Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Který sraz chcete více v termínu 26-28.6.2009 ? |
v okolí Českých Budějovic |
|
22% |
[ 8 ] |
v okolí Ostravy |
|
77% |
[ 27 ] |
|
Celkem hlasů : 35 |
|
Autor |
Zpráva |
reezy pískač

Založen: 18.2.2008 Příspěvky: 6222 Bydliště - POVINNÉ *: Oslavany, Brno-venkov
|
Zaslal: 21.10.08 14:38 Předmět: |
|
|
No já každopádně pojedu na MORAVII a DRHLENY, tyto srazy jsou po kvalitativní stránce výborné a na MORAVII bych jel stejně i tak, pač je to kousek
Co se týče NORDICU, tak na ten bych rád taky, ale tím pádem už mi nevynde na OSTRAVSKÝ......ale jelikož jsem na NORDICu letos nebyl, tak další rok si rozmyslím, takže zvítězil OSTRAVACKY protože letos jsem byl v tej Kopřivnici, ale to bylo jednodenní kulový
Takže se NORDICum omlouvám, ale může se to změnit
Takže jedu na tyto srazy určitě:
MORAVIA, DRHLENY
Srazy s možnou účástí
OSTRAVACKY
Sraz s nejistou účastí
NORDIC
Sraz na který nepojedu
JIHOČESKÝ
Přeberte si to jak chcete, ale jako chudý student nemám moc na vejlety a přes léto si právě vydělám na jisté srazy výše zmiňované  _________________ 2. místo v celkovém pořadí MORAVIA PARTY 2013.
Škoda Octavia I 1.6 55 kW  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 21.10.08 14:51 Předmět: |
|
|
no sem spis pro ostravu pac je to bliz a ridicak budu mit chvilku.... jinak ja budu rad kdyz z penezma vyjdu na moraviu a drhleny takze ostatni srazy jsou pro me dost nejisty.....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 21.10.08 14:55 Předmět: |
|
|
radecek7 napsal: | no sem spis pro ostravu pac je to bliz a ridicak budu mit chvilku.... jinak ja budu rad kdyz z penezma vyjdu na moraviu a drhleny takze ostatni srazy jsou pro me dost nejisty.....  |
Přijedeš vlakem, dvě kila na dopravu ti dám a pleskačku ti u mě naplním, co víc by jsi radecku do Ostravy potřeboval    _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radecek7

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 5176 Bydliště - POVINNÉ *: Brno-Vlezprdelkov
|
Zaslal: 21.10.08 15:14 Předmět: |
|
|
mirek napsal: | radecek7 napsal: | no sem spis pro ostravu pac je to bliz a ridicak budu mit chvilku.... jinak ja budu rad kdyz z penezma vyjdu na moraviu a drhleny takze ostatni srazy jsou pro me dost nejisty.....  |
Přijedeš vlakem, dvě kila na dopravu ti dám a pleskačku ti u mě naplním, co víc by jsi radecku do Ostravy potřeboval    | no taky dobrej plan ne doufam ze me to vyjde vsechno....  _________________ BMW E36 CABRIO:)
Renault 19 16v PH1
Volvo V70 2.5 TDI rakev
VW Golf Cabrio III dostala moje draha:)
Felda pracant |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 21.10.08 16:40 Předmět: |
|
|
Marv napsal: | Borísku, jednoznačně s tebou souhlasím ve všem co jsi výše napsal! | hajzlici to si budu pamatovat  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m1tv Moderátor

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 17951 Bydliště - POVINNÉ *: PrAhA
|
Zaslal: 21.10.08 16:46 Předmět: |
|
|
ne beru to tak že nevim co bude po novym roce (nechavam se zamestnat, stehujju su k mladyatd.) takže když nebude sraz u nas o starost min ..takže mi to nebude vadit .. ale jak řika sekec ostrava je pro naši pulku republiky trošku vic z ruky ..sam nevim jestly se poženu 1200km na sraz  _________________ Říkají o mě že sem flegmatik. A mě je to jedno ..
  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luci Luc Organizátor Morávia Party

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 4316 Bydliště - POVINNÉ *: Rousínov u Vyškova
|
Zaslal: 21.10.08 16:49 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | ne beru to tak že nevim co bude po novym roce (nechavam se zamestnat, stehujju su k mladyatd.) takže když nebude sraz u nas o starost min ..takže mi to nebude vadit .. ale jak řika sekec ostrava je pro naši pulku republiky trošku vic z ruky ..sam nevim jestly se poženu 1200km na sraz  |
Není to kousek, ale co si budem povídat, tak dřív ste měli relativně blízko Příbram apod. Ostraváci to krom Moravie, která taky není úplně nejblíž (cca 150km) měli za celou dobu fungování klubu vždy nejdál a je jich celkem dost, jezdí kdejaký sraz, takže i z hlediska "na revanč" jsem hlasovala pro ně  _________________ Úsměv je druhá nejlepší věc, kterou může svými ústy žena udělat :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mckoci

