Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 24.02.08 13:51 Předmět: Zahada neopraveno |
|
|
Cau chlapi tak jsem si v patek vyzvednul sveho rendu ze servisu sice jsem nic neplatil ale take nic neopravily rekli ze na to nemuzou prijit a ze mam jezdit dal dokud se to vice nezhorsi za studena starty uplne v pohode ale jak se jen trosku ohreje a vypnu ho na dele nez minutu tak chytne take hned par sekund drzi pekne volnobeh 900 ot/m a pak se zacne dusit az chcipne vetsinou i po opetovnem nastartovani po treti uz vetsinou drzi jak se pak uz rozjedu tak je vse v pohode a krasne drzi volnobeh jen jeste pri tom rozjezdu parkrat cukne jako by se dusil jinak jeste kdyz zacne kolisat po tom startu a chci ho podrzet plynem tak to ma opacny efekt scipne to skoro hned jinak vse uz bylo skontrolovano vcetne diagnostiky ktera nic neukazala rozdelovac a palec taky v poho kabely a svicky nove filtry take proste zahada motor je to 1.8i 66kw r.v.91  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 24.02.08 16:29 Předmět: |
|
|
Už jsem to tu psal X krát a přestává mě to bavit. Zkontroluj nějakým tlakoměrem kolik ti tlačí benzínové čerpadlo. Jde o tohle: studený motor, zapneš klíček čerpadlo (které tlačí málo ale na hranici možností) natlačí studený benzín motor chytne. Teplý motor: v horké liště ke vstřikům se udělají páry a bublinky, zapneš klíček, čerpadlo začne tlačit ale nepřetlačí regulační ventil, motor chytne ale jelikož se vsřikuje to co je v potrubí proto chvíli nejede. JASNÉ !!!! _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 24.02.08 17:55 Předmět: |
|
|
Jardo ok. necham to nejak promerit pripadne vymenit za druhe dam pak vedet diky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|