|
Renault 19 Club Fórum Renault 19 clubu ČR
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jatun

Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 155 Bydliště - POVINNÉ *: Zlin
|
Zaslal: 12.02.08 10:17 Předmět: zadni naprava.. |
|
|
pasuje na R19 16V ph1, zadni naprava z nejakeho jineho modelu..? _________________ Renault 19 16V.. http://jatun.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
Zaslal: 12.02.08 10:24 Předmět: Re: zadni naprava.. |
|
|
Jatun napsal: | pasuje na R19 16V ph1, zadni naprava z nejakeho jineho modelu..? |
Jestli se nepletu tak jsou všechny nápravy montované na R19 stejné tudíš zaměnitelné...
Dělí se jen na 4torzkové a 2torzkové a s kotoučema nebo bubnama...  _________________ Renault 19 16V 99kWoltu
www.djmartinbores.cz I www.danceparty.unas.cz I www.indoorpaintball.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jatun

Založen: 17.10.2007 Příspěvky: 155 Bydliště - POVINNÉ *: Zlin
|
Zaslal: 12.02.08 10:27 Předmět: |
|
|
ja jsem jako myslel uplne z nejakeho jineho modelu, treba clio, megane bo tak neco.. :-) chcu tam prave kotouce.. _________________ Renault 19 16V.. http://jatun.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Boris Organizátor Drhlen

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 10287 Bydliště - POVINNÉ *: Semily
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Václav Sedlář

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 2689 Bydliště - POVINNÉ *: Liberec
|
Zaslal: 12.02.08 13:37 Předmět: |
|
|
O něčem takovém se psalo na starém fóru-myslím že tam šly dát z Megana-(po menší úpravě).Ale nejsem si jist. _________________ Renault R19 Chamade,r.v.1994,1794ccm/65kw.
Renault Laguna Grandtour, r.v. 1998,1598ccm/79kw.
Renault Laguna 3 Grandtour, 2.0 dci 110kw, r.v. 2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Trax

Založen: 29.3.2008 Příspěvky: 304 Bydliště - POVINNÉ *: SVK,near da Prievidza
|
Zaslal: 01.05.08 20:58 Předmět: Re: zadni naprava.. |
|
|
Boris napsal: | Jatun napsal: | pasuje na R19 16V ph1, zadni naprava z nejakeho jineho modelu..? |
Jestli se nepletu tak jsou všechny nápravy montované na R19 stejné tudíš zaměnitelné...
Dělí se jen na 4torzkové a 2torzkové a s kotoučema nebo bubnama...  |
Takze by isla vymenit 4 torzka na 8 ventile za 4 torzku s kotucami z ventila???
A ak ano ako by to bolo s brzdami?Normalne by sa to odpojilo od bubnov a napojilo na strmene?  _________________ Renault 19 GTX r.v.1990 1721cm 66kw
Mazda 323f GT 2,0 V6 108kw |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 01.05.08 21:55 Předmět: |
|
|
proč menit napravu když se daj dat kotouče klidne i na 2 torzku .. naprava pasuje z ph1 megana ale musiš sehnat z rv 95 ta ma ešte nalitek na tlumič takže se tam vyvrta dira a je klid na novejši už to nejde ..megan ma tlumič jinje než 19 ma uloženi o cca 15cm dozadu proti 19 takže bys ho tam nedal .. _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kubles
Založen: 31.10.2007 Příspěvky: 1554 Bydliště - POVINNÉ *: opava
|
Zaslal: 02.05.08 06:14 Předmět: |
|
|
myslim že uživatel jurasek to tak ma _________________ R19 16V PH1 max power...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CizaP Anonymní
|
Zaslal: 16.07.08 21:25 Předmět: |
|
|
Tak muj pribeh:
mam rencka 1.8 66kw. Rano se vzbudim, du k autu a auto sedi na prdeli a kola lezou pod blatnik, zacala me jimat hruza ze mi prdly pruziny ci co se stalo. Hledam patram a zjistuju ze tam pruziny nejsou. Ctu tady na foru a prej nejaky torzni tyce. A prej dva druhy 2 a 4 torzni. Ok cucim pod to a vidim dve tycky pres celou napravu, pozdeji zjistuju ze mam 4 torzni napravu. OK ptam se mechosu a ctu co a jak, dozvidam se ze je zamena mozna za jakoukoli napravu z R19. Ok objednal sem 2torzni - levnejsi, lepe se da sehnat, prej vic vydrzi. Cetl sem ze je problem s delkou tlumicu, ze u 2 a 4 torznich nejsou stejne dlouhy. Na nove 2 torzni co mi dovezl znamej byli tlumice, rikam ok du na to. Vymontoval sem moji napravu. Mam osazene kotouce a ABS. na 2torzni jsou bubny. OK sundavam bubny, pak sundavam kryt bubnu a vsechno tak, ze mi zustala jen naprava a na v ni onen kuzel zrejme na kterym je matice na utazeni (kotouce, bubnu). to same u me kotoucove. Potom montuji na 2 torzni drzak trmenu, psat ze sem zalomil dva srouby v naprave, odvrtaval je a delal novej zavit, a shanel origo srouby je taky podstatny. namontoval sem drzak trmenu a prvni problem - kdyz dam trmen do pozice kde byl na stare, nenamontuju ABS cidlo. Neva rikam si posunu to o diru, takze sem posunul drzak na trmeny a ok. Nasadim kotouc a zjistuju ze osoba co mela napravu predemnou totalne po...zavit na dotazeni kotouce, neva shanim ocko a protahuju, vse ok. Namontuju napravu,namontuju kola. Jeste chci upozornit ze vsechny trubky, a taky lanka jsou potreba prehodit, coz u me znamenalo novy protoze jak trubky tak lanka byly ve stavu vysekat, odtrhat odstrihat.
Zaver: de to, nebojte se toho, neni to nic hroznyho. cca operace na par hodin, kdyz se to protahne jako u me (zima, spousty veci co nemate po ruce) auto je na spalkach pul roku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Peca

