Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
booot Anonymní
|
Zaslal: 14.11.07 09:36 Předmět: brzdy - tragedie |
|
|
Zdar vsem,
nejak mi muj Renda malo brzdil, tak sem s lete prikrocil k upgradu - vymenil sem vzadu prasata s trubickama, zkontroloval, odvzdusnil, tlak se neztracel, ve predu jsem vykuchal stary ziletkovy kotouce, misto nich sem koupil chlazeny kotouce od feroda, stejne tak sem koupil nove desky od feroda a stare brzdice sem nahradil brzdici z megana (jsou krasne pohyblivy, jako novy), poctive odvzdusnil. Necekal jsem hned nejaky zazraky, nechal sem to tak 200 km rozbrdit a vysledek? tragedie, brzdi to stejne na h**no jako predtim. Muj osobni dojem je takovy, ze pri delsim stani, nastartovani to na prvni seslapnuti brzdi velmi dobre, pak mi prijde ze se ucinek hned ztrati. Muze nekdo poradit? Ztraci se tlak? Nebo posilovac nejede ci spatny hlavni brzdvovy valec? Dik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 14.11.07 09:47 Předmět: |
|
|
R19 má vůbec slabý posilovač brzd, prostě málo tlačí se mi zdá. Prý tam vleze posilovač z megana a tlačí mnohem víc.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 14.11.07 10:06 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | R19 má vůbec slabý posilovač brzd, prostě málo tlačí se mi zdá. Prý tam vleze posilovač z megana a tlačí mnohem víc.. |
JJ, vyměň posilovač, dej tam z megana, má větší brzdnej účinek.(tlak) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
booot Anonymní
|
Zaslal: 14.11.07 10:21 Předmět: |
|
|
Cau
Dik za odpovedi. Sezenu si nejakej, jezdim vetsinou plne nalozenej dalky a zvlast v lete na 15/195 mam strachy cokoliv ubrzdit. Vi nekdo orientacni cenu na vrakacich nebo jinde, aby me nekdo neoskubal? Dik moc. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 14.11.07 17:16 Předmět: |
|
|
tak nevim ale ja sem docela spokojenej... vzadu bubny z megana vepredu brzdy z 16v, posilovac podtlakovej obyc R19, jen se na tu brzdu musi vic dupnout... nemel jsem problem bloknout kola na dalnici ve vetsi rychosti, nastesti to brzdilo dobre... jo a mel jsem tam 195/45/R16 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marv Vítěz Drhlen 2007

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7357 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 14.11.07 19:40 Předmět: |
|
|
hanzi napsal: | tak nevim ale ja sem docela spokojenej... vzadu bubny z megana vepredu brzdy z 16v, posilovac podtlakovej obyc R19, jen se na tu brzdu musi vic dupnout... nemel jsem problem bloknout kola na dalnici ve vetsi rychosti, nastesti to brzdilo dobre... jo a mel jsem tam 195/45/R16 |
No jo gumy zadarmo od Márvíčka, to se ti to brzdí co? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanzi
Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 1075 Bydliště - POVINNÉ *: Kladno
|
Zaslal: 14.11.07 20:26 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | hanzi napsal: | tak nevim ale ja sem docela spokojenej... vzadu bubny z megana vepredu brzdy z 16v, posilovac podtlakovej obyc R19, jen se na tu brzdu musi vic dupnout... nemel jsem problem bloknout kola na dalnici ve vetsi rychosti, nastesti to brzdilo dobre... jo a mel jsem tam 195/45/R16 |
No jo gumy zadarmo od Márvíčka, to se ti to brzdí co? |
no pi*o nebrzdit tak uz nemam ani auto... jinak uz tuhle sezonu asi chtely jiny... jeste bych je moh na jare trochu spalit protoze ted pres zimu musim sehnat jiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|