zábřeh
|
Zaslal: 23.03.08 21:04 Předmět: |
|
|
dunga se asi stydí jinak základ je to dobře odmastit,pokud to odflákneš,tak to můžeš mít nalakované sebelíp a stejně se to oloupe _________________ Supra mk3 turbo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 23.03.08 23:01 Předmět: |
|
|
Tuner napsal: | dunga se asi stydí jinak základ je to dobře odmastit,pokud to odflákneš,tak to můžeš mít nalakované sebelíp a stejně se to oloupe | ja se nestydim, ale nemam to jeste hotove a hlavne to ted nemam cim vyfotit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 24.03.08 01:49 Předmět: |
|
|
Dunga napsal: | Tuner napsal: | dunga se asi stydí jinak základ je to dobře odmastit,pokud to odflákneš,tak to můžeš mít nalakované sebelíp a stejně se to oloupe | ja se nestydim, ale nemam to jeste hotove a hlavne to ted nemam cim vyfotit  | chlape tak nekde neco splas na foceni , puc, nebo slohni potrebuju inspiraci... to video by bylo supr... ...., ale fotky taky skroupu... tak uz fot a posilej jsem hladovej ... a myslim ze nejsem sam...  _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
StyflerZ1

|
Zaslal: 24.03.08 01:58 Předmět: |
|
|
kurva chlapi tady je to pruser tu v tom pojebanym spanelsku nemaj ani podelanej technickej bezin... maj tu jen neco jako aceton, ale trosicku slabsi a nechava to po sobe mapy jsou to ozajstny kokoti vyjebany kokoti... a sorry za ty vulgarismi, jsou na miste jsou to kokoti... ti reknou v obchode s barvama ze to mas odmastit msirkem debyli... _________________ Renault19 cabrio 1.8/65kw Je to životní styl.... a tohle ' ' taky....
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

|
Zaslal: 24.03.08 09:23 Předmět: |
|
|
StyflerZ1 napsal: | chlape tak nekde neco splas na foceni , puc, nebo slohni potrebuju inspiraci... to video by bylo supr... ...., ale fotky taky skroupu... tak uz fot a posilej jsem hladovej ... a myslim ze nejsem sam...  | jestli moc nespechas a budu mit cas, tak bych to mel mit do nedele hotove (da-li buh i v aute) tak pak ti to klidne bliknu, ted je to v plnici... jen jak to sem dam, tak budou vseci tusit co ted "jezdim"... zatim to tu vi mam pocit 5 lidi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 24.03.08 10:14 Předmět: |
|
|
Cau tak ja si srikal mrizky topeni a popelnik pred 2 tydny a musim se teda pochvalit docela se mi to povedlo jo a zadnej plnic jsem nekupoval koupil jsem zakladovej sprej na plasty a ten je uz i s plnicem ma sedou barvu a kdyz to dobre odmastis tak kreje uz na poprve uplne paradne dnes sem nekam urcite supnu odkaz na rajce kde mam par foto.  _________________ Renault 19-1.7i,66kw,r.v.91
http://kodyr19.rajce.idnes.cz/Muj_srsen/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
winterwolf

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov
|
Zaslal: 24.03.08 19:41 Předmět: |
|
|
sehnal jsem specialni sprej na plasty a uz 2 roky v pohode
 _________________ Lukáš
ex.R 19 cabrio Ph II 1,7 F3N 66Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Semtexx Anonymní
|
Zaslal: 24.03.08 23:05 Předmět: |
|
|
to Winterwolf: jo tak tohle je dobry..
Dokud tu nebyl obrazek tak jsem si predstavoval nakou hroznou lesklou palubovku jak z negerskejch klipu nebo filmu vuz. SoulPlane xD
ale neco takovedleho je v poho.. Jen dotaz, napsal jsi specialni sprej na plasty, takže ti odpadlo prehnane odmastovani a striknuti zakladovkou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rellik

Založen: 8.3.2008 Příspěvky: 82 Bydliště - POVINNÉ *: Veletiny
|
Zaslal: 25.03.08 14:35 Předmět: |
|
|
Ja si v minulem aute strikal palubovku uplne celou. A nedaval sem zadny zaklad ani lak. Chtelo to jen poradne odmastit redidlem a fiknout sprejem. Uz nevim co to byla za znacka, ale plechovka byla s obrazkem nejake trojkolky a nejakeho naradi. A drzelo, co drzelo, drzi to porad a vubec se to neloupe ani neodira. Tim samym sprejem sem fikl i narazniky a drzi to uplne suprove. Uz sem si vzpomel co to bylo za sprej. Tenhle http://www.motipdupli.cz/article.asp?nArticleID=67&nLanguageID=1 modrý ;) Kamos si fikal cervenym neco podobneho jak je na fotce a taky mu to drzelo. Tak podle me to tak staci...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
winterwolf

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov
|
Zaslal: 25.03.08 16:53 Předmět: |
|
|
Semtexx napsal: | to Winterwolf: jo tak tohle je dobry..
Dokud tu nebyl obrazek tak jsem si predstavoval nakou hroznou lesklou palubovku jak z negerskejch klipu nebo filmu vuz. SoulPlane xD
ale neco takovedleho je v poho.. Jen dotaz, napsal jsi specialni sprej na plasty, takže ti odpadlo prehnane odmastovani a striknuti zakladovkou? |
Odmasteni probehlo "super cisticem" ( otec to pouziva v praci na cisteni tiskarskych stroju) a zakladem jsem to nestrikal, barva se doslova zazrala do plastu. _________________ Lukáš
ex.R 19 cabrio Ph II 1,7 F3N 66Kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|