Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
tutman
Založen: 22.10.2007 Příspěvky: 1467 Bydliště - POVINNÉ *: Krnov-Zlaté Hory
|
Zaslal: 21.03.08 15:43 Předmět: |
|
|
tož ty tomu musíš dávat v zatáčkách naprdel  _________________ ph2 CHAMADE 54kw > ph1 5dv. 54kw > ph1 5dv. 66kw REDBARON> laguna 1,8 66kw up na F3R 84kw
http://tutman.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.03.08 16:03 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Když už to nejdede jak okřídlený šíp tak to musí držet jak ferááári!!
Ne fakt přijde mi že to jde vzadu vždycky někal do kolen, a to tam mám tvrdé tlumiče!!. |
mám v plánu tam zbastlit podle sveho..
prostě trubku natvrdo mezi sloupky .. na zadek jsem někde něco viděl ale stačí že sem dával zatu přední větší peníz ..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 10669 Bydliště - POVINNÉ *: Olšany u Prostějova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.03.08 16:19 Předmět: |
|
|
jo to je vono.. přední za 1300,- a zadní za 1200,-  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.03.08 16:20 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | e? přesně to jsem myslel ale takto? nemělo by to být na tom horním uložení?
Nevím jen se ptám... |
v zadu je tlumiš chyceny jen přesgumové vložky a né jak ve předu přez nějaké uložení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.03.08 16:24 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | Neumíte to někdo vyrobit?
...se sníženými náklady  |
a co sem asi psal výše? sic by to asi nebylo z duralu.. ale z hliníku nebo nerezu by to šlo.. stačí koupit drát do svářejdy + trubky + kousek plechu a něma problema  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.03.08 16:27 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | ...JJ to mi uniklo žes to psal..
no jako to nezní vůbec špatně  |
no prvně zkusim něco z normal železa a aspoň bude nějaká předloha navštívím feronu 
Naposledy upravil LANiN dne 21.03.08 16:28, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 21.03.08 16:28 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | mirek napsal: | e? přesně to jsem myslel ale takto? nemělo by to být na tom horním uložení?
Nevím jen se ptám... |
v zadu je tlumiš chyceny jen přesgumové vložky a né jak ve předu přez nějaké uložení  | jo je tak,jinak to ani nejde,prostě vezmeš vrtačku a do podběhu vrtneš dvě díry....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.03.08 16:38 Předmět: |
|
|
goreff napsal: | LANiN napsal: | mirek napsal: | e? přesně to jsem myslel ale takto? nemělo by to být na tom horním uložení?
Nevím jen se ptám... |
v zadu je tlumiš chyceny jen přesgumové vložky a né jak ve předu přez nějaké uložení  | jo je tak,jinak to ani nejde,prostě vezmeš vrtačku a do podběhu vrtneš dvě díry....  |
ale šlo by to udělat podobně jak předek ale ne jako pulkruh ale kolečko kolem te vložky gumové a spojit to trubkou aby to vypadalo zajímavě
jo jinak ten předek.. mě ta díra jedna nepásla jak si říkal že to mam jen ohnout.. ohnul sem to a nic.. díra uplně jinde.. tak jsem to vrtnul  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
goreff
|
Zaslal: 21.03.08 16:46 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | goreff napsal: | LANiN napsal: | mirek napsal: | e? přesně to jsem myslel ale takto? nemělo by to být na tom horním uložení?
Nevím jen se ptám... |
ale šlo by to udělat podobně jak předek ale ne jako pulkruh ale kolečko kolem te vložky gumové a spojit to trubkou aby to vypadalo zajímavě
jo jinak ten předek.. mě ta díra jedna nepásla jak si říkal že to mam jen ohnout.. ohnul sem to a nic.. díra uplně jinde.. tak jsem to vrtnul  | to se divím,že nepásla,u mě vpohodě,neohýbal jsem to venku, prostě jsem všechny šrouby heftl a postupně dotáhl a ono se to pěkně natvarovalo...no hlavně,že už to tam máš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|