Založen: 15.6.2008 Příspěvky: 2794 Bydliště - POVINNÉ *: Hlavní Hrad Brno-Vlezprdelkov,ináč Breclavsko
|
Zaslal: 16.07.08 21:28 Předmět: |
|
|
CizaP napsal: | Tak muj pribeh:
mam rencka 1.8 66kw. Rano se vzbudim, du k autu a auto sedi na prdeli a kola lezou pod blatnik, zacala me jimat hruza ze mi prdly pruziny ci co se stalo. Hledam patram a zjistuju ze tam pruziny nejsou. Ctu tady na foru a prej nejaky torzni tyce. A prej dva druhy 2 a 4 torzni. Ok cucim pod to a vidim dve tycky pres celou napravu, pozdeji zjistuju ze mam 4 torzni napravu. OK ptam se mechosu a ctu co a jak, dozvidam se ze je zamena mozna za jakoukoli napravu z R19. Ok objednal sem 2torzni - levnejsi, lepe se da sehnat, prej vic vydrzi. Cetl sem ze je problem s delkou tlumicu, ze u 2 a 4 torznich nejsou stejne dlouhy. Na nove 2 torzni co mi dovezl znamej byli tlumice, rikam ok du na to. Vymontoval sem moji napravu. Mam osazene kotouce a ABS. na 2torzni jsou bubny. OK sundavam bubny, pak sundavam kryt bubnu a vsechno tak, ze mi zustala jen naprava a na v ni onen kuzel zrejme na kterym je matice na utazeni (kotouce, bubnu). to same u me kotoucove. Potom montuji na 2 torzni drzak trmenu, psat ze sem zalomil dva srouby v naprave, odvrtaval je a delal novej zavit, a shanel origo srouby je taky podstatny. namontoval sem drzak trmenu a prvni problem - kdyz dam trmen do pozice kde byl na stare, nenamontuju ABS cidlo. Neva rikam si posunu to o diru, takze sem posunul drzak na trmeny a ok. Nasadim kotouc a zjistuju ze osoba co mela napravu predemnou totalne po...zavit na dotazeni kotouce, neva shanim ocko a protahuju, vse ok. Namontuju napravu,namontuju kola. Jeste chci upozornit ze vsechny trubky, a taky lanka jsou potreba prehodit, coz u me znamenalo novy protoze jak trubky tak lanka byly ve stavu vysekat, odtrhat odstrihat.
Zaver: de to, nebojte se toho, neni to nic hroznyho. cca operace na par hodin, kdyz se to protahne jako u me (zima, spousty veci co nemate po ruce) auto je na spalkach pul roku  |
to jde,to je krátká čas ,ale asi bych koupil tu dražší a měl to za 2 hod.  _________________ www.computery.7x.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CizaP Anonymní
|
Zaslal: 16.07.08 21:35 Předmět: |
|
|
jj pravda to sem zapomel dopsat, uz bych to nedelal, protoze to za tu prdel nestoji, takze radsi dat o dvojku vic nez se s tim drbat a odvrtavat utrhly a strhly srouby a mit to hnedka.
Ale de to a ceskej skudlil jako sem ja, skudli az ho to stoji dvakrat tolik a nadre se jako vuuul  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulusx V.I.P. Nordic Division

Založen: 21.2.2008 Příspěvky: 582 Bydliště - POVINNÉ *: Teplice
|
Zaslal: 21.07.08 18:59 Předmět: |
|
|
Dělal jsem to minulej tejden,ale já tam nechal bubny,stálo mě to 200kč za nový trubičky a 320 za hadičky.4 hodiny práce,ale ten pocit...k nezaplacení  _________________
1,4 43kW 1,8 66kW |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Storm Anonymní
|
Zaslal: 05.08.08 10:32 Předmět: |
|
|
CizaP napsal: | Tak muj pribeh:
Co přesně si měl za problem?Praskla torzni tyc?Stalo se mi neco podobnyho..jedu do prace a kdyz chci jet zpatky, tak cumim jako vejr jak mam kola zalezly v podbehach a celej zadek o kus niz.Celou dobu sem si myslel, ze mi praskla pruzina, ale kdyz ctu tohle, tak si to prestavam myslet.Mam 16Vph1.myslim, ze mam 4 torzni.Taky mi to vrzalo za pomaly jizdy po nerovnym povrchu.Jaky dily potrebuju koupit?Kolik tak orientacne stoji?Diky moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosta
Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 7427 Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice
|
Zaslal: 05.08.08 10:46 Předmět: |
|
|
nejjednoduchsi je koupit starsi celou zadni napravu,prehodit a doufat ze ti za 14dnu neprasne znova  _________________ R19 Ph2 1,4e - minulost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|