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 6584 Bydliště - POVINNÉ *: Pardubice
|
Zaslal: 21.10.08 17:15 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | ne beru to tak že nevim co bude po novym roce (nechavam se zamestnat, stehujju su k mladyatd.) takže když nebude sraz u nas o starost min ..takže mi to nebude vadit .. ale jak řika sekec ostrava je pro naši pulku republiky trošku vic z ruky ..sam nevim jestly se poženu 1200km na sraz  |
ksefty v autoopravarenstvi nejdou ? _________________ ´91 19 16V ph.1 [ F7R 700 & JC5 014 inside ]
´98 Laguna I ph.2 [ 2.0 16V 102kW ]
´07 Outback 3.0R H6 [ EZ30 AT 180kW, 4x4 ]
´06 W251 R Classe 320CDI [ 4Matic, AT, 165kW ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kubais Zoofil

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 7176 Bydliště - POVINNÉ *: Drsný kraj,drsní lidé-Bruntál
|
Zaslal: 21.10.08 17:16 Předmět: |
|
|
No ale kvůli babě tam jet, to jo co?  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek

Založen: 9.10.2007 Příspěvky: 16116 Bydliště - POVINNÉ *: Ostrava
|
Zaslal: 21.10.08 17:19 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | m1tv napsal: | ne beru to tak že nevim co bude po novym roce (nechavam se zamestnat, stehujju su k mladyatd.) takže když nebude sraz u nas o starost min ..takže mi to nebude vadit .. ale jak řika sekec ostrava je pro naši pulku republiky trošku vic z ruky ..sam nevim jestly se poženu 1200km na sraz  |
No ale kvůli babě tam jet, to jo co?  |  _________________
Levné nové náhradní díly http://www.renault19.cz/forum/viewtopic.php?p=246432#246432 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.10.08 21:40 Předmět: |
|
|
m1tv napsal: | .. ale jak řika sekec ostrava je pro naši pulku republiky trošku vic z ruky ..sam nevim jestly se poženu 1200km na sraz  | tak je to daleko to je fakt ale taky tě nikdo nenutí jako nás nikdo nenutil jet za boriskem nebo JohnymGoooooo žeano ale když budeš chtít a kdokoli jiný tak spíš budem jen rádi
jinka, Drhleny a Nordic to maj od sebe kousek, tak jako my (no trošku blíž) Ostrava na Moravii.. tj by to bylo 2:2 a to je docela fér  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
duri_svk

Založen: 8.10.2007 Příspěvky: 1580 Bydliště - POVINNÉ *: Zlate Moravce, SVK
|
Zaslal: 21.10.08 21:54 Předmět: |
|
|
priatelia a priatelky, nech tieto debaty dopadnu akokolvek, vedzte ze DURI dofrci na kazdy zraz na ktory len bude moct nch to je kde kolvek pokial to nejek moci pekelne nerozhodnu inak ! čus _________________ R19 Chamade 1,7 phase I/II,III under construction / R19 Cabrio phase II / R Megane Classic / R Laguna II ph2 http://durisvk.rajce.idnes.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LANiN Anonymní
|
Zaslal: 21.10.08 21:58 Předmět: |
|
|
duri_svk napsal: | priatelia a priatelky, nech tieto debaty dopadnu akokolvek, vedzte ze DURI dofrci na kazdy zraz na ktory len bude moct nch to je kde kolvek pokial to nejek moci pekelne nerozhodnu inak ! čus |
TAK TOHLE JE SLOVO CHLAPA  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuji Školník

Založen: 10.10.2007 Příspěvky: 365 Bydliště - POVINNÉ *: Plzeň
|
Zaslal: 21.10.08 22:22 Předmět: |
|
|
V Ostravě je prdel a to sem tam byl jeden večer jen s dvouma,no vlastně třema členama,takže i já sem hlasoval pro Ostravu a to to nemám taky zrovna nejblíž!!! Ale na druhou stranu je fakt,že když bude něco menšího i na jihu,tak pojedu i tam,když to vyjde časově!Nevim prostě kam Mazlik dojede tam dojedu i já!!!  _________________ Renault 19 1.8 16V 99kW ph1
Renault 19 1.7 TXI 66kW ph1
http://fuji19.rajce.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GT KoTaSs

Založen: 2.7.2008 Příspěvky: 1815 Bydliště - POVINNÉ *: Vyškov na Moravě
|
Zaslal: 22.10.08 05:20 Předmět: |
|
|
Kubais napsal: | m1tv napsal: | ne beru to tak že nevim co bude po novym roce (nechavam se zamestnat, stehujju su k mladyatd.) takže když nebude sraz u nas o starost min ..takže mi to nebude vadit .. ale jak řika sekec ostrava je pro naši pulku republiky trošku vic z ruky ..sam nevim jestly se poženu 1200km na sraz  |
No ale kvůli babě tam jet, to jo co?  |
Ay pyčo .. bingo .. trefa do černýho .. ale krutá ..
|
 |
|