Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
monttii
Založen: 3.11.2010 Příspěvky: 1 Bydliště - POVINNÉ *: Krkonoše
|
Zaslal: 03.11.10 01:41 Předmět: Moc kouří a nechce se mu!:-) |
|
|
Mám R19 dT rok 95,měnil jsem přetržený rozvoďák a po nastartování auto moc a stále kouří i po zahřátí!Co by mohlo být špatně?díky
Jo a motor přežil,myslel jsem si,že bez újmy na zdraví,stalo se to v nulové rychlosti,po rozdělání byl jen lehce obtisklí jeden ventil na třetim válci-pístu!!Žádný vryp,nic!Hlavu jsem očistil,ventil ohnutý není,krásně se vracel do sedla,píst taky očištěn,žádná známka poškození!Po nastartování auto stále kouří a když se rozjede,tak než sepne turbo se mu moc nechce,ale po sepnutí turba jede jako kule!Nevim co by se mohlo pokazit?Špatně nestavené čerpadlo,vstřiky,předvstřik,hžavičky,nebo že by to odnesla ta hlava?Jo a ještě po přetržení rozvodu auto stálo dva roky!Díky každému za radu! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bucho
.gif)
Založen: 16.6.2009 Příspěvky: 431 Bydliště - POVINNÉ *: Ziar nad Hronom
|
Zaslal: 03.11.10 04:45 Předmět: |
|
|
mne to robilo,ked som mal preskoceny rozvodak o jeden zub na cerpadle..ale ja mam hladky diesel bez turba _________________ mam rad <> a 19tky obzvlast.. ;)
http://bucho01.rajce.idnes.cz/dT_2014/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danix.m
Založen: 14.10.2009 Příspěvky: 149 Bydliště - POVINNÉ *: Benešov
|
Zaslal: 05.11.10 14:13 Předmět: |
|
|
Špatně udělaný rozvody |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danix.m
|
Zaslal: 05.11.10 14:14 Předmět: |
|
|
Ať ti to nastavý někdo kdo tomu rozumí..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
danix.m
|
Zaslal: 05.11.10 14:15 Předmět: |
|
|
nastaví  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alexander.cz
Založen: 14.11.2010 Příspěvky: 69 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 17.11.10 09:35 Předmět: Re: Moc kouří a nechce se mu!:-) |
|
|
monttii napsal: | Mám R19 dT rok 95,měnil jsem přetržený rozvoďák a po nastartování auto moc a stále kouří i po zahřátí!Co by mohlo být špatně?díky
Jo a motor přežil,myslel jsem si,že bez újmy na zdraví,stalo se to v nulové rychlosti,po rozdělání byl jen lehce obtisklí jeden ventil na třetim válci-pístu!!Žádný vryp,nic!Hlavu jsem očistil,ventil ohnutý není,krásně se vracel do sedla,píst taky očištěn,žádná známka poškození!Po nastartování auto stále kouří a když se rozjede,tak než sepne turbo se mu moc nechce,ale po sepnutí turba jede jako kule!Nevim co by se mohlo pokazit?Špatně nestavené čerpadlo,vstřiky,předvstřik,hžavičky,nebo že by to odnesla ta hlava?Jo a ještě po přetržení rozvodu auto stálo dva roky!Díky každému za radu! |
I když myslíš ,že ventily nejsou ohlé tak to nemusí být pravda..pohledem se to nepozná, jednoduchá zkouška by byla je zalapovat -zabrousit a zkusit pokud netečou-samozřejmě při sundané hlavě.
u diesla si to motor veme když nesedí jen čoudí víc a jede když mu přidáš.
Hlavně vodítka aby nebyla chycená.
Ale to vše jsi asi udělal když jsi hlavu měl dole nebo ne ??  _________________ Renault 19 B/C 53 1.8 GTS (1721ccm 54kw r.v.1992) červená barva |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kovaljuk

Založen: 18.5.2010 Příspěvky: 350 Bydliště - POVINNÉ *: Praha
|
Zaslal: 17.11.10 20:06 Předmět: |
|
|
Jestli si nevyměnil ten ventil, který byl "lehce" ťuknutý o píst, tak to bude tim. Stačí malinko ohnutej(neni šance poznat pouhým okem) a už to bude dělat bordel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

Založen: 5.10.2009 Příspěvky: 2260 Bydliště - POVINNÉ *: Brumov-Bylnice (Zlín)
|
Zaslal: 06.09.13 18:10 Předmět: |
|
|
Zdar. Nastíním "problém"... Po natankování na benzince šel z výfuku bílý dým, začalo to pomalu při stání,potom při jízdě to šlo vidět fest. Natankoval sem jinde plnou a nic.. Dnes (cca po 2 dnech bez problému) to kouří zase (přijel sem domů se zahřátým motorem a začalo to při couvání ke garáži). Po chcípnutí a nastartování furt.. Benzín sem dál netankoval. Voda neubývá, olej taky ne, z výfuku žádný bordel nejde. Může to dělat i lambda sonda? Smrdí to jakoby nespálený benzín (dým se dá přirovnat k dýmu přeředěného benzínu olejem v pionýru). Jinak jede jak má,nedusí se,táhne krásně.
Edit: dnes večer opět bez dýmu  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

Založen: 5.10.2009 Příspěvky: 2260 Bydliště - POVINNÉ *: Brumov-Bylnice (Zlín)
|
Zaslal: 09.09.13 13:46 Předmět: |
|
|
|
 |
|