|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tonda1993
Založen: 14.10.2013 Příspěvky: 11 Bydliště - POVINNÉ *: cca 8km od Olomouce
|
Zaslal: 30.11.13 16:17 Předmět: motor nemá výkon. |
|
|
Čest
Mam takovej menší problém..
už ho mam tak rok...
Myslel jsem si že my odešel startér. ale někdo předemnou jen špatně utáh šroub na silovém vedeni u startéru tak se to speklo tak jsme to z mechanikem očistili přitahaly a hnet lip startuje.
Tak sem si řek že by zdejši možna mohly vědět čim to je...
Auto nemá výkon tak 25kw a ješte dost hodně žere paliva cca 15-18l plynu.
je to motor spi 54 kw.
Povodně jsem si myslel že by to jelo na tři válce ale když sem odpojil za běhu kabel tak mě to za 1. solidně dokopalo a za 2. chod motoru byl horší ale kdyby to jelo jen na 2 válce tak už by to zdechlo ne? ....
Děkuji za připomínky a nápady... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alios

Založen: 29.3.2011 Příspěvky: 1711 Bydliště - POVINNÉ *: Blansko
|
Zaslal: 30.11.13 18:02 Předmět: |
|
|
Zdar, to jsi teda Matěj odpojovat válce za běhu, buď rád, že jsi tu mezi živými. Některé experty(asi se slabším srdcem) to při běhu koplo jednou a bylo (ještě horší je se dotknout během startu).
Jinak k problému, taky mám ten "traktorový motor 54kW a na něm není nic moc co by se mohlo podělat.
Podíval bych se v jakém stavu je:
1.) Filtr paliva
2.) Vzduchový filtr
3.) Svíčky + kabely (kabely přeměř na odpor multimetrem, musí mít přibližně stejné odpory- musíš je ale úplně odpojit jak svíčky, tak i rozdělovače)
4.) Zkontrolovat víčko rozdělovače a vyčistit, či případně vyměnit.
5.) Zkontrolovat, zda nemáš přicpaný výfuk rozbitým katem( výfuk chrastí).
Až toto všechno projdeš, tak se dá dál radit.
P.S.: Pokud by to jelo na tři válce, tak by byl hodně cítit benzín z výfuku a motor by slušně cukal, kdyby jel na dva, tak to už by bylo rodeo.
Jinak svíčky, kabely, komplet rozdělovač a spoustu dalšího mám na prodej nové. _________________ R19 Ph2 1.7 54Kw 1993 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tonda1993
Založen: 14.10.2013 Příspěvky: 11 Bydliště - POVINNÉ *: cca 8km od Olomouce
|
Zaslal: 01.12.13 10:15 Předmět: |
|
|
1. filtr paliva na plyn je novej , na benzin je zbytečtej protože sem si debil přidřel palivové čerpadlo jak sem jezdil bez benzinu. (tak nebyli peníze na benzin. tak sem tankoval jen plyn)
2. vzduchový filtr je nový cca červenec.
3. svíčky a kabeli taky nove.
V červenci byla taková údržba (olej, fridex, filtry, kabeli, svíčky, kola(plechače 14ky))
4. víčko vyčištěno ale už tehdá se my nezdálo... mohlo by to byt tím?
5. to skusím ....
Hodně sem toho dělal na začátku prázdnin ale potom jsem to nasraně vzdal pač nic nepomohlo sem do toho vrazil 5k. (musím vyjít s 2k měsíčně z brigády na kterou tím autem musím dojet. a jako stačí to dojedu kam chci kdy chci tak že relativně na banány je , ale na ty opravy už nezbývá )
jinak sem natíral podvozek,2x svařoval výfuk, a TD...
edit: zas je v haji startér  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|