Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.06.08 10:01 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | v noci to bude vidět líp, ja sem to zkoušel s tou komorou a nic, tak uvidíme bez ní
to mirek: jestli ti jde o zvuk tak dej misto katu rezonátor dozadu laďák a zvuk bude hezkej, ale na jízdní vlastnosti to zas až takovej vliv nemá |
MIREČKU ty to chceš předělat a tyden předtim než pojedeš do chorvatska to budeš chtit přehodit zpatky.. na takovou práci se ti můžu víš co... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

Založen: 29.11.2007 Příspěvky: 484 Bydliště - POVINNÉ *: Praha 5
|
Zaslal: 23.06.08 10:02 Předmět: |
|
|
CHUD napsal: | Mirku no nevím jestli ten půlmotor bude dunit ale tu zhášečku má jenom 16V |
no se neboj on i 8V dokaze udelat peknej kraval a krasne strili ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

Založen: 14.10.2007 Příspěvky: 10937 Bydliště - POVINNÉ *: Brno
|
Zaslal: 23.06.08 10:05 Předmět: |
|
|
ja sem na 8v mel doma dělanou koncovku a jinak origo a ři 2tis/ot až 3,5tis/ot mi to pískalo skoro jako turbo, ale nevím jak sem toho docílil
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.06.08 10:07 Předmět: |
|
|
galejda napsal: | CHUD napsal: | Mirku no nevím jestli ten půlmotor bude dunit ale tu zhášečku má jenom 16V | no se neboj on i 8V dokaze udelat peknej kraval a krasne strili ... | hlavně když přeřazuju tak take pecky z vyfuku nebo když brzdím motorem a jedu po městě tak to je mazec.. všichni se otáčí a valí bulvy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 23.06.08 10:11 Předmět: |
|
|
zas bacha aby ti nevzali techničák to by pak byloa KOUPÍM TLUMIČ  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.06.08 10:17 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | zas bacha aby ti nevzali techničák to by pak byloa KOUPÍM TLUMIČ  | nějakým nedopatřením mám ve velkém techničáku napsané hlučnost při volnoběhu 92db nechápu jak se to tam dostalo ale co je v techničaku se počítá a na volnoběh to tolik ani nemá |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

|
Zaslal: 23.06.08 11:33 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | hynek napsal: | zas bacha aby ti nevzali techničák to by pak byloa KOUPÍM TLUMIČ  | nějakým nedopatřením mám ve velkém techničáku napsané hlučnost při volnoběhu 92db nechápu jak se to tam dostalo ale co je v techničaku se počítá a na volnoběh to tolik ani nemá |
no vidis ja mam zase podle technicaku 16v ale pod kapotou jen osum ventilu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hynek

|
Zaslal: 23.06.08 11:35 Předmět: |
|
|
jo kdyby si to měl naopak tak to pochopím, ale toto je moc i na mě  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.06.08 11:46 Předmět: |
|
|
galejda napsal: | no vidis ja mam zase podle technicaku 16v ale pod kapotou jen osum ventilu  | neváhal bych a už by tam šoupalo o 8šoupátek víc  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
galejda

|
Zaslal: 23.06.08 15:09 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | jo kdyby si to měl naopak tak to pochopím, ale toto je moc i na mě  |
ono je to jedno na jakejch papirech to mas obsah je stejnej ae do budoucna se to bude mozna hodit ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CHUD Vítěz Morávia Party 2007
Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 552 Bydliště - POVINNÉ *: Sepekov
|
Zaslal: 23.06.08 15:11 Předmět: |
|
|
galejda napsal: | CHUD napsal: | Mirku no nevím jestli ten půlmotor bude dunit ale tu zhášečku má jenom 16V |
no se neboj on i 8V dokaze udelat peknej kraval a krasne strili ... |
neboj vím mám ho doma taky i když sním jezdí většinou tatik _________________ Auto je m?j život a ten mi nic neveme jenom to auto |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dunga

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4073 Bydliště - POVINNÉ *: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 23.06.08 15:58 Předmět: |
|
|
hynek napsal: | ja sem na 8v mel doma dělanou koncovku a jinak origo a ři 2tis/ot až 3,5tis/ot mi to pískalo skoro jako turbo, ale nevím jak sem toho docílil  | me to na ventilovi delalo s dirou ve vyfuku, ale az pod omezovacem a pri prerazeni... kamos dycky rikal, ze to ma v otackach zvuk jak F-16ka (a ja dycky rikal, ze to je f 16... kdyz jsem si vzpomnel na ten dekl nad fajkama )  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 23.06.08 19:15 Předmět: |
|
|
mě to taky píská jako turbína od 2tis když umerne s rychlosti prydavam pomalu plyn až do 4tisic .. dneska jsem projížděl přez parkoviště jedno velke unas a staly tam šamponaci s plechovkama skodovkama tak sem zpomalil dal 2 a pomalu nahoru pěkně zvuk turba ... pěkne čočky namě valili  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MortE Moderátor

Založen: 24.10.2007 Příspěvky: 3623 Bydliště - POVINNÉ *: BRNO
|
Zaslal: 23.06.08 21:43 Předmět: |
|
|
LANiN napsal: | mě to taky píská jako turbína od 2tis když umerne s rychlosti prydavam pomalu plyn až do 4tisic .. dneska jsem projížděl přez parkoviště jedno velke unas a staly tam šamponaci s plechovkama skodovkama tak sem zpomalil dal 2 a pomalu nahoru pěkně zvuk turba ... pěkne čočky namě valili  |
perfektního "turbozvuku" sem docílil tím sundáním té nácucky k origo airboxu...nejenom, že je to kapku hlubší, když se šlápne na plyn, ale když to vytočim na těch 5tisíc a pak prudce šlápnu na spojku, tak si to ufoukne, jak kdyby tam byl pop off ventil...fakt maso...
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 23.06.08 21:46 Předmět: |
|
|
MortE napsal: | LANiN napsal: | mě to taky píská jako turbína od 2tis když umerne s rychlosti prydavam pomalu plyn až do 4tisic .. dneska jsem projížděl přez parkoviště jedno velke unas a staly tam šamponaci s plechovkama skodovkama tak sem zpomalil dal 2 a pomalu nahoru pěkně zvuk turba ... pěkne čočky namě valili  |
perfektního "turbozvuku" sem docílil tím sundáním té nácucky k origo airboxu...nejenom, že je to kapku hlubší, když se šlápne na plyn, ale když to vytočim na těch 5tisíc a pak prudce šlápnu na spojku, tak si to ufoukne, jak kdyby tam byl pop off ventil...fakt maso...
 | nic lepšiho si tomu motoru nemohl udelat musi to jet mnohel lip když ti to saje teplej vzduch z motoru  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|