Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 10.03.08 20:10 Předmět: Sundání plastů na slopcích |
|
|
Jelikož mi nejde proud do motorku zavírání kufru, protože jsou asi přerušený kabely v přechodu mezi kastlí a víkem (chamade), tak chci někde vevnitř sundat plast na nějakém sloupku(záleží kudy ty kabely vedou?), ustřihnout kabely k motorku a přes čokoládu vyvést nové kabely do víka kufru.Nechci rozřezávat tu izolaci v přechodu, protože ta je neporušena a zachovalá.
Kudy vwdou ty kabely-jaký sloupek a jak ten plast sundat? _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikosNT
Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 726 Bydliště - POVINNÉ *: Jihlava
|
Zaslal: 11.03.08 18:33 Předmět: |
|
|
Ty plasty jsou věčinou jenom naražený.Než to začneš páčít tak se podívej jestli tam nějakej šroubek není.Vnitřní kryty prahů sem oddělával nedávno kuli kabelům k zesáku a ty byli jenom na sílu odspoda prstama vypáčit.Tak zaber a skus to.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 11.03.08 22:26 Předmět: |
|
|
Trocha násilí není fašizmus.  _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cawba

Založen: 22.11.2007 Příspěvky: 1616 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 12.03.08 09:26 Předmět: |
|
|
A proc bys mel rezat tu pruchodku? Vsak ji stahni kus a hotovo, dostanes se na draty a uvidis co dal. Jinak s tema plastama je to docela zabava, dost se prekryvaji, takze i kdyz chces sundat prave ten co potrebujes, musis sundat jeste dalsi 3 okolo Nevim jak na calamade, kudma to vede, ale ja sundaval celej ten plast C sloupku, pas, plast nahore nad kufrem a plast na 5tych dverich. Coz u tebe asi nebude tak slozity. Pruchodku jsem stahnul, vsechny draty ustrihl v pulce 5tych dveri a na druhe strane az v kastli v C sloupku, pripajel fungl draty, zaizoloval a auto jak novy  _________________ ex R19 1.9D PH.II (16V Inspired) -> BMW Power
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|