Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Zhasinanie pri starte
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mango
Anonymní

PříspěvekZaslal: 23.03.08 13:29    Předmět: Zhasinanie pri starte Citovat

mam problem pri startovani vzdy ked idem nastartovat R19 natocim tak na2-3 pokus aj to jej musim pridat na 1800 ot.min potom musim este daku minutku pockat lebo inac ked sa chcem hned pohnut tak sa dusi. Zacalo to ked som dal sportovy filter ale ked som ho dal dolu tak to zostalo. Cital som tu podobne problemi ale vsetko bolo az po zahriati motora a to mna sa netika mne slape dobre po zohriati bez problemov to dam na 180 mam motor je 1.7 r.v. 90 mam aj tu knihu jak na to ale aj tam nic skuste poradit Very Happy

Naposledy upravil mango dne 01.04.08 19:31, celkově upraveno 1 krát.
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 23.03.08 13:32    Předmět: Citovat

mohlo by to delat cidlo teploty motoru pro ridici jednotku
pivinek

Bydliště - POVINNÉ *: na pivu v Čermné

PříspěvekZaslal: 23.03.08 17:52    Předmět: chcípnutí Citovat

záleží na venkovní teplotě při tvém startování? Já mám něco podobného a zjistil jsem, že je to těsněním pod hlavou.... nebo odpoj baterku na delší dobu, aby se srovnaly hodnoty do řídící jednotky......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
mango
Anonymní

PříspěvekZaslal: 23.03.08 17:59    Předmět: Re: chcípnutí Citovat

pivinek napsal:
záleží na venkovní teplotě při tvém startování? Já mám něco podobného a zjistil jsem, že je to těsněním pod hlavou.... nebo odpoj baterku na delší dobu, aby se srovnaly hodnoty do řídící jednotky......
Tu baterku to som spravil na 24h a stale je to iste a ta vonkajsia teplota no to neviem ked to boli mrazi tak startoval v poho ale vdaka za radu a to tesnenie to neviem co to moze mat spolocne skus popisat
pivinek

PříspěvekZaslal: 23.03.08 19:23    Předmět: náhoda Citovat

to může být shoda náhod... že zrovna v tu dobu kdy ty jsi laboroval se sportovním filtrem se rozbilo i nějaké to čidlo... zapřemýšlím a uvidíme
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
wWiDoWw

Bydliště - POVINNÉ *: Praha 4 Modrany

PříspěvekZaslal: 29.03.08 10:43    Předmět: Citovat

Tak to mam stejnej problem:)jen vim stopro ze to nedela cidlo to sem koupil nove... jak presne poznam ze mam tesneni spatny daj se zmerit tlaky na valcich nebo jak??dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pivinek

PříspěvekZaslal: 29.03.08 14:25    Předmět: těsnění Citovat

mno poznáš to podle svíček, jestli jsou mokré, mastné atd, NEBO PODLE TOHO, ŽE TI MIZÍ FRIDEX A TLAKUJE NADOBA NA FRIDEX, nebo ti může mizet olej....
hrazda

Bydliště - POVINNÉ *: Brno

PříspěvekZaslal: 30.03.08 14:34    Předmět: Citovat

A to ti chcípe hned? Nebo třeba až po minutě na volnoběh? Já to řešil nedávno, že mi studený motor chcípal po minutě běhu na volnoběh a běžel na tři válce. Nakonec to bylo tím, že jsem měl špatnou vůli na jednom ventilu, který byl pořád otevřený a tím pádem ten válec neměl tlaky.

exRenault 19 1,8S RT
pivinek

PříspěvekZaslal: 30.03.08 22:27    Předmět: chcípání Citovat

mno mě to při prvním startování tak nějak divně drnčivě asi jen tři hrnky, to zhasnu, druhé startování má správný zvuk, ale po cca 20 sekundách se zadusí, mno a na potřetí startuji na trvalo, ale jakmile hned vyjedu tak se to dusí škube atd, proto to nechávám běžet 4minutky, upozorňuji, že startuji bez sešlápnuté spojky, to by se jinak opakoval děj číslo dvě- po puštění spojky
wWiDoWw

Bydliště - POVINNÉ *: Praha 4 Modrany

PříspěvekZaslal: 02.04.08 21:44    Předmět: Citovat

Nemohli byto delat kabeli ke svickam???Uz sem menil palec viko teplotni cidlo a jen kabeli ne??mohlo byto delat todle??Asi ne co:/
MortE
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: BRNO

PříspěvekZaslal: 02.04.08 21:52    Předmět: Citovat

může být...
Anonymní

PříspěvekZaslal: 03.04.08 04:46    Předmět: Citovat

wWiDoWw napsal:
Nemohli byto delat kabeli ke svickam???Uz sem menil palec viko teplotni cidlo a jen kabeli ne??mohlo byto delat todle??Asi ne co:/
ja som daval aj tie kable a nic startuje to na prvi krat ked je vonkajsia teplota okolo 20 C
lzika
Anonymní

PříspěvekZaslal: 03.04.08 13:01    Předmět: Citovat

Cau všichni, ja to ted taky řešim. Startování u mě probíhá stejně jak popisoval pivinek, ale nějak se nemůžu zbavit dojmu, že je to celý o počasí. Od pondělí sem nastartoval úplně normálně každej den a dneska ráno lehce pršelo a najednou se mu nechtělo. Když nechytne na poprvý tak mu dam při startování trošičku plynu a úplně v pohodě. A když to chytne na ten tzv. špatnej pokus tak to běží na 600 otáčkách a má dentenci chcípnout. Ale je pravda, že startoval úplně normálně i v mínus deseti do tý doby než sem se začal hrabat v rozdělovači. Rolling Eyes
pivinek

PříspěvekZaslal: 04.04.08 17:50    Předmět: startování Citovat

také si myslím, že to je o počasí, ale k tomu se přidá další věc, jak mi mizí fridex, tak si myslím, že to dělá radiátor......... a zdá se mi, že při tom lepším počasí výrazněji míň žere......ještě kouknu na svíčky po ujetí delší vzdálenosti a podle toho začnu něco dělat, aby byl zdravoučkej
kody

Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc

PříspěvekZaslal: 04.04.08 18:25    Předmět: Citovat

Pivinku a tlaky v pal. cerpadle mas v poho me to delalo taky ale za tepla a bylo to cerpadlo v haji jen jim trvalo nez na to prisli protoze to merili kdyz to slapalo a to davalo normal kolem 3 bar pak to merili pri tom kolisani a ejhle jen 0,9 bar tak slo ven a je klid Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: