Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Semtexx Anonymní
|
Zaslal: 16.03.08 12:45 Předmět: Centrál - skrat |
|
|
Cuss, tema central jsem tu nasel hodnekrat, ale muj problem jsem mezi nima nenasel.
R19 mám chvíli a puvodni majitel mi řekl, ze je spatna baterka a z toho duvodu vypojil central, ikdyz mi bylo divny proc jen neodpojil pojistku, ale budiz neskoumal jsem to. Baterku jsem koupil novou a tak jsem se pidil po tom odkud to ten jouda vypojil. A prisel jsem na to ze jen odpojil spinac od konektoru. Kdyz sem ho pripojil a stisknul tak to akorat cvaklo a shorela pojistka.
Ma otakza zni jestli nekdo z vas nevi kudy tam ta elektrika vede a v cem by mohl byt skrat, nebo prepeti?
Sice se bez centralu da zit, ale jelikoz jsem jezdil s Thalii a ta ho mela, tak ted porad zapominam klice v zamcich popripade zapomenu zamknout kufr atd xD
Diky za kazdou radu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 16.03.08 13:05 Předmět: |
|
|
Jednoduché digimetr a měřit. začni tím že odpojíš všechny motorky centrálu ve dveřích a kufru nasadíš pojistku a zkusíš. Když vyletí budeš hledat zkrat v kabelech. Pokud nevyletí připoj 1 motorek, zkus, další motorek......když vyletí takje vadný poslední připojený motorek. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Semtexx Anonymní
|
Zaslal: 16.03.08 13:35 Předmět: |
|
|
ok dik |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 16.03.08 13:48 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Jednoduché digimetr a měřit. začni tím že odpojíš všechny motorky centrálu ve dveřích a kufru nasadíš pojistku a zkusíš. Když vyletí budeš hledat zkrat v kabelech. Pokud nevyletí připoj 1 motorek, zkus, další motorek......když vyletí takje vadný poslední připojený motorek. |
šel bych nato uplně stejně  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 16.03.08 14:02 Předmět: |
|
|
A kup si velkou zasobu pojistek...  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 16.03.08 14:05 Předmět: |
|
|
Pokud má digi šlus metr tak ani jednu.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Semtexx Anonymní
|
Zaslal: 16.03.08 14:08 Předmět: |
|
|
jarda napsal: | Pokud má digi šlus metr tak ani jednu.  |
Nemá takze si koupim ty pojistky xD |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

|
Zaslal: 16.03.08 14:22 Předmět: |
|
|
Nejjednodušší digi multimetr stojí zhruba 200kč. _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|