Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 24.02.08 10:53 Předmět: Obrazek |
|
|
Cau hosi vim ze je to urcite xkrat resene tema dokonce jsem ho i hledal neco nasel ale netusim jestli je to to co chci ja tak jsem to radsi nezkousel tak mi prosim poradte nebo dejte ten spravny odkaz chci si proste nastavit obrazek sve 19 ke jmenu tak jak to tady ma spousta z vas ze se zobrazuje vzdy kdyz neco napisete pocalum moc nerozumim tak se nezlobte ze se to opet resi predem diky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 24.02.08 14:11 Předmět: Re: Obrazek |
|
|
kody napsal: | Cau hosi vim ze je to urcite xkrat resene tema dokonce jsem ho i hledal neco nasel ale netusim jestli je to to co chci ja tak jsem to radsi nezkousel tak mi prosim poradte nebo dejte ten spravny odkaz chci si proste nastavit obrazek sve 19 ke jmenu tak jak to tady ma spousta z vas ze se zobrazuje vzdy kdyz neco napisete pocalum moc nerozumim tak se nezlobte ze se to opet resi predem diky.  |
Profil -> Nastavení postaviček _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 24.02.08 16:41 Předmět: |
|
|
Polopaticky jen pro Kodyho: Na netu najdeš nějakou postavičku. na tento obrázek klikni pravým a v okně zkopíruj adresu obrázku do schránky (ctrl+c). Ve chvíli když jseš přihlášenej v renault19 je nahoře odkaz profil na něj klikni dostaneš se do svýho profilu.
Uplně dole na stránce je nastavení postaviček, do bílého pole zkopíruj odkaz ze schranky (ctrl+v) a dej odeslat. JASNÉ ??????
Samozřejmě Avatar musí mít určitou velikost v pixelech, tak že tam nemůžeš dát obr. o velikosti 1024-800 _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kody

Založen: 18.11.2007 Příspěvky: 577 Bydliště - POVINNÉ *: Olomouc
|
Zaslal: 24.02.08 19:49 Předmět: |
|
|
Jardo tak opet diky nejsem uplne blbej jen zrovna nedelam do pocalu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jarda

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2643 Bydliště - POVINNÉ *: Havířov
|
Zaslal: 24.02.08 20:16 Předmět: |
|
|
Jak to že tam ještě nemáš avatára ??? _________________ Rozhodl jsem se,že budu žít věčně a umřu jenom kdyby mi to nevyšlo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|