Obsah fóra Renault 19 Club Renault 19 Club
Fórum Renault 19 clubu ČR

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

starty a zase starty

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Don don

Bydliště - POVINNÉ *: Kladno

PříspěvekZaslal: 24.08.11 00:07    Předmět: starty a zase starty Citovat

Dobrý den všem. Mám problém. Moje čamada 91 nechce nastartovat. Jednou chytí a pak nic. Klíček je otočený, kontrolky svítí a ozva se jen známý zvuk čerpadla. Dělal mi to i před výměnou strateru. Většinou za horka. Zkoušel jsem poklepat, ale skoro bezvýsledně. Starter jsem vyměnil, ale po chvíli to bylo znova. Nevěřím, že jsou to uhlíky. Většinou ráno natočí v poho. Ale pak se ohřeje a nic. Kontroloval jsem baterku, koupil novou a stejně je to na prd. Resumé. Nastartuju třeba pětkrát po sobě a pak nic. Ještě to dělá to, že zkouším startovat a nic. Zkusím znova a po vteřině se starter chytne. Nebo startuje a než motor chytí tak opět zmlkne. Starter je repas a možná je někde problém v kablíku. Možná je to kostrou. Mám jen jeden bod na ukostření hned vedle baterky. Jinak starter točí jako o život a krásně to chytá, když se neodmlčí. A to samé dělal před výměnou starteru. Dík. (Ještě doplním, motor 54 a starter se chytne jen občas. Pokus se chytne starter, je to v pohodě, naskakuje takřka okamžitě, ale to se starter musí chytit. Prostě otočím klíčkem, kontrolky svítí a když chci nastartovat tak je ticho jakoby ten starter neexistoval) Díky

Naposledy upravil Don don dne 26.08.11 20:02, celkově upraveno 2 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Víťa

Bydliště - POVINNÉ *: Krnov, Bola, Opa, Ova a tak...

PříspěvekZaslal: 24.08.11 00:21    Předmět: Citovat

pokud mas motor 54 kW, tak zkus sundat cidlo otacek motoru, ocistit a uvidis, kdyz se to zlepsi aspon na chvilicku, tak pak si sezen jine funkcni, nove stoji kolem 1000 kc, ale jete se da sehnat Wink Presne toto mi delala byvalka, za studena jakz takz, za tepla chvilku tocila, nekdy naskocila a nekdy ne, nekdy sem tocil docela dlouho a pak haluzove skocila, je to muj tip, ale kdyz to zkusis sundat a procistit, tak tim nic nezkazis, je to na par minut Wink jinak bych sel po svickach, rozdelovac, kabely atd...
mckoci

Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice

PříspěvekZaslal: 24.08.11 09:20    Předmět: Citovat

zkus privodni kabel co jde ke starteru .. ten uzouckej spinaci .. prihnout kontakty popr. prostrikat vodivym sprejem
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rosta

Bydliště - POVINNÉ *: Dolni Domaslavice

PříspěvekZaslal: 24.08.11 11:20    Předmět: Citovat

pokud to správně chápu tak startér se vůbec netočí ? pokud ano tak se vyprdni na čidlo otáček ,ale proměř jestli jde napětí ne ten tenký drátek jak psal kočí
m1tv
Moderátor

Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA

PříspěvekZaslal: 24.08.11 18:24    Předmět: Citovat

jj jako kočka a spíš se zameř na hnedej konketor co je vepředu v Levo v ty černy krabičce .. tendel bilej je v rohu konktoru jedinej bílej silnej tak tam bude problem v doteku Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Renault 19 Club -> Motor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: