Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 09.06.11 22:07 Předmět: digi zesilovač |
|
|
Zdarec..
tak mě napadá, když bude CarPC v autě a je možnost použít digitální audio výstup, vyplatí se už pořídit zesilovač s tímto vstupem (teda pokud se něco takového vyrábí) ?? Stejně musím pořídit 4-kanálový zesilovač k tomu lepší kompa a snad se i tenhle rok dostanu k vytlumení dveří
Vyzná se v tom někdo ?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 11.06.11 07:32 Předmět: |
|
|
Bobe chceš DIGITÁLNÍ zesilovač nebo zesilovač s DIGITÁLNÍM vstupem ?
Digitály se používají na woofery protože mají malou ztrátovost a nezahřívají se tak jako analogy a hlavně u wooferu hraješ jenom bum bác, tam to nepoznáš. Ale na kompa se nedoporučuje kvůli "sterilnímu" zvuku, kterému chybí teplo analogu. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 13.06.11 07:19 Předmět: |
|
|
Samozřejmě jsem myslel zesilovač s digitálním vstupem napadlo mne to hlavně z důvodu, že bych musel před analog dát nějakou filtraci aby nezesiloval rušivé prvky které jdou z PC zároveň se zvukem, jenže jsem omezen už tak nedostatkem místa v "krabici" tak by tohle byla lepší varianta..
Bohužel mi každý zesilovač zesiluje rušivé prvky vycházející z PC, což se mi vůbec nelíbí a ubírá to na kvalitě poslechu zvuku
Ještě bych mohl zkusit poladit nějakou filtraci už přímo do zapojení zvuikovky a hlavně v napájení, určitě by to pomohlo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 17.06.11 21:38 Předmět: |
|
|
 |
|
Návrat nahoru |