Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 11:35 Předmět: brzdový válec |
|
|
tak jo.. myslel jsem že jsem zapoměl utánout ňákou hadici a vono prd a zjistil jsem že mě kapalina uplně volně bez problémů valí těch dvou přívodních hadic co vedou po bocích od nádobky do teho válce..
a utíká to v místě kdy je ten plast přišroubovaný k temu válci tak v tom spoji..
kura chlapi je tam ňáké těsnění mezi tím přívodním plastem a válcem????
ten válec jsem ještě venku neměl a vytáhnout ho by asi nebyl problém.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 12.03.08 11:40 Předmět: |
|
|
jsou tam gumoví okroužky, buď můzou bý steřeli nebo tak, vyndej tu nádobku a vyměň je  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 11:43 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | jsou tam gumoví okroužky, buď můzou bý steřeli nebo tak, vyndej tu nádobku a vyměň je  |
když sundám nádobku tak se tam nedostanu přes ten plech kde je bendix jednotka.. leda sundat celej válec.. zkoušel jsem to ale imbis je krátkej .. a ty gumičky.. myslíš že budou pasovat třeba co se používají k vovovodním kohoutkům a tak podobně?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.03.08 12:12 Předmět: |
|
|
LANiN: v autokelly budou mit urcite opravnou sadu, na prasatko zadni bubnove brzdy vysla sada tesneni na nakych cca 200,-.. tak nelaboruj s nakyma jinyma tesnenima z kuchynske baterie :-/ _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 12.03.08 12:14 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | hynek napsal: | jsou tam gumoví okroužky, buď můzou bý steřeli nebo tak, vyndej tu nádobku a vyměň je  |
když sundám nádobku tak se tam nedostanu přes ten plech kde je bendix jednotka.. leda sundat celej válec.. zkoušel jsem to ale imbis je krátkej .. a ty gumičky.. myslíš že budou pasovat třeba co se používají k vovovodním kohoutkům a tak podobně?? |
zajdes ve vitkovicich do komy a tam ti urcite sezenou okrouzek jaky budes potrebovat _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 12:17 Předmět: |
|
|
supr díky moc lidi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 13:53 Předmět: |
|
|
lidiii BRZDOVÝ TŘMEN přední.. je levá a pravá strana zaměnitelná??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 14:11 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | LANiN napsal: | lidiii BRZDOVÝ TŘMEN přední.. je levá a pravá strana zaměnitelná??  |
ne  |
jakto že ne? rozteč na šrouby je stejná a nic víc nepotřebuješ.. podle mě je fuk jestli to je ta či ona strana..
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 14:23 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | a tu pružnou brzdovou hadici natahneš jak saxana ruku? |
je to fuk.. tak se natáhne zezadu ne?? a uchyt se posune o páru cenťáků dál ni? .. no dobrá no.. a co už se ozývá?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

|
Zaslal: 12.03.08 14:25 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | mirek napsal: | a tu pružnou brzdovou hadici natahneš jak saxana ruku? |
je to fuk.. tak se natáhne zezadu ne?? a uchyt se posune o páru cenťáků dál ni? .. no dobrá no.. a co už se ozývá?  |
e e _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 12.03.08 14:26 Předmět: |
|
|
jdu se modlit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r0mik

Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 651 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 12.03.08 14:32 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | jdu se modlit  |
bacha na ruku, at si ji nerozdrbes kdyz se ti teda hojí po nehode žonglére s flexou  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sparky9101

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 296 Bydliště - POVINNÉ *: Most
|
Zaslal: 12.03.08 19:15 Předmět: |
|
|
někde sem na to viděl tu opravnou sadu, jen kurňa nevim kde.. já mam trošku horší problém, pedál je děsně měkej a brzdy nic moc.. nnikde nic neteče, brzdy odvzdušněný.. vypadá to na celej válec  _________________ Renault 19 1.9dT - http://sparky9101.rajce.idnes.cz
Volkswagen Bora 1.9 TDi
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|