Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Scray

Založen: 5.10.2009 Příspěvky: 2260 Bydliště - POVINNÉ *: Brumov-Bylnice (Zlín)
|
Zaslal: 29.07.11 08:53 Předmět: Přední čelo |
|
|
Hoj,docela mi nastal problém..když sem auto koupil tak už bylo opravované..de o to že bylo bouchlé na pravý přední roh,takže čelo je docela zajímavě svařované a zdá se že posunuté o pár mm nahoru než druhá strana..když sem tam měl 8V světla tak to jakš takš sedělo,ale blinkr se musel poupravit ale když sem nahodil 16V světla tak sem měl co dělat aby světlo jakštakš sedělo..takže mě napadlo vyměnit čelo..dá to hodně práce?a vyřešilo by to můj problém?nevím jak moc to bylo bouchlé,ale to čelo asi odflákli..levé světlo sedí na jedničku i po tom co sem předělal držáky na světle.. _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 29.07.11 09:20 Předmět: |
|
|
to by spíše chtělo foto jak to tam vypadá
každopádně kvůli čela musí motor dolů, neboť rám na něm drží  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 29.07.11 09:51 Předmět: |
|
|
tak se to začíná komplikovat no foto udělám pozděj,nechce se mi ale podle spodní lišty je světlo výš a jde do sklonu,tedy levý spodní roh světla je níž a pravý výš,to spravím skrz díry,jenže o moc níž jít už nemůže,pak nesedí rožek blatníku jenže blatník budu taky měnit,už ho mám doma,tento byl asi taky klepaný aby tam seděl blinkr.. no a motor stačí zavěsit nebo podložit ne? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 29.07.11 14:02 Předmět: |
|
|
tak sem to snížil a částečně to sedí,bohužel musím přemluvit někoho kdo má ty gumy ke světlům zdá se mi,že to bylo bouchlé nějak jak měl Martin Pergl,jen s tím,že levá část byla nejspíš nepoškozená _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 29.07.11 18:49 Předmět: |
|
|
čelo je vařeny další malej problem  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 29.07.11 21:29 Předmět: |
|
|
no to právě vim,tak by mě zajímalo kolik to dá práce přehodit,ale jak to tak vidím tak asi hodně,sem se na to dnes pořádně podíval co je asi třeba vyhodit a udělalo se mi blbě  _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 30.07.11 14:06 Předmět: |
|
|
Scray napsal: | no to právě vim,tak by mě zajímalo kolik to dá práce přehodit,ale jak to tak vidím tak asi hodně,sem se na to dnes pořádně podíval co je asi třeba vyhodit a udělalo se mi blbě  | kuken moje rajče... ja som menil čelo... je tam pár fotiek z tej výmeny...
no proste odstrojiť predok, zhodiť rám motoru (vypodlož, zaves to je jedno) najdi všetky body kde je čelo privarené, tie odvrtaj, nahoď druhé čelo a priboduj. Mne to sedelo perfektne, ale tebe sa môže stať, že vlastne celý ten roh na ktorý to bolo tuknute budeš mať posunutý niekam... _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 31.07.11 12:31 Předmět: |
|
|
no právě a pokud je posunutý tak se mi do toho vůbec nechce díval sem se že sis dělal nasávač,ta spodní část musí být navařená? _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mercury

Založen: 20.1.2008 Příspěvky: 1924 Bydliště - POVINNÉ *: Ceske Budejovice
|
Zaslal: 31.07.11 12:44 Předmět: |
|
|
jestli mas krive celo tak jedine nekam potahnout, vytahnou nosnik.. v tom bude ta chyba _________________ R19 Chamade 16S
Octavia RS 1.8T
BMW E36 328i
ex R19 Chamade 16V
http://n4n0b1t.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Slavo

Založen: 3.4.2008 Příspěvky: 2483 Bydliště - POVINNÉ *: Revúca SR, Karviná ČR
|
Zaslal: 31.07.11 13:40 Předmět: |
|
|
Scray napsal: | no právě a pokud je posunutý tak se mi do toho vůbec nechce díval sem se že sis dělal nasávač,ta spodní část musí být navařená? | no a ako by si to odsadenie tam chcel zrobiť? pretoze samotný nasavač je zapusteny v kapote. _________________ R19 Chamade, phII, L53Y, F7P D704-99kW po kompletnej GO
http://maximaco.rajce.net/
1. miesto Čumjízda Hlučín 2010
2. miesto Čumjízda MORÁVIA 2011 Plumlov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Scray

|
Zaslal: 31.07.11 14:57 Předmět: |
|
|
no já ještě origo nasávač v ruce ani neměl tak mě to jen zajímalo,nevím totiž jak to tam je..to já jen pro info
no a ono to ani tak posunuté nevypadá,jen je zbastlený ten rám kolem světla,jakoby rovnaly ten původní a dovařovali a byl širší než ten levý tak sem ho zbouchl,světlo sedí ale musím zjistit ten blatník jestli bude ok _